Ja saknar!

Man kommer och tänka på när man kollar på gamla bilder vad man saknar dom som ligger en nära hjärtat men som man inte ser var dag. Tänkte tillägna er en tanke idag! Iofs behöver man inte se dom på bild när dom finns i hjärtat, men det påminns extra mycket när man ser dem. Hade ingen bild på min kära mamma just nu, men hon saknar jag oxå väldigt mycket och ser henne alldeles för sällan!
Puss på dig mamma, jag hoppas att vi kan ses snart.

 


Jessica Lundin - jag tycker du har vart borta allför länge nu.
jag saknar dig när jag äter paj, när jag lagar mat, dricker rosé, kollar på tv
och självklart allt annat som vi gör tillsammans. bara en vecka kvar nu!



Våfflan - min älskade feta goa älsklingskatt. Gud så jag saknar dig!
Jag tänker på dig varje dag och jag saknar alla mysiga stunder med dig.


längesen..

Hallå! Ja, hallå alla mina trogna bloggvänner!
Vet inte riktigt säkert om jag kan skriva så eller ej, men ni måste vara trogna bloggvänner om ni fortfarande kikar in här efter alla mina uppehåll. Antingen det, eller så av förtjusande nyfikenhet vad jag gör och inte gör. Nå hur är det? Säg mig, så jag vet vad jag ska prata om.

Vet egentligen inte varför jag skriver..
Kanske för att börja om? Varför lägger man av?
Jag gillar att skriva men det går i perioder så vi får se hur det går den här gången!

Kanske ett inlägg om helgen? - Japp, så fåre bli!
Skulle inte gå ut alls, så säger jag nästan jämt för det blir oftast roligast då.
På Torsdagen efter lite veliga fram å tillbaka alternativ så bestämde jag mig för utgång och efter jobbet gick jag hem och duschade och la på en schysst make-up. Korkade upp en flaska rödtjut och var genast i form, till middag blev det tacogratäng hos Dajäna. Förfest och sen utgång på Skalet. Hade sådär kul, inte jättekul men inte jättetråkigt.... Åt som en hungrig gris innan hemgång iallefall. Kom i säng vid halvfyra tiden och upp igen halvsju för jobb. När je slog upp ögonen kände jag på en gång att jag längtade tills jag skulle sluta vid 16 tiden så jag skulle få komma hem och lägga mig i soffan och dö.. Tog med mig Sanna-bus hem från dagis, hon somnade på min mage i soffan till postkodmiljonären och jag somnade oxå.

Dagen därpå mådde man som fina fisken! Utvilad med andra ord. Gick en lång morgonpromenad, sen blev det fika hos Ingsan och familjen, följde med Emma och kusingänget hennes på Afterski. Helt sjukt vad engeri, tid och pyssel alla lägger ner på sina outfits! Men det är riktigt kul att kika på. Drack visst en bärs, träffade Anna och blev bjuden på middag så bara hem och svida om till klänning och sen dricka rödtjut! Blev förfest på L40 med alla gamla goa kollegos från Hogna! Jättekul å se alla. Mer förfest på L30 och sen vart det ingång och en jättekul fest med klackarna i taket ända tills stängning. Va hemma strax innan kl fyra! Rastlös som man är så vaknar man vid åtta och tar en promenad hem till pappa på farsdagsfika, på eftermiddagen somnade jag och min bot för dagen var pizza! Sjukt gott.....

Det var min helg de! Hade en bra helg måste jag säga.
Nu ske je fära hem te far på middag. Ciao!

På återseende!