Jobbilijobbis..

I Torsdags blev det en utsökt god middag på Husky å det tackar ja Evelina för. Det dracks på rätt så bra, spelade bowling och drack mera och gick väl hemåt strax efter 00-slaget. Vaknade dagen efter med huvudvärk som om jag hade varit ute på värsta krogrundan men jag visste ju så själv att fallet inte var så. Gick ut på en promenad till Evelina och den kvinnan var mig sliten, tog mig sedan vidare till bageriet och Jessica, även hon var trött men vi fikade gott och det gjorde min dag. Köpte även med mig lite gottigheter hem. Gjorde käk till mig och Tommy. Tog med mig kudde å täcke med fika och satte på en rulle film så blev det vips Fredagsmys! Filmen var slut nångång innan kl 20. Då borstade jag tänderna, tog en dusch och kröp tll sängs. .....med datorn. Sa väl godnatt och släckte ner vid 21.30. Upp 04.45 dagen därpå för att jobba.. dagen gick bra å jag slutade kl 14.

På Lördagskvällen var det jag som fick frosta frysen då dörren inte blivit helt stängd och larmet hade slutat fungerat, så jag hade vad jag gjorde den kvällen. Kikade även på The boat that rocked och somnade sen. Återigen steg jag upp 04.45 skulle hämta upp Vicky dagen till ära. Stod och väntade i 5-10min men ingen kom. Ringde men det tröcks upptaget. Ringde tillslut Evelina och hon sa att dom försovit sig och kom strax vilket dom gjorde. Mycket folk som åt frulle denna dag, närmare 150pers. Slutade 11.30.

Igår kväll var jag och Daniel ute på en lååååång kvällspromenad och det var super skönt. Kom hem, tog en fika, en dusch och sen kröp je te kojs.. Sover så otroligt skönt efter friskluft och en dusch på det! Skulle ha sovmorgon men vaknade vid 7 imorse, somnade lyckligtvis om och steg upp 3 timmar senare. Nu jobbar jag alla dagar i veckan så veckarklockan står på 04.15 varje dag och det lär resultera med att jag sover vid 21 tiden. Man skulle kunna döda för att få ligga kvar då väckarklockan piper, men när man väl är uppe och har börjat jobba så är det skönt att vara uppe tidigt, när alla andra sover. Kommer snart in i det här så det går som på rutin. Däremot.. lär fröken Dahlberg bli mer eller mindre nykterist den här vintern då man vanligtvis kommer hem vid 3 och ska jag upp 4 och är absolut inte körduglig kl 5! Men det betyder mer pengar till mig.. Äh. Det lär väl visa sig hur det blir med den saken. Jag tar det som de kommer.

Nu har jag skrivit så jag har kramp i fingrarna.. nästan.
Slutar väl här och säger hejdå så länge. Puss å pip å nyp i stjärten.


Frukostflinga..

Frukostflinga-pingla-värdinna... vilket som! Är som mitt nya namn nu för tia!
Ledig i Måndags annars har jag stigit upp 04.15 varje morgon. Imorn är jag ledig, ska bli skönt. Tänkte slå på stort och försöka hålla mig vaken längre än till 22 ikväll, tänkte även prova på en sovmorgon imorn. Lär ju gå sådär lagomt bra. Ikväll blir det middag på Husky med Evelina. Kanske ska ta en halvtimmes powernap på spikmattan så man blir lite piggare och sen in i duschen efter det och förhoppningsvis är man lite mer fit for fight sen!

Ungefär 1 måndag kvar tills jag flyttar. Ska bli så otroligt förjävla jätte skönt så ni förstår inte! Som jag längtar.. Jag vill pyssla och dona på. Blir som lite annat när man har något eget. Trodde jag skulle köra av vägen imorse nästan, var sån otroligt tjock dimma så man bara såg 1meter framför bilen, knappt ens det. Men fram kom jag och hem också. Svängde in på Time påvägen hem för att inhandla snus och då fick det även bli en Solero fruit! Mums. Till helgen är det mycket bokat vilket resulterar till mycket jobb Lör & Sön. Ledig Måndag och sen jobb hela veckan därpå, efter det har jag inget schema ännu. Inte som jag kikat på iallefall..

