Lejsamt......

Imåranst hade je all anledning te å va både sinnu å lej. Ja, dra åt helvete va arg je va! Rektöt jävla lej......... Hatar när starten på dagen blir skit. Hade ett par sekunder i måranst då je trodde att det va färdigt men det gick en bit till, även om det gick skit så var det tur i oturen och nästan bra. Ja, mer säger jag inte för de häla je int ma.

Efter jobbet blev det middag och sen Krokom tur&retur, på vägen hem blev det fika på Donken. Vilket jävla skit före de är ute. Åkte hem till pappa på nybakta bullar och ett glas mjölk, åkte hem till mig och duschade av mig allt lort och har nu myst ner mig i sängen. Ska sova för att upp å hoppa tidigt imorn, hoppas på skönhetssömn så je kanske kan te å va lite gla imåra bitti!
Je håll alla tummarna je har.






Avslutar med ett godnatt nu.
Å förresten.... Je vill ha mig en händig man!


Veckan som varit..

Längesen........... Jag vet!

I Måndags åkte jag på Hogna efter lunchtid på en ansiktsbehandling och sen raka vägen te la systro och Bulägda! Stannade där tills i Onsdagskväll och umgick ma Tilde och såklart de andra också, men bara på kvällarna. När je åkte hem på Onsdan va de nå jävelusiskt dimmigt ute, de va fan läskigt kan je ta å berätta! Sjukt! Såg verkligen it nå! Hua säg je bara, men je tog mä heim och skönt va de. Tvättade och donade på, på Torsdagen tog det rätt soft faktiskt. Bakade morotskaka och efter lunch blev det Hogna för en massage, precis när je skulle te å fära heim så hade de fått en avbokning och jag fick mig en nagelbehandling...... hur gött va inte de då så säg! Åkte hem till pappa och snodde internet och fick fläskpannkaka te middag, super gött. Rullade vidare till el faffo för att hjälpa han med lite stuffs och fick sedan en schysst bordslampa i trä. Tack! Den pryder nu mitt tvrums fönster. På kvällen kom Tommy på en kaffe och morotskaka, sen kokade jag lingonsylt. Himla morsk ja ä! Matulda mitt kära mongo kom, Diana också och även Karin. Det blev soffmys med fika! Mysigt med lite besök. Vi fastnade vid tvn halva kvällen. Jobbade Fredag och på kvällen blev det Idolmys med Diana och Robin. Lördag blev det jobb och på eftermiddagen kom Annika och barnen över på en fika. Mycke trevligt! Diana kom sen och när Anna slutat kom hon och vi gjorde Kycklingtacos, blev superduper gott! Köpte godis och sen kollade vi på Dansbandskampen som började ikväll. Mysig Lördagskväll och imorn ska jag upp kl fem igen! Till veckan blir det mycket jobb, alla dagar utom Tors = Pengar och det behövs verkligen...


Förresten, bara två månader kvar te jul idag. De ni!
Ja tycker det är så mysigt med jultider, stämningen och julpyssel.

Nu har jag vridigt tillbaka klockan en timma, don't forget it!
Måste sova nu så jag är en pigg o någolunda glad frukostflinga imorn. Hela dan!

Flyttkartonger..

Förra veckan jobbade jag endast Fredag. Direkt efter jobbet for je te Hara och syrran! Bondsyster och alla barn kom också. De va rektöt jävla jätte kul och ha en systrakväll! God mat, Idol och kortspel och nån öl. På Lördagmorgon blev Olle 2år och det nalkades kalas med kaffe, saft och tårta. Var hemma igen runt 12.30. På kvällen blev det planka på pizzan med ett gäng.. Förfest hos Diana, Husky och ständut. Där var det............. SKIT SKOJ! Efterfest hos Diana. Kom hem vid halvsex på morgonkvisten. Slut på Lördag!

När jag vaknade på Söndagmorgon va jag helt trasig, paj, förstörd, idiotiskt jävla snuskigt bakis, ja det finns många ord för hur jag både kände mig, hur jag såg ut och hur jag mådde. På med kläderna och bara "dog" i soffan eller så.. Tog en promenad ner till pizzan och köpte en nr 28, tog med mig den och gick till Diana. Kikade på bilder från gårdagen, käkade och kikade på "Män som hatar kvinnor". Efter det åkte jag hem med min brumbrum. Gjorde inte så mycket mer på Söndagen, kanske såg en film. Började flytta i Tisdags och jag har kommit rätt långt. Bokhyllan, Tvbänk + Tv saknas.... men det kommer nästa vecka eller så. Blir nog fint när jag är färdig. Lite småpyssel sen bara och det är ju sånt som är kul.

Imorn blir det jobb, Fre - Sön. Upp och hoppa tidigt igen så nu ska jag väl försöka lägga mig i skaplig tid för att ta mig upp strax efter fyratiden. Nu blir det Idol. Shit.... de ä fan Fredag imåra!

Ja..... Nu är det dags för.... F R E D A G S M Y S ! eller, jao... kanske imåra.
eftersöker en rektön jävla mysmes som kan pyssla om mig lite. napp?