Östersund.

Igår regnade det konstant, hela dagen. Sent inpå kvällen blev det film, så jag somnade sent med andra ord. Det plingade till i telefonen kl 9 imorse och frågade om jag ville följa med till Östersund. Jag gav dom en kvart och sen var jag färdig, jag hoppade in i bilen och vi rullade iväg. Tog ett stopp i Ausan för att köpa två flaskor ramlösa och en macka, finfin frukost då jag inte hann med att käka hemma. Blev lite smått illamående och yrslig i huvudet på vägen in, väl där framme så vart det käk på MakkeDonken. Sen blev det Lillänge. Jag fyndade lite på rean, 1 Bh, 1 Linne och 1 palett med skitfräcka ögonskuggor. Rea gillar vi!

Åkte ner på stan och där hittade jag en skit mysig hoodie på Stadium... Pia fick en likadan sån, hon fick en lila och jag en svart. Dom var otroligt mysiga, långa, mjuga, snygga och goa. I feeling hot hot hot! På HM inhandlades det nytt och fräscht smink så man kan vara fin på midsommar och övriga dagar då det behövs sånt klet. Gick upp på Tehuset och tog en fika med Viktoria, Diana och Robin. För mig blev det Panini, med sallad och vitlöksdressing och en trocadero. Sjukt gott, det kändes verkligen igenom hela mun och överallt, jag är kär i mat, nästan som en förälskelse. Påväg därifrån hade Robin köpt fina brills på Lekstugan. Att Robin gick med dom på klarade jag av.. Men jag höll på att smälla av, nästan gå sönder när Diana tog över rollen som Mrs googlis! Jag fick magknip i samband med min skrattattack, jag slutade gå, det gick inte, jag vek mig. Det var sjukt.


Robin och jag kan det här med att vara söt på bild. Otroligt söta är vad vi är.


Sen blev det Willys, Jula, Shell och sen var vi verkligen påväg hemåt. Det blev en lång dag idag, men ack så trevligt. Jag gillar att impuls hitta-på saker, det är oftast roligare än när man planerar något. Hämtade även Kevin på Trumma och sen plockade jag ur bilen och in med det i huset. Åkte upp till Inga-Lill & kompani för att lämna av några nappar jag köpt till Sanna, den godingen. Dom skulle inte vara rosa, så jag köpte en grå och en gul med djurmotiv på. Passar nog fint, hoppas dom smakar lika gott. Åkte hem och borstade tänderna och landade i sängen, har pratat om rätt mycket sen jag landade här men nu är det godnatt.


Förresten . . icke att förglömma.
Jag fick ett samtal, eller några. Matulda min älskling..... hon är söt!
På Torsdag sticker vi till Oslo för att fira midsommar där ihelgen. Nu är helgen bestämd, även om det inte kändes som det bästa valet för ekonomin så tror jag att det kan bli skoj, vi är ett sjuhelvetes bra gäng som kan det här med att ha roligt så det lär nog knappast bli svårt och tråkigt lär vi inte ha många sekunder. Åker hem på Söndag då Soffe-proppan lär få sitta mestadels bakom ratten. Alla vet orsaken. Uppdaterar mer om det senare.

Tack för dagen i Östersundet tjejer och Robin. Godnatt.


Säterdammen

Längesen sist nu. Jag vet, jag är lite dålig på det här. Det går i perioder, nu är jag tydligen i perioden orkar inte skriva för jag har inte den blekaste om vad jag ska skriva. Jag läser hellre. Den här veckan har jag spenderat på dagis då jag har jobbat istället för Barbro, så otroligt skönt att få jobba en sväng. Förutom i Tisdags, då jag var i Östersundet på arbetsintervju. Fick nå släng av nervositet men tror det släppte, skulle få besked innan den 18e så det är bara att hålla tummarna. Sen blev det fika med Matulda och Merja. Sen for je heim.

Igår var jag och Diana ute för att kika efter björn, men det var total dött på den fronten, vad vi kunde se iallefall. Vi åkte iallafall en tur, åkte sen upp till Säterdammen och där var det en bedårande vacker kväll så kameran åkte fram. Vi åkte hem, landade i soffan till Taken. Sjukt bra film! Till filmen blev det kaffe & dooley's. Det blev en sen kväll, somnade väl sådär efter 02tiden nångång. Idag har jag varit och hälsat på Carran en sväng, sen har jag myst med Zara. Vi har spelat bolibompa-spel. Jäklarns vilken höjdare man är på det där alltså!

Ikväll blir det laxsoppa till middag. Det är allt jag bestämt mig för.
Freeeeeedag och vad gör vi? Någon som har förslag? Slå en pling!










Det var alltför mig och för nu. Tack så länge så hörs vi. Puss.