Jag hatar att packa.

I Fredags åkte Linnsan hem, men vi har haft det dunder bra och du kommer ju uppöver snart igen. När jag lämnade av hon vid bussen så träffade jag Matulda som klev av, så vi traskade hemåt, hon åt en bit mat och kom sedan över till mig och vi kikade på Dobidoo och Sing a long. Kvällen blev tidig och likaså sängen, det var förjävligt skönt faktiskt.

Lördag och jag kännde mig ganska lat, fast jag städade och donade på med ganska mycket ändå och efter middagstid då jag lagat hemgjord pizza så rullade jag mig ner till Erica, där även Kristina befann sig. Moa, Gustav och Magnus anlände även sen. Vi pratade, sjöng och spelade ölspel, sen blev det Huskys med bowling och pilsner. Måste ju meddela att jag vann bowlingen, gött! Kvällen var riktigt trevlig, det vart ett relativt tidigt godnatt.

Sovmorgon på Söndagen, eller nä, jag blev väckt av Kickolainen kl 09.30 så det var bara att ta på sig broka å´n mössa och sen stod hon på min gård och vi åkte upp på Skalet för att inhandla bakismat för en hel skola (så såg det ut iaf). När jag kom hem var jag död ett tag, sen kikade jag på ett avsnitt av idolrepriserna, pluggade och tog fram resväskan! Efter middagen med Pappa och Kenneth blev det Klövsjö och flyttpackning. På kvällen var det Ensam mamma söker, och sedan alla tre avsnitt av Andra Avenyn, finally har Söndagar något att erbjuda igen! Nu ska jag plugga och sedan packa. Imorn blir det ams, (fullkomligt onödigt), sen blir det jag +  164an på kvällen och mys med Maddeslusk! :D

Måndag.

Igår var det Söndag, jag och Linn var riktigt sega av oss, även fast vi ställde väckarklockan på 09. Dock blev vi mest sängliggandes, men det hanns med frukost, lite plugg, nerladdning av musik till kalaset och sen vart det en kort, men väldigt härlig promenad. Solen igår var härlig, vi pratade åttiotal, avnjöt en snabbkoppskaffe och härlig musik i bakgrunden.

På kvällen, efter middag blev det plugg, och positiva resultat, faktiskt. Gårdagskvällen tillbringades vid tvn, först kikade vi på Ensam mamma söker, och sedan kikade vi på Varg. Kvällen var bra, det vart sedan ett relativt snabbt godnatt.

Okej . . jag dröjde, men back to today - MONDAY!
. . .
Väckarklockan ringde kl halvsex, och jag trodde inte på det själv, och var så nära att slå av den. Men hoppade in i duschen, det gjorde susen och sen så la jag mig igen, dock med en värkande mage. Gjorde mig redo för en Måndag, och sen tog jag med mig Linn runt 07snåret och traskade iväg, ner mot bussen, dvs busshållsplatsen och vi slog oss ner för att invänta 631an. Efter 08 snåret var vi framme och vi åt en supderduper god frukost på konditoriet. Yummi! Dagen har sedan ägnats åt plugg, mm. Dagen har varit effektiv och gått bra, den har gått snabbt.

Imorgon är en ny dag, ikväll har det varit plugg, godisätande (det sista ur lördagspåsen).  Snart blir det kvällsfika med Linnsan, och sen blir det mera plugg, och sedan ett godnatt förhoppningsvis.

Maghelvete.

Igår när jag klev upp tog jag fram en fläskfilé på tining, sen var jag ute och cyklade. Tog även en sväng ner på affärn för att prata med någon av mina chefér, men ingen var där. Jag inhandlade en fanta och en banan, cyklade hem till farfar och fikade upp mitt inhandlade. Jag hjälpte farfar med städning och undanröjning, som jag så lovat honom. Det blev sedan min favoriträtt till (för)middag, och sen la jag mig i fåttöljen och sov middag i en timma, hur skönt är inte det? Riktigt gött.

Sen, för att inte vilja sova ännu mera, tog jag cykeln och trampade hemåt. Väntade på Anna, som slutade kl 18. Tog med mig en flarra rött och köttet, sen kom Anna för att hämta mig. Det var en super god middag, och jag mitt idiotiska pucko glömmer snusen hemma, hur förjävla dumt är inte det? Åh, låt mig skämmas. Det var riktigt trevligt. Sen ville Anna ner på Husky, vi försökte med skjuts från flera håll, men tillslut fick jag tag på skjuts av Inga-Lill och det tackar vi för :) Trodde allt folk försvann när vi kom, men det kom desto mera. Det blev öl, och jag träffade mina goknular till vänner, Martin, Sam, Kickolina och Erika. Min mage vill inte mer, den har krånglar såhär förjävligt nu i några dagar, så jag gick ut, sen vände sig magen och levde sitt liv, inte ilag med mig, jag fick gå hem. Natten har varit förjävlig. Ett rent helvete.

