B-b-b-b-baakiiiis!

Igår var ungefär värsta dagen i mitt liv. Ever!

Har aldrig mått så dåligt som jag gjorde igår. Jag kunde inte kliva upp, lyckades kliva upp och hoppa in i duschen för att duscha mig fressh och få bort allt gammalt smink. Trodde jag skulle spy när jag stog i duschen, höll på att ramla av yrhet. Trodde jag skulle bli pigg av en dusch, ja tjena ja, slängde mig direkt in i sängen igen och försökte somna om. Höll stadigt i huvudet med båda händerna, mådde illa mer eller mindre hela dagen. Jag tog mig verkligen inte upp ur sängen. Fick i mig några glas vatten och somnade sedan om. Gjorde inget annat på hela dagen än att må dåligt. Skulle gå till Evelina på eftermiddagen för att äta middag. Hade inga skor, dom var visst hos henne så i allt blask fick jag traska dit i foppadojs. Mojsigt!

När jag kom hem igen hade jag både fått i mig frisk luft och käk, tror det gjorde susen för jag mådde bättre. Laddade ner en film och kikade på den. Sedan blev det godnatt. Min sambo han är fet och go, han är mysig för han är bara en katt.

Visst, nu har jag tjatat om gårdagen men måste även nämna att Lördagen var riktigt rolig! Är väl därför jag åkte dit på en sån hemsk gårdag. Lördagen innhöll för mycket alkohol.. men framförallt på tok för många shot's........... Hua!

Var ett tag sedan.....

Som sagt, va ett tag sen jag skrev nåt. Men det händer ju inget i mitt liv......

. . . I Måndags när jag skulle handla innan stängning så märkte jag att jag inte hade något bankkort, jaha tänkte jag. Jag skrev upp det jag skulle ha och tänkte att det är säkert hemma. När jag kom hem letade jag i princip överallt, jag är så att jag tar det som det kommer, brukar ju alltid komma fram. Men inte, Anne-marie sa åt mig att spärra det på en gång. Trots lite tvivel ifrån mitt håll så blev det så, jag spärrade det och beställde ett nytt. Dock kostade det nya massa pengar, årsavgifter och skit. Det känndes inte helt okej, men nu hade jag gjort det. När jag kom ner på jobbet dagen därpå, det första jag tittar i och det första jag hittar är mitt bankkort som ligger i jobbarjackan. Så typiskt! Det var bara att bryta det dubbelt, det var en än gång bara att ge sig själv ett lejsamt skratt. Nästan hånande, iallafall inombords. Att jag alltid ska lyckas.

I Tisdagskväll efter middagen så blev det Ljusparty hos Hjörtan. Jag skulle vilja handla allt i katalogerna, men det är inte billigt direkt. Smakar det så kostar det också. Jaja, den här gången hade jag bestämt mig för att bara handla ljus och inga pryttlar utöver det och så fick det också bli. Fikade gott och somnade nog runt kl 22.

Igår när jag kom hem ifrån jobbet gräddade jag våfflor till middag, ska det vara så ska det vara, våffeldag helt enkelt! Dom blev riktigt super goda. Tog sedan med mig mitt feldunkande och halvtvärkande huvud till soffan, landade där och innan klockan blivit 20 hade jag landat till sängs. Det blev Våffelmys, dvs mys ma kattskrälla mitt. Det var mysigt, det blev korsord och sen somnade jag sött. John Blund är en bra karl, ibland.

Idag är jag ledig och vädret är inte det bästa, men skönt ändå. Ska hoppa in i duschen om någon minutos och sedan får jag se vad dagen erbjuder. Tänkte att jag skulle ha besökt Ekbergs men eftersom jag inte har något bankkort längre så går det inte så bra. Hihi. Njä, nu har jag fan skrivet ett långt inlägg som får räcka för veckan. Kan även vara sådär schysst givmild så jag skänker en puss, en sådan på avstånd. En blåsande, som flyger iväg och landar på den som känner sig träffad, som känner sig lite lägre än mig, lite sämre. Puss på dig!

Skotertur igen.

