Kalas Forum! ;)

Fredags så satt jag och gjorde klart det sista på min Idrottsuppgift, det gick bra. :) Sen hade vi gymnastik och redovisning. Åkte in till Staden med 12.20 bussen. Höll på gå åt, hade glömt snusen hemma. Det var riktigt illa ställt, som tur var överlevde jag dagen fick ju tillslut så. :) Sen handlade jag farsdagspresent till Papps och födelsedagspresent till lilla Zara. Sen fann jag Ebba, lite brådis fick vi ju. Sen vart det bolaget och till Frösön och tillbaka till bussen som gick 16. Tacosmiddag och sen vart det vining på kvällen, det var myyys.
Dagen därpå passade vi Zara & Pontus. Började dricka pils redan vid 15tiden. :) Sen fortsatte det. Sen hem och åt, gjorde oss i ordning. Sen skulle det komma 3 flickor men det kom en jävla massa folk ist. :) Tihii. Sen begav vi oss iväg ner på byn. Träffade Björne, Frucke och nå kompisar åt dom. Vi vandrade i snö & skoterspår till Linda där det inte var nå vidare drag så sen skulle jag, Martin och Sam upp på Forum. Jag trodde defenetift att jag inte skulle ta mig in, dom tog sig ju in på Fredagen så jag trodde lixom det var grööönt för dom! Men tvärtom jag var den ända som kom in. Lite surt åt dom, men jag hittade nytt folk på direkten. Också råkade jag nita en kääring i ansiktet när jag & nå Klövsjötjejer stod i kön på toa. Men va faan da va kaaar da :P Hahaa. Dans & drinkar natten låångt! ;) Mådde som en kung och det var skit kul. Dock vart jag ruinerad, det gick 1000:- den kvällen. Huuuuh pank i plånboken nu! Får leva lite fattigt resten av månaden. Menmen det är smällen man får ta om man heter Emelie.
När jag skulle hämta ut jackan i garderoben så hade jag 56 missade samtal och 2 medelanden, helt jävla sinnessjukt! Lite poppis då! ;)
Sen tog jag en Taxi hem runt 03 tiden. Ebba var här hemma och mitt huvud var inte stabilt.

Idag bakade vi Farsdagstårta, i övrigt har vi vart rätt seg i slowmotion! Bakis & klein.
Ebba åkte hem nu med 18 bussen, himla tråkigt. Men vi ses snart igen! :) <3

Nej nu ska jag snart kika på Reine & Mimmi i fjällen. Den var länge sen jag såg. :)
Ledig imåra så då blire sovmorgon och kanske bus med Magnus. :)
Jag var ledig och tog det bara chill, hann aldrig leka med Magnus. :/
Nu sitter jag på skolan och har haft Foto och nyligen lunch, snackade även en hel del med Micke om helgen som vart på Skalet! Haha det var många olika skratt! :D

Imåra blir det bio, 7 Miljonärer. :) Vem ska jag gå med? Hmmmm.


 

JAG BLIR TOKIG, DU ÄR DEN ÄNDA JAG TÄNKER PÅ. DU GÖR MIG GLAD, DU GÖR MIG BESVIKEN, JAG MÅR BRA AV ATT FÅ SPENDERA MIN TID MED DIG, JAG BLIR GLAD NÄR JAG SER DIG OCH FÅR HÖRA PÅ DIN RÖST. DU ÄR SÅ FIN NÄR DU SOVER, ATT FÅ PUSSA PÅ DIG OCH SMEKA DIN MAGE ÄR DET VACKRASTE JAG VET. <3


Du är den vackraste jag vet, kan inte släppa tankarna ifrån dig baby! ;)

Matildha min bästaste vän, med dig är allt så lätt. Kärlek vid första ögonkastet. <3