katta-fakking-strof

haha, nej det är inte så illa. faktiskt inte, dagen har varit helt jätte bra.
solen har skinit, suttit ute och sörplat i mig massvis med kaffe. Gott.
Hämtat ut studentmössor, så nu kände man sig pepp inför sommar och värme, fyfan vad jävla gött. Vädret idag har varit helt gudomligt vackert, jag gillar sol. på eftermiddagen kikade jag och lisa på sistaminuten-resor, vi vart överlyckliga för vi hittade en resa från östersund till bulgarien, redan på lördag.. vi ringde runt, och vi var glada som bara attan.. efter att vi kikat på sidan ett ex antal gånger till, så blir jag förbannad. lisa undrar varför, jo då står det att resan är 26/5, fan. en månad kvar!! helvetes jävla skit och lisa tror inte på det, men sen inser vi det och blir ledsna för vi vill så gärna bort.. vi hittar en ny resa, som avgår 1maj. bara till att hålla tummen för det istället. Yo!

absolut inte pepp på dansforum alls, det är så konstigt.
känner att jag bara skulle kunna sova mig fram till juni, jag förstår inte riktigt vad som försigår i mig.. jag hoppas att det går över. imorn du stjärt-lisa, då gäller det! Puss.

    

som sagt, jag och christian hämtade ut våra studenmössor idag..
även om man ser ut som stryk, så med sol & sommar påväg blir jag så lycklig.

dö, jag hatar dig.

i fredags, vad gjorde jag då? hmmm.. Ingenting, just ja. Jag bara sov, sov och sov och det var mer än jätte nödvändigt måste jag medge eftersom att onsdagsnatten innehöll inte ens 2timmars sömn, så man var som lite halvt som halvt trött. men, det sägs att det är på nätterna man har som roligast och jag vet inte, kanske ligger något i det. pappa och anne-marie spenderade hela helgen i åre, jao dom gillar sagt att roa sig.
jag lagade god middag till mig, tommy och peter, sen vart det "Så ska det låta" hemma hos Jenny, mysigt. Promenad hemåt och godnatt, för dags att jobba igår. Lite folk, lång dag. På kvällen hade jag ingenting planerat jag skulle bara vara hemma och kika på Körslaget vilket jag förstås gjorde.. men, jag hade några öl hemma som slank ner och jag hade tråkigt, martin kom hit och vi kikade in på huskys och där var det folkigt. rök spelade och det var bowlingavslutning för korpen. jag och martin drog vidare till björnrike, där det var bartömning. det var ok, och mycket folk faktiskt. uppe tidigt som satan i gatan imorse, började inte jobba förns 10.45 och dagen kändes som att jobba tre dagar i sträck. ingenting att göra verkligen, inge folk alls så jag och karran har läst minst sagt upp och ned på varje pocketbok i hela affärn och jag har läst kvällstidningar, bilagor och alla skvallerblasktidningar. kul, jo. när jag kom hem efter jobbet var det bara till att städa ihop efter någon, fan. så det vart fint tills pappsen kom hem, mycket trevligare så. nu har jag kikat på tre avsnitt av andra avenyn och fast anki är emot mig så gillar jag det. oh ja. ska borsta tänderna snart, men först.. fan, skrev något jävla inskast, utkast eller brev eller tankeskit eller vad fan man kan kalla det.. skrev det förut ikväll, det var skönt som attan att skriva av sig. när ska du börja förså?

image43
alla borde ha en sådan vän som dig, en riktigt bästis från barnsben.
du är obeskrivligt bra och jag är dig evigt tacksam att vi har varandra.

slut pau snus..

onsdagen var kul, 50dagars up upstair's med mina härlga vänninor, emma & kickos. natten slutade dock med att jag fick gå i kyla, klänning och stövlar ända upp på Köris, alone! så jag vart faktiskt lite le, så jag gav mig fan att jag inte skulle gå på gångbanan så jag gick mitt ivägen ända upp, bra.
kul att träffa gamla godingar iaf, mindre kul att folk kommer fram och säger: "heeeeeeej emelie! hur fan är det? jag ser muntert på dem, och jag tänker.. dom tänker och säger, fan, du minns inte mig? jag har inte den blekaste säger jag.. dom förklarar, jag minns ändå inte. dom tycker det är pinsamt" VAD FAN TYCKER INTE JAG DÅ!! hua. nu har jag vart påväg ner på bua i snart 3timmar, men kommer ingen vart. måste ner och handla käk och snus så man klarar sig ihelgen. papps o ann-marie blir i åre heeeela helgen. så kicko kommer hit imorn och myser järnet med mig efter att jag jobbat, vem vet.. film, och kanske 1 pilsner på huskys!