Igår hade jag väckarklockan på alarm, trots att jag var ledig. Hade bestämt mig för att köra skoter om vädret tillät. Hoppade genast upp ur sängen och kutade till köket där jag kikade ut genom fönstret och vädret var bara sååå strålande. Tog upp telefonen och slängde iväg ett sms till Diana där jag skrev att vädret var underbart. Hon hade nämligen lovat att följa med mig idag om vädret var bra, och så blev det. Jag gjorde omelett och bröd till frukost, sen hoppade jag i underställ och ytterkläder och gick ner till garaget och sen for jag ner på Statoil. Tankade skotern och sen for jag och Diana. Första stopp gjorde vi på Timmerkojan hos Tim där vi avnjöt oss varsin kopp med varm choklad. Satt sedan ute och mojsade i solen på en renfäll. Testade även Tim's hemmabygge av igloo med en tunnel på 12m som ledde in i sjävla fikastugan.

Fortsatte sedan turen mot Jaktstugan där det var sjukt mycket folk. Där åt vi våffla och festis, avslutade med kaffe & kaka ute på altanen. Ganska så snart där efter så gick vi till skotrarna, jag fyllde olja och sedan åkte vi. Vi beslöt oss för att ta en annan väg hem en den vi åkte dit. Vi åkte till Oxsjön - Trumma och landade såsmåningom i Vemdaln. Kom hem, bytte skor och täckbrallor och sen kom Diana så vi for ner på la affärios och inhandlade tillbehör till en middag som heter Tacos. Sen lastade vi Kevins skoter och for till Viken för att låta han köra på bana. Han är grymt duktig och bara 12år. Jag och Diana var då mindre duktig. Åkte hem till Diana och kockade ihop en allatiders god Tacos som vi och barnen avnjöt. Landade sedan i soffan med en filt och en brasa. Snackade och halvsappade på tvn, blev en kaffetår efter 21 snåret och sedan traskade jag hemåt. Landade ganska så snart i sängen med datorn, där jag låg ett tag och sen somnade jag.

Har varit ledig även idag, så tråkigt väder det varit. Tog sovmorgon till kl 10 nästan och sedan hoppade jag in i duschen. Bjöd sedan hit Matulda på frukost. Sen myste vi, och sen hade vi pysselstund och jag gjorde ett jätte fult Påsk-kort till Carran. Själva kortet blev okej, men kycklingen vart fet och ful. Tanken som räknas har jag hört, när jag väl kom ner till butiken som hon sagt jag skulle göra så var hon inte där. Jag och Matulda tog en sväng in på affärn samtidigt som vi var nere på byn, inhandlade varsin påse med lösgodis och sen gick vi hem. Jag hänge upp ytterligare en maskin tvätt, en diskmaskin och sedan plockade jag undan lite. Har nyss ätit tacos idag igen. Mums! Nu halvligger jag i soffan och vet inte vad jag ska göra. Det är ju Fredag, men jag orkar inte bestämma något. Jag kan, jag får och jag ligger här bäst je vill.

Hejhå, ja je menar hejdå!

Män som hatar kvinnor.

Män som hatar kvinnor.

. . . Har varit på en fullsatt Vemdalsbio ikväll. En lång sådan för att sitta på trästolar, dessutom är jag expert på att somna till film. Men, sitter man inte fullt så gött så är det lättare att hålla sig vid liv, likaså om filmen är bra. Den var riktigt bra, det är så mycket känslor i filmen. Det var så många gubbjävlar jag gärna ville slå, slå sönder igenom bioduken men jag höll mina nävar knytna med varandra istället. 185minuter på en trästol, då måste filmen vara bra för att man orkar sitta kvar, orkar engagera sig och den var det verkligen, jag hade kunnat spendera några minutos till där. Bra skådespelare, bra handling, bra film. Bra kväll för mig.

Till er alla som inte sett filmen, jag ger er ett tips. Gört, bara gört! Se filmen.
Jag är ledig Torsdag och Fredag. Hoppas på finväär, sol och skotertur. Godnatt.

Alla hjärtan till Matulda.



Tillsammans är alltid bäst.
För även om du står på tå, når du aldrig upp till vår nivå!

Tjej-Lördag!

14:e Mars. . . . en riktigt tjej-lördag!

