Dessa juletider. . .

Jobb, jobb och åter igen jobb. Men jag ska inte klaga, men jag är så förbaskat trött och helt slut och inte blir det bättre när man går ut och drar en Måndaxklubb och inte får mycket till sömn de resterande timmarna innan man är tvungen till å stiga upp ur sängjäveln igen. Gårdagens Måndaxklubb va väldigt rolig, sjukt mycket folk, både kända och okända, nya och gamla så det var riktigt kul. Par powling, jag och Daniel. Kanske kvällens näst sämsta lag, haha! Kul var det iallafall och sen tog jag och Matulda över dart-tavlan och drog väldigt många pilar i både tak, vägg och tavla. Nästan mitt i prick!

Jag är så ruskigt jävla trött nu, kan knappt skriva något annat så nu ska jag tvätta av mig mitt smink som fick mig att se levande ut idag, sen borsta tänderna och dra med katten och sen släcka lampan för ett godnatt. Imorn är det julafton, jag kan inte förstå det. Men bäst av allt, VI ÄR LEDIG! Imorn kommer systra mi och barnen, och massa fler. Kul ma jul! . . Just ja, Tomten kommer också. Med massa paket!

. . . säkerligen utgång igen på juldan, är ju som lite av en tradition! Dock har jag inget att dricka, så jag får koka ihop något kul. Förmodligen godare än Chris grogg med bubbelvatten, vilken klant! Men Flisan kirrade upp groggen med lime & saft! :)

Har insett att jag måste skaffa mig en karl, dock går det inte, det finns inga. Varför kan inte allt bara vara så