njä, nu måste jag gå.. innan solen går i moln.
PUSS.
image41image42

längtas sommarn.

ge mig sommar, ge mig!
helgen har varit helhärlig med syster och barnen på besök. längesedan en sådan lugn och skön helg men framförallt ledig ifrån jobb och allt annat arbete. igår var jag på bio, Varg. Den var bra och jag kan säga att det var smockpackat och mer än fullsatt i vår lilla biosallong. Sen hem och i säng på momangen!
Idag har vi haft opponering på skriftliga delen av projektarbetet, det gick bra.
Dock hade jag ingen att opponera på, för "hon hade ingen lust att göra projektarbete" Tönt.
Alexander hade inte heller någon, men det gick bra för det skötte sig fint ändå och jag fick bara positiv bedömning på min, hade faktiskt velat ha lite kritik så jag vet vad jag ska ända på. Haha. Nu återstår det bara att framkalla bilderna och få till fotoalbumet. Jojustja, renskriva intervjuerna också och skriva ut loggboken.

Dagarna i ända kikar jag efter balklänning, nu har jag varit inne på en skitsnygg i flera veckor men igår hittade jag en annan som jag fastnade för, det som var plus var att den var hälften så dyr som den första jag hittade och jag är faktiskt inte gjord av tusenlappar.
Kikar även hm, zoovillage och andra klädaffärer.. Så less på Östersunds tråkiga affärer!
Snart lider dagen mot sitt slut så jag och chrilleponken får äntligen åka hem.

Skola på Torsdag.
Nästa vecka, nytt schema och det var faktiskt en bra period.
Skola Måndag, Tisdag, Torsdag och sen var det dags för 72timmars fylla och dansforum!
Efter det så kommer ett efterlängtat lov, sen är det inte länge kvar till studenten och sommarn. Jippie!

gräv ner mig

jag känner för att försvinna långt ner under den kyliga snön och tina fram lagomt till sommarn..
jag ligger i sängen och försöker skriva, jag försöker faktiskt. men måste medge att jag inte kommer få sömn inatt utan kommer få fortsätta med det här halva natten, hua. men jag kan sova ihelgen, eller? nejje klart jag inte kan, syster kommer ju och har med sig tre barn, och då går det sova va? emma är uppe vid femtiden jämt.
elaka moster som hon älskar så, ska knyta fast hon i sängen. nä, det är så roligt när dom hälsar på :)

nu ska jag fortsätta, fortsätta försöka skriva..

image40

Godnatt, snusen håller mig vaken iaf.

hopplöst..

vet inte om jag kan kalla det hopplöst, meningslöst eller om det finns något ord det hela.. det jag menar kort och gått är att det är mycket nu, mycket att göra och jag kommer ingen vart. nu ligger jag och försöker skriva projektarbtesrapporten - jag är bara inne på reflektionerna nu, massvis kvar att skriva. andra texter ska ändras, en stor uppgift inom sjukt frisk ska göras också, tills imorn morgon och ska redovisas och diskuteras med sfi. även att jag och alexandra ska blogga, eller skriva en dagbok om resan. jippe, jag jublar för all tid i världen..
just ja, fan i helvete. alla intervjuer från ponneri ska renskrivas på data, kanske till imorn? iaf, jag har ej börjat.
känns som det inte blir någon student för mig i år, veckorna kan räknas ner nu för det är knappt några kvar.. det känns som jag skulle kunna vara tvungen att gå 5år till i skolan. måste även prata med anki och peter imorn, om kurser och utökade kurser. jisses, nu kom jag på't! hela-jävla-religonkursen måste jag läsa, eller göra prov och instuderingsfrågor på.. aaaaaaaaaaaaaaaaaw jag har panik så det blir noll gjort och huvudvärken dubblas.

tack jenny, tack för igår.
vi borde faktiskt ha sånna kvällar oftare, tack.

image39

jag förstår inte hur du orkar kvinna, hur du har all energi i världen i lilla dig. du är så söt.

new look

here i am, nya jag..
nu ser jag för första gången i mitt liv någolunda smart ut, för jag har nämligen införskaffat glasögon!
haha, fast jag vet inte om det hjälper för att få mig smartare, duktigare och intelligent men man kan tro det iaf..
jag är så less på vädret ute, riktigt jävla-april-väder, men så är det.. jag kan inte ändra, men jag längtas sommarn och hoppas verkligen den kommer med stormfart.. nu ska jag sätta igång med att få ihop en rapport om projektarbetet, den ska vara inlämnad torsdag morgon senast, då är det deadline och opponering på projekarbete har vi på tisdag. jallajalla nu emelie! oe.