. . Jag vaknade runt 08 tiden igår morse, hoppade i underställ och sen gick jag ut med hundarna, gav dem frukost och fick se vilken underbar dag jag vaknat upp till. Till ett underbart förjävla goväär till våran tjejdag. Kunde inte kunnat blivit bättre. Käkade frukost, hoppade i resten av kläderna, drog i gång skotern och sen sa for je. Parkerade på Tonys, först på plats men inte långt efter så kom Lisa och sen rullade dom andra in en efter en. . . Det fall bort någon, men vi blev 9 tjejer på 8 skotrar med ett underbart väder! Det här är livet, en mening med att bo i en fjällvärd, att längta till vårvintern och solen, vänner, skotrar. Det finns inga ord som kan beskriva det bättre än att det är riktigt livsnjutning och smak av ledighet när man får spendera sina dagar sådär.

Vi körde, väntade då och då in Annica och Carina som tog det lugnare . . kikade på vädret, utsikt och bara njöt av åkturen vilket ibland kan vara riktigt skönt, men gillar man fart så försvinner det där lugnet bort från bilden. Men det var himla roligt att dom ville följa med, det gav oss anledningar att kunna stanna och ta pausar, sola och svalka tårna. . eller iallafall ta en klunk läsk, en cigg och bara en vila på la skotrios. Väl framme vid Orren så var det sjukt många skotrar på plats, vet inte vart alla kom ifrån för vi mötta inte många själar på vägen dit. Maten där uppe vill jag inte ens diskutera, gjorde det tillräckligt igår tror jag. Jag förstår inte att det går runt med den där matsedeln, jag hade varit så mycket nöjdare med en mugg varm choklad och en ostfralla. Men äh... pölspaj funkar också. Fyfan! Blev en kaffetår och kaka för att få lite gott i magen. Anyway, vi gick ut och la oss på varsin skoter och bara låg där med solen i ögonen, sen fick vi för oss att gå och titta på åsnor. Det var fullt av åsnor och hästar där. Då kände man sig som en rektön turist när man står och klappar och tar kort på dem stackars små liven!

Vi solade ett tag till och sen började vi färden hemåt, det är ju helt sinnes vad hemfärden alltid går så sjukt mycket fortare. Kom hem kl 16.30 om jag inte minns fel... kastade av mig kläderna och slängde mig in i duschen. Det var såååå skönt! Knäppte en carlsberg och hoppade i lite kläder, målade mig och tog med mig dunken och for ner till Diana. Jag var först dit av alla som varit med under dagen, annars var det några andra flickor som inte kunnat medverka under dagen som hunnit kommit före. Då det ej fanns stol, satt jag mig på golvet med en öl i handen, jag höll på att somna. Kl 19 tror jag klockan var, då gick vi mot Tonys för att beställa käk. Reserverat bord och allt hade vi fått. För min del blev det pizza nr 28 och en stor stark! Annars fanns det black and white som alternativ och såklart alla övriga pizzorna. Tack så gudomligt för maten, det var utsökt! Matulda mitt hjärta kom också över till pizzan. Gick över till Diana och drack mera, fick schlagerkit av Carran så vi gjorde gnuggis-tattoo's, allt var fläsh ünd bling-bling! En varsin glitterburk på mig och en på Evelina, helt sjukt vad vi glittrade, glittrade av oss och ja... dock när vi ville få bort det så gick det inte, så vi fick glittra resten av kvällen!

Carran, Matulda och jag åkte till Klövet. Där var det trubadtur, en duktig en karl! Det var dans, öl och träffade på ganska så många kända goa ansikten! Sen så sa det poff.... så försvann Carran. Jag och Matulda dansade som en riktigt kärlekspar till varje låt, vi gick verkligen ALL IN med dansen för den kvällen! Hamnade på efterfest. Förstår inte varför man ska supa sig mer full när man redan är apkalas, men förståndet att tänka normalt är väl inte i så bra funktion när alkoholintaget varit högt under hela kvällen.

Idag var det strålande väder så jag tog med mig Tommy på en skotertrip. Vi satte oss i snön och bara njöt av vädret, det var förbaskat gött. Hade jag inte fått frisk luft så hade jag nog fortfarande varit full. Nu ska jag dricka cola, kolla mig i spegeln och ge mig ett flin, för jag är alltid så fin sånna här dagar. Verkligen den där söta tjejen jag gillar att vara, idag är jag inte ens söt, idag ingår jag bara i kategorin tjej. Sen somnade jag på pappas spikmatta i skön musik till Marcus, fick visst inte sova där utan bara ligga 20minutos, men jag låg nog där och mojsade det femdubbla i tid. Det blev god middag, sen tog jag med mig täcke, kudde och gick till Tommy för att kika på en rulle. A might heart, jag tycker den är bra men Tommy tyckte dom pratade konstigt, konstiga ord och var långdragen så det var inget som föll han i smaken!