Imorse kikade jag och Tommy på På smällen, var ett tag sen man såg den nu.
Kanske middag med Anna och Sophie ikväll, och självklart Linn som kommer. Dock vet jag inte ännu hur det blir, om maghelvetet får bestämma så ska jag ligga under täcket resten av helgen. Fyfan, jag måste väl ge med mig snart och besöka farbror doktor jävel. Båda mina systrar har haft krånglande magar och opperat galla, antar väl att det är min tur nu . . värken har pågått i dryga sju år, så lite hjälp skulle inte skada. Eller iallafall, få veta vad det är som pågår.

Nu sitter Linn snart på bussen påväg hit, det ska bli så roligt. Jag längtar.
Nä, nu ska Christian ringa snart, stackarn har det inte så lätt. Äh, hejdå.

Have a heart.

Anna Bergendahl, du ger mig rysningar så jag fryser även fast jag nyss tänt upp en stor brasa och satt på mig en stor mysig tröja. När du sjunger have a heart, så bara ryser jag, gång på gång, jag vill bara höra mer av dig. Du är enastående, du är så j-vla bra så jag förstår inte, det gjorde tydligen inte du heller igår. Jag vill höra mer, jag vill se mer av dig. Jag är helt såld, jag ryser här i värmen . .

Jag har inget mer att säga än att alla ni andra i idol, gå och lägg er. Den här tjejen tar död på er! Hon är det bästa jag hört, åh vad jag ryser, från fötterna igenom hela ryggraden, det är helt sjukt.

Anna ge mig mer av dig, jag vill inte sluta rysa.

Måndag . .

Ledig och sovmorgon, sen städade jag hela Maddes lya . . diskade, plockade undan, dammsög och skurade allt så nu är det hur fint och hemtrevligt som helst här. Sen märkte vi att det var ett riktigt toppen väder ute, så Tina cyklade över hit så gick vi på en promenad, började med att traska ner på Kricken och tog macka och kaffe, vilket var utsökt sen gick vi och solen på en lång promenad på okända gränder, trevligt.

Sen har vi suttit ute i varsin solstol och bara mått gött, nu är klockan efter 17 . .
Nu ska jag lägga mig i soffan med boken en sväng, Madde kommer inte hem förns sent ikväll.

Avslutning på Kvarna.

I Lördags morse tog jag 164:an, hoppade av i Hackås och min syster hämtade upp mig. Sen blev det promenad, skytte, lek, film, mat, och mys med barnen. Efter fem tiden kom Tina och hämtade upp mig, med sig hade hon Madde och Ida. Vi landade in hos Jens, som att man bor där, är där titt som tätt och känner sig hemma nu. Det blev pilsner, sen åkte vi och körde lite folk och hämtade Maria och Jessica uppe hos Bodil. Sen bytte jag om, la några lockar i håret och sen dracks det mera öl. Efter niotiden åkte vi iväg mot Hackås och Kvarna, där det var avslutning. Jag och Maria stod längst fram och sjöng till Christer, grr!

Blå halva jag, och några brännblåsor på fingrarna . .
Tappade pengar, tappade telefon, kastade öl och fick några smällar av en idiot som ingen visste vem det var, han fick sedan lämna stället och det gjorde mig glad. Lite blåmärken kan man ta, men idioter som slår en utan anledning dom bör inte vistas där . . svart/vit randig idiot karl, det var han.

Åkte med Simon upp till Österåsen, somnade och vaknade på måran med en huvudvärk. Gick ner och halsade några glas cocacola, och tog en rök. Det vart film, sen städade jag och ställde till varmrökt röding, kokt potatis och romsås. Det var uppskattat . . Det vart flera filmer, och alla låg döda med en olik stil och olik min i soffan, efter 18tiden rullade vi in till Östersundet med Jens. Jag och Madde traskade ner på ICA för att handla, jag landade i soffan med Mr. Beans semster, cola och pizza medans Madde var ute på långpromenad.

Sovmorgon idag, och fysjutton vad skönt det var.
Äh, hejdå.