Tror det var allt. Tack å hejsvejs.
Puss å gos, korv ma mos!

20 ÅR !

Wiho ! Dagen är kommen. 24 Aug och jag klättrade ett steg upp för trappan och landade på 20. Känns rätt så skönt. Imorn, eller idag, fast imorn Måndag blir det supergod middag, paj och tårta. Ska dona på med det hela dagen! Är ledig imorn och skönt är det så jag tänkte skämma bort mig själv med en liten sovmorgon till att börja med. Tjallalalala trallalla.. Sing for me!

Jobbet går bra.. Har lyckats fått ett brännmärke på armen och lite skärsår på fingrarna, annars går det prima skinka! Jag lär göra illa mig mer innan jag är färdig där... Men vafan, det ska synas att man gör något. På Tisdag jobbar jag första dagen helt själv, känns lite pirrigt. Malin och Marcus ska ner till 08-city på vinprovning så nu hänger det på mig. Men det ska nog gå bra! Inte allför mycket bokat så det blir inte så mycket stress, känns lite skönt. Jobbar hela veckan utom Fredag och veckan därpå alla dagar utom Måndag. Nu blir det jobb och jobbigt men det är pengar och sånt gillar vi! För pengar resulterar till att jag kan flytta snart, som jag längtar till att ha ett eget place, ett krypin, ett hem, en egen lya. Fy sjuttisigen va skönt! Imorn ska jag laga god middag. Har bjudit hit folk. Det blir tacogratäng. Kött och potatisgratäng med sallad och till efterrätt Tårta och kaffe. Det ser jag mest fram emot. Sitta och äta gott. Har inte önskat mig något speciellt. En dammsugare, presentkort på IKEA eller pengar så jag kan handla sånt själv. Jag är nöjd i det mesta och av Ingsan har jag redan önskat mig paket - broccoligratäng! Det är så gudomlig gött, en av mina favoriträtter.


Idag fick vi sluta 11 istället för 12 och hotellet stängde kl 14 så rätt så kort dag men det vart ändå några timmar. Åkte hem och tog en kvart på sängen och sen gick jag ut och satte mig och åt en bit mat. Åkte på Näs och hämtade Ulle-bulle. Åkte hem och bytte om och sen tog jag raka vägen till Klövet för middag hos Leffe. Kantarellsoppa, Västerbottenpaj, Kräftor och Surströmming. Jag åt bara de två förstnämnda men gott var det. Åkte hem och somnade och vaknade, sen såg jag en film på femman och nu ska jag sova. Ska sova så jävla hårt inatt så jag ska stoppa i mina vänner - öronpropparna i öronen så vaknar jag inte av nånting imorn. SKÖNT!

Tack för mig, kanske gör en uppdate nån mer gång.
Solong suckers..... eller. Godnatt iallefall.

What to say..

Je vejt, je skriv väldigt sällan nu för tia. Don't know why.

Veckan har varit rätt så lugn. I Måndags gjorde jag nog inte så mycket, på kvällen var jag iallefall till Stefan och spelade Wii mario cart. Så jävla roligt även om jag inte är så jätte morsk. Men man bli som barnet själv när man spelar. Åkte hem och sa godnatt och upp tidigt på Tisdagmorgon för att kolla på regnet.. eller, nä för att åka in till Östersundet med Anna och Mathilda. Vi badade från 10 - 14 på Storsjöbadet och rolig var det! Älskar rutschkaner och badringar. Sjukt skoj! Hann även med en sväng nere på stan. Fikade som idioter gjorde vi också, men gött är det - alla som känner mig vet ju att jag är nå otroligt mat glad. Åkte till Lillänge och jag köpte en fin stor blomma som jag ska ha i mitt kommande hem. Åkte runt där, in på Mekonomen och inhandlade nya torkarblad till bilen då mina var urusla. Åkte hemöver och ett stop på Dollar där jag handlade massvis med pryttlar för det kommande hemmet! :) Väl hemma var jag i en timma och sen for jag till Diana och myste till en rulle. Million dollar baby, himla bra film. Den fall henne i smaken.