   
                         


Tackar alla som medverkade under gårdagen för en superduper bra tjej-lördag! Men framförallt ett stort tack med fet understryckning och många utropningstecken där efter, tacket går till Diana som arrangerade och fixade vår allas gårdag. Tack så mycket för en strålande 14:e Mars!

Fredagsmys.

Igår kvällst tankade jag full tank i skotern, fyllde olja och sen åkte jag hem och käkade en tallrik med yoggi. Kikade även på Vem vet mest, rätt bra program och jag tror det är lite allmänbildning i det. Försökte hjälpa Diana med nånting i Ps, men hon vart då aldrig nöjd och sen hade jag sparat i jpeg i sista förslag, så typiskt. Sen fick jag nog, släckte lampan och sa godnatt. Gick nog i sömnen inatt när min kära sambo och sängkamrat skulle upp, jag fattade ingenting och han vart nog lika brydd. Sen somnade jag om lika fort tills klockan pep nångång efter 07, då det var dags att upp och hoppa för att göra sig redo för ännu en arbetsdag. Dagen slut kl 18, eller nångång efter det.... När jag gått halvvägs hem så upptäcker jag att jag glömt telefonen på jobbet, så lika bra att vända medans det fortfarande var någon kvar där. Barbro skulle ändå hem så jag gled med där som på ett bananskal. Blev gudomligt god middag, hemlagad gulashsoppa med hembakat bröd inkl. massa god fyllning i det till. Super gott verkligen! Efter dess har jag inte gjort så mycket, kikat på Let's dance och umgåtts med Nettan ünd Bengan som kommit upp från Matfors nu ikväll.

Ser verkligen fram emot imorgon så jag tror jag ska hoppa i säng snart så det blir Lördag snart. Ja, jag längtar.... Hoppas på ett riktigt bra väder också, men det kan bli kul ändå för det blir ju inte roligare än vad man gör det till. Ja som sagt, jag kryper nog till sängs snart. Jo, jeg å herren i sängen blir snart ett ma varann!

Sov ma mä, ja....... sov ma mä inatt.

11 Mars.

Har spenderat hela låååånga dagen med Linn. Det var mys!
På kvällskvisten blev det hamburgare och mjölk, super gött. Såhär nångång innan 19 snåret så drog jag mig neråt på byn för att kika på bio med Carran.
Det blev WallanderHämnden. Den var faktiskt bra, förutom att vi var lite töntiga så vi skrattade åt det själv då vi satt och höll för både öron och ögon ibland. När filmen var slut så tog jag med mig Tommy och gick hem. Det är så skönt med en kvällspromenad innan läggdags. Kom nyss hem så jag hoppade ur kläder, borstade tänder och landade precis i sängen och ska snart sova. Mojsigt värre.

Bara någon dag kvar, sen så är det Lördag och det ska bli så fruktansvärt roligt. Imornkväll ska jag och Tommy ut och åka lite för jag ska ha hans skoter på Lördag tänkte jag, så då ska jag ta en tur imorn efter jobbet.

Ikväll blir det godnatt innan kl 22. Göööörut gött.

Distanstest.

Imorse när jag kom ner på jobbet så fick vi reda på att det varit inbrott där under natten. Fönstret till kontoret var sönderslaget, hela rutan var borta och likaså ett 150kg's tungt kassaskåp. Vad är det för jävla idioti. Vilka jävla idioter gör sånt här? Jag blir så less. Är man så genom pantad och dum i huvudet? Att man ens vågar. Fyfan säger jag bara!