helgen blir kalasbra, mys ma systra mi og barna!
det blir härligt härligt, kanske mys ma kicki å!
min bästa busan fyller 18 imorn, grattis till hon.

image38

förresten, jag ger upp. du saknar hjärna, du saknar funktion att tänka.
tack&hej

hopplöst.

för det första, veckan bara rusade förbi..
i onsdags hade vi indienafton på öppethus kvällen, det gick bra!
redovisning i torsdagsmorse "sjukt frisk" det gick och faktiskt bra förutom att jag inte har någon förmåga, kunskap och jag kan verkligen inte stå rakt upp och tala inför folk, skulle kunna säga miljontals saker men det minskas sakta men säkert ner till ett tiotal ord istället, dock. men det gick bra. i fredags ingen skola, skulle jobba med skolarbeten hemma hade jag tänkt mig, men nix. jag drog på mig sjukligheter och låg hela dagen och med kuckliane blir man helt död. Skulle jobbat idag och imorn, men det var bara till att sjukanmäla sig! Idag har jag inte gjort annat än att legat och sovit hela dagen i sängen, det sägs vara den bästa medicinen. Jo, nu ikvällst kikade jag faktiskt på Körslaget och det var ganska bra. Siw och Markoolio var dem som var sämst, enligt mig. Och Siw fick lämna kvällens program, Yes!
Imorn om jag mår bättre måste jag försöka förbereda måndagens redovisning om Indien som vi ska ha i Myrviken, hela kittet.. Som att komma tillbaka till Indien igen, fan det är faktikst jobbigt med sånna dagar.. Då blir det automatiskt sakna indien dagar.. Fan!
Imorn är det Söndag, då måste jag även försöka skriva lite på mitt projektarbete..
Opponering på Torsdag, och hur i helvete ska jag fixa det? Jag behöver hjälp!
Söndag är bra, eller njä.. Men tre nya avsnitt av Andra Avenyn varje Söndag, det är bra iaf.
Till veckan ska jag in till Östersund och hämta mina brills och tänkte mig en fika med Melle!

hur mycket som helst att göra nu i slutspurten av skolan, men jag blir bara sjuk hela tiden och hinner fan inte med ett piss känns det som, ingen motivation och ingen ork och fan ingenting.. allt känns meningslöst och hopplöst med fan allting, allt som har med skolan att göra och allt privat och även allt annat skit. Jippie, tummen upp!

nu måste jag nog stiga upp ur sängen, ta mig 2 alvedon och försöka somna!
förresten, du är inte dum, du måste bara lära dig rätt sätt att tänka. Godnatt.

image37

tillsammans klarar vi allt.

Våren är påväg..

Vilket strålande vårväder det var igår och likaså idag, helt toppen så jag blir helt till mig. Jag blir så glad av all sol & värme som finns där ute. Visst tycker jag att det är helmysigt med mörker och kyla, men jag blir så otroligt mycket piggare av allt ljus. Fast, inte fan orkar jag ändå göra något i skolan. Nej, jag vet faktiskt inte vad som håller på att hända det är snart slut och det kan inte ta slut nu. Jag försöker, och jag hoppas det går vägen.. ända fram.
påvägen hem från skolan idag stannade jag och christian till i klövsjö, för att äta glass i den härliga vårsolen! vi traskade in på affärn och handlade glass och satt oss sedan på en parkbänk ute på parkeringen, solen i ögonen och knappt ens en vind i håret. sen när jag kom hem, så fick jag städmani, har städat halva lyan så nu är det fräscht, fint och luktar gott. finally! firat pappsen som fyller år, ätit tårta och druckit kaffe! sen halvsomnade jag i soffan när jag skulle läsa på om indiska kläder, jag bara slocknade så jag beslöt mig för att borsta tänderna och traska till sängs istället och det var helt underbart skönt. nu ligger jag här, tankar ner 27 dresses och tänka kika lite på den innan det blir till att ta ett möte mer herr john blund!

imorn är det indiskafton på skolan, 18-21. kom dit, lyssna inte på mig - jag är en mycket blyg person, som har scenskräck och bland det värsta jag vet är folkmassor och att prata inför folk. om inte nu, så är jag död imorgon. tack för den tid jag fått, men jag vet inte hur det ska gå vägen..

tillsammans klarar vi allt