Längesen . .

Nu är jag inne i perioden då jag varken läser eller skriver blogg, det kommer och går periodvis men jag tänkte försöka med några rader. Varje dag spenderas med jobb, nästan varje. Igår efter jobbet blev det super god middag för Anne-marie som fyllt 50. Sen packade jag, Evelina kom runt halv8, och vi rullade in till Östersundet. Jag började öla redan till maten, och på vägen in. Vi fixade i ordning oss i Mias lya och drack upp oss innan Taxin kom. Sen traskade vi in på Oléarys och bara drack.... vi gick verkligen ALL IN!

OFF spelade och Patrick var verkligen stup full och hade byxorna äckligt högt uppe, hej hallå gubbvarning! Vi drack någon äcklig shot, annars slank det mesta ner väldigt enkelt. När det var slut så gick vi som bestämt på donken, Evelina somnade så jag fick äta två portioner och sen gick vi för att åka Taxi hem.

. . . tror mig vilja minnas att vi somnade ganska så fort, och idag värkte huvudet och rösten var krasslig. Evelina var helt jävla död. Men vi packade ihop oss, på med alla kläder, underställ och ytterkläder. Ner på Lillänges donk för att ta en meny idag istället, det slank ner. Sen på Elgiganten för att inhandla tvättmaskin. Hah, vi kallade alla för töntar, långa jävla idioter och mesproppar idag. . egentligen såg nog vi mer lost ut än alla andra, bara gick runt och virrade. Sen körde vi raka vägen, nästan förutom en bom, men vidare till Artic cat cup, för det var ju faktiskt anledningen att vi for in till Öset. Nollgradigt, men ack så jävla blåsigt. Skit stad!

Tackar Evelina för gårdagen och idag. Ikväll har jag spelat Bingolotto, dock utan vinst! Nu blir det strax godnatt, är snuskigt förjävla slut och trött.. jag dör.

10-01-2009 R.I.P. Per Amundsson.