Nu ligger jag i min säng och ska strax släcka ner både sänglampa och dator. Jag ligger här och pluggar och gör distanstest på internet. Fybubblan så jag är duktig! Ingen Måndaxklubb inte, nä här ligger jag och är både söt och duktig. Trodde Linn skulle infinna sig i mitt hus när jag kom hem ifrån jobbet ikvällst, men icke. Hon kommer visst imorgon istället. Då ska vi minsann mysa, eller jo, något i den stilen. Måste säga att jag längtar så inibombens till ihelgen. Ledig Lördag och Söndag. Skoterutflykt på Lördag, sen blir det middag och kalas. Då ska jag minsann ladda både batteri och kamera så det kanske kommer upp nån bild här såsmåningom. Njä, nu ska jag plugga lite mera och sen ska jag ta ett möte mer herrn där uppe! Ja ni vet...... Herr blund.

Puss. Ja, se på fan. Ikväll skänker jag er alla en godnattpuss!

Backyard babies.

Fredagen innehöll jobb till kl 18.15, sen traskade jag hem för att äta en portion av spagetti & köttfärsås. Sedan bytte jag om, gjorde mig i ordning och tog ett glas rött. Kl 20 fick Kenneth vara chaufför mot Anna för att plocka uppe henne för att sedan bli avsläppta hos Diana. Där blev det rödvin, snack och musik. Även gitarren och många otroligt falska och schyssta sångtoner, men trevligt var det. Kläderna åkte på och vi hoppade in i taxin 22.30 och begav oss upp mot draget på skalet, dvs ikväll går vi ALL IN!

Träffade sjukt mycket roligt folk, både nya och gamla goda face! Kikade inte speciellt mycket på Backyard babies då jag tyckte ljudet var sjukt högt så jag beslöt mig för att bli dyng istället! Svepte äckligt många fish's! Dom bara slinker ner så lätt dom där små rackarna.... Gick loss och dansade både baggen och schlager, alla som är mina nära vet att schlager är min favorit hörna på Skalet. Träffade en ny kompis, han var från Los Angeles. Sist jag var på Skalet fann jag två nya vänner, en från London och en från Spanien. Är Skalet nya platsen för att träffa utlands folk, jo jag tror det! Diana blev nog full och trött så hon drog sig hemåt... sen skickade hon konstiga sms.

Hoppade i tröja, jacka, mössa och täckkjol. Gick ut, delade en cigg med Matulda och sen väntade jag på Taxi för att åka hem. Kröp ner i sängen och somnade. Kl 07.15 pep telefonjäveln och det var dags att kliva upp, shit vad jag kännde mig ap förjävla jätte full när jag ställde mig på benen. Tror fan i mig att det är kvar, är helt slut. Tilde frågade varför jag skrattade till allt, och ja.. säg det, säger jag. Hon fick klä på mig, jag hoppade i myskläderna och sen rostade vi toast och drack oboy. Gick ner och jobbade till kl 14. Gick hem och vi spelade Fia med knuff, sen hoppade vi i ytterkläderna för att ta en tur på skotern för att förhoppningsvis bli lite mer som folk. Duschade, käkade nyss flygande jakob och nu ligger jag och tull-Tilde och myser i sängen. Vi ska kika på Bee Movie.

Solong suckers! Tack för igår förresten, sjukt rolig kväll!


I hate computers, helt enkelt!

Jag bara hatar datorer samtidigt som dom är väldigt bra, ja när dom är bra. Jag hatar dem pga att när man ska göra saker, speciellt på datorn hittar man alltid på att göra massa annat och försöker glömma bort det som måste göras, det händer mig ungefär dagligen. Åtminstonde så är det ofta iallafall. Je blir sa lej på mä sjöl! Tror je måste borsta tänderna och krypa ner under täcket, pussa godnatt på min feta sambo och sen sova. Låter som en bra idé. Godnatt.

Sov ma mä, sov ma mä ikväll..

Låååång dag.