Onsdagen var lugn. På kvällen var jag till Evelina en sväng och fick schema för de närmsta veckorna. Va trött och åattkte hem och sov. Upp tidigt igen på Torsdag för att vara pigg och lekglad dagen lång. Såsom jag och Mathilda busade hela dagen, men rolig hade vi!

Bjuppar på en otroligt fin bild på mig själv.

Fredag idag - rätt så trist halvgrått väder. Har tvättat, diskat och lite sånt. Annars är det rätt lugnt. Har varit till Ingsan och fikat goda kakor och druckit kaffe å bara myst med barna. En fågel flög in i fönstret och alla rusade ut för att kolla läget, Kenneth flyttade på den och vi stod som små barn allihopa med stora ögon. En timma senare eller så, så petade jag på den och den flög sin väg. Kändes bra. Ikväll blir det lugnt. God mat och kanske lite tv eller en film och ett tidigt godnatt för att stiga upp 04.45 för att upp och jobba. Ska hämta upp Evelina också. Gött att börja jobba på riktigt så jag kan flytta strax. Som jag längtar...

HEJDÅ!

Countryfestival 09.

I förra veckan på Onsdag morgon tog jag med mig Inga-Lill och barnen och for iväg te syrran i Almåsa! Spenderade dagen där och myste på. Åkte hemöver runt 12 dagen därpå med ett mellanstopp i Krokom för ett besök på klädax för att inhandla jobbarskor och byxor och ett stop på bolaget för läskeblask. Sen rullade vi vidare hemöver..

Gjorde mig i ordning hemma, tog en öl och åkte ner till Evelina där vi drack mera. Satt ute i solen med hatten på och mådde fint. Vi åt broccoligratäng till middag. Gött som bara den! Gick ut och satt oss och pimplade mera. Jessica kom och joinade. Jag och Jessica liftade med Diana till korsningen, sen gick vi 100m och sen ut med tummen och vi liftade med nån som va snäll och plockade upp oss och vips så va vi nere på Campen och countryområdet. Vi intog position ÖLTÄLT! Hamnade runt samma bord som ett gäng norskar. Lyssnade på RÔK och hade det trevligt. Åkte hem en sväng och hämtade mer pengar som jag va så snäll och lånade ut och sen tillbaks. På nattenkvisten blev det nå bråk och sånt gillar jag inte. Landade i sängen och tidigt morgondärpå ringde det, orkade inte svara utan gick upp och tog en dusch istället. Sen skulle jag hämta telefonen, den låg i en hög med vatten. Med andra ord, jag hade tagit med ett glas vatten på natten och ställt på nattduksbordet och vips så va det på golvet istället och min telefon badade i det. Men den funkade primaskinka ändå! Tacka gud för det!


Såg ut som jag vet inte vad . .
bytte om och traskade ner till bageriet och hängde där med Jessica halva dagen, åt varma mackor, halsade cola och drack kaffe. Gick hem och sov en stund! Åt en bit mat, gjorde mig fin och sen for jag ner till Diana och tog en öl. Vi traskade vidare till Gittan och Jan-Åke. Där va det förfest och Kräftskiva! Tänkte först att här kan det inte va kul, men jäklarns så fel jag hade! Skit roligt va det och vilka goda förbrakare till drink Jan-Å hade åstadkommit. Gudomliga! Jag lärde Annica den fina blåsfisken och efter det hade hon vips över 200 kort på sin kamera! Sjukt roligt! Det rullade in mer och mer folk. Sen kom våran skjuts, dvs en limosin som vi gled i! Betalade in oss och drack öl. Slog mig ner med Willie Lee's och fråga mig inte vad vi pratade om.. Jag sa att ja va ett Fan av dom, haha! Så man kan få till det efter några öl. Det vart lite skytte, lite dans, massa prat och öl. Stod och pratade med lite folk innan det blev hemgång runt tre snåret, då gick jag och Jenny hem ilag och det var mörkt så det var lite gött med sällskap längs vägen vill jag lova! Sen somnade jag boms pannkaka.