Gårdagen innehöll jobb, som i princip vilken dag som helst.
Efter jobbet så kom jag hem, knäppte en Norrlands och hoppade i mysbrallorna! Strax därefter kommer Matulda och Sophie, till middag blir det Entrecote, hasselbackspotatis, vitlökssmör, guacamole, grönsaker och en flaska rött! Tro det eller ej, men middagen var helt enastående god. Efter maten sjunkit ner så bytte vi om, sminkade oss och fixade hår. Drack mer vin, spelade spel och emellan varven slank det ner ännu fler glas. Vid 22.30 traskade vi oss ner mot Husky för att inta plats i baren och ha en rolig Måndaxklubb. Faktum var att, det verkligen var sjukt kul kväll. Det blev bowling såklart, och vem om inte jag vinner, som alltid annars. Jag är inte dålig förlorare, jag är bara en bra vinnare helt enkelt. Det blev shot's, +46, öl och några till öl. Fick även till ett par moves på dansgolvet. Träffade på många bekanta goa ansikten! Dansade med Dave, vet inte riktigt vad vi dansade, slängde ihop alla danser i en och samma så den såg nog lite sådär halvrolig ut! Vi chansade oss fram och vi klarade några låtar ut, faktiskt. Blev hemgång och var i säng kl 03.

Trodde jag dog när klockan pep 07.15 imorse, jag ville verkligen inte.
Hällde i mig ett glas passionsfrukt, har ett sånt sug efter läskeblask dagen efter så det inte är sant, jag bara måste ha kolsyra. Cola är den bästa medicinen. Nyttigt för tänder, o ja. Men vad gör man inte för att börja dagen bra. Hoppade i mjukiskläder, svirrade mest runt, tog ett glas vatten och sen var jag påväg ner på jobbet. Har gäspat till och från hela dagen, trodde jag skulle somna stående, sittandes men lyckades faktiskt somna liggandes och det var förbaskat skönt med en vila av förlorad nattsömn. Längtade efter fett halva dagen så jag slängde in en pizza i micron vid lunchtid, sen började jag bli som folk. Knatade på fram till 18.15 och sen gick jag hem, käkade gröt och mackor.

Ja, dagen har verkligen var lång. Men gårdagen var kul. Tack.



A trip to Almåsa.

Igår slutade jag jobba kl 14. Bytte om från arbetskläderna till mina ordinarie, hoppade in i bilen och sen rullade vi. Stannade till i Svensta-fukking-vik för att besöka Dollar, vad annars! Fortsatte färden och vips så var vi i Almåsa och hos syster bondfru. Lastade in oss, käkade kyckling tacos som Dianat kockat ihop. Myste med barnen tills det var läggdags! Blandade ihop en välling till Lukas som svämmade över helt totalt i micron, så diskade och gjorde ett nytt försökt, som vart alla tiders och minstingen som är vildare än allt. Ja, han somnade. Tjejerna somnade också efter en varsin godnattsaga, sen blev det Melodifestivalen för första gången i år. Personligen tyckte jag att Star pilots skulle gå vidare, direkt, men inte då! Man kan ju inte ha rätt i allt. Somnade nångång efter lite mer tvkik.

. . Lukas och Anja kom runt 06 tiden och väckte mig imorse, jag som hade hoppats på sovmorgon, men icke blev det så. Att vara förälder, speciellt åt flera vildar är mer än många heltidsjobb ilag. Men Johnny slängde ihop gröt, vi kokade ägg och avnjöt en god frukost. Sen bänkade vi oss med kaffe till Vasaloppet. Lekte med barnen, sen traskade vi över till Tommy och Marie, barnen åkte några åk och sen gick vi in och fikade. Såklart blev det panini-tallrik och varmoboy, sen Marie's egna toppen smarriga bullar och en kopp kaffe. Sen åkte dom lite mera, sen gick vi tillbaka. Maten sjönk, jag fick ont och ja... jag la mig en sväng. Åkte, stannade till vid Klädax i Krokom och inhandlade mer än jag tänkt, nästa stop Lillänge och ja även där inhandlades det... Sen stannade vi till vid Matkällarn hos Ulle och Kenneth för att hämta upp Zara och Pontus som har spenderat helgen där! Sen rullade vi vidare.. Stannade till vid Shell i Brunflo för kaffe, bullar och två stockar snus! Sen åkte vi verkligen hem, lämnade av barnen och kom in på gårn hemma.... Ops, ingen nyckel. Fan, var bara att åka tillbaka till Inga-Lill. Sen packade vi in oss, nu färgar jag håret. Ska skölja ur håret. Oj. för typ nån minut sen, ska göra det nu.

Nu kom Matulda, vi ska mysa och dricka te men nu ska jag kasta mig in, bli ren, fräsh & fin! Ja, nu måste jag verkligen duscha..... Hejdå, mina fans!