Dagen därpå va jag trött . . tog mig ner mot Campen för att kika runt där!
Köpte en natchotallrik och åt typ femchips sen va je dömätt..... Åkte hem och sen åkte jag mot Sveg för att passa Lovisa då hennes päron skulle på bröllop! Det gick fint och vi lekte hela dagen, kollade på film, åt mat, drack välling och gick på promenad. Sen sov lilltjejen och jag lämnade tillbaka hon och sen fick jag åka hem. Sveg - Vemdalen på 30min. Duschade, hoppade i säng och somnade runt 22.30 kanske? Väckarklockan pep 04.45 och det va bara att stiga upp! Gjorde mig i ordning och for mot Storhogna, sola ho sken så brillorna fick åka på! Vilken morgon! Första dagen och även fast det inte var så mycket folk så var dagen lång och så eftersom allt var nytt. Men det gick väl bra ändå. Åkte hem och somnade en timma på sängen, sen hämtade jag Eve för att åka ut och kika efter hjortron. Det var dött på den fronten! Åkte hem, åkte sen ner till Jessica och vi gick till pizzan för att käka och sen till Time för att hyra film och sen landade vi i hennes soffa till Söndagsrullen! Åkte hem och drog täcket över mig och sa godnatt.

Nu regnar det . . pissväder!

Helg.

Vars ska man börja tro . .

I Torsdags va jag på tupperware-party, åkte hem och sen åkte jag till Evelina. Det blev två glass rött och två öl på Husky. Trevlig kväll med prat om allt och ingenting. Fredag och jag minns knappt vad jag gjorde . . Va hos Jonny och Inga-Lill och försökte få lite hjälp att koppla in en stereo i 740n. Myste med barnen och drack kaffe. Handlade på affärn och åkte hem och lagade god mat. Kyckling, svamp, paprika, nudlar, aioli och en superduper god sallad med ett glas rött till det. Landade i soffan mätt som bara den! Hamnade hos Karin, David och Bergström och drack mera vin och spelade kubb. Vet inte vad som gick snett, men vi förlorade 3 omgångar av 3. Kasst. Blev vrålhungrig så väl hemma åt jag massor med mat och landade i soffan till Big Brother och sen blev det natt i natt.

Lördag . . . Hade fribiljett och matbiljett så det var givet att åka på Hedlanda och Flygetsdag. När man väl var där var det så sjukt mycket med folk så alla fick parkera längs stora vägen åt båda håll. Visst är det roligt när något arrangeras och det går bra, vädret spelar stor roll. Kikade väl inte sådär super mycket på alla uppvisningar, gled mest runt, åt burgare och drack kaffe. Myste även med Sanna en sväng! Började gå hemåt och sen gjorde jag mig lite fin, tog en öl och sen hamnade jag nere hos Diana. Det blev smörgåstårta och grogg, öl, kareoke, trevlig sällskap och en rolig kväll. Avslutade kvällen på Husky. Det var faktiskt lite skoj där! Gick hem och somnade boms pannkaka.

Idag började dagen med en stor portion mat, en film i soffan och sen åkte jag till farfar och tog mig en kopp kaffe. Åkte till Diana, landade i soffan, Bergström kom och gjorde likadant. Vilka slöfockar vi va vi tre! Sen tog vi oss i kragen och röjde upp från gårdagen, det går ju snabbt när man är några stycken. Åkte till farfar en sväng och sen hemåt för käk. Efter maten ner i garaget och donade på med bilen. Åkte till Jonny & Inga-Lill där det blev kaffe och kaka. Åkte hem och tog en trekvart på spikmattan, nu försöker jag ladda ner The proposal, dock går den svinsegt . . . .

Äh, det får räcka för den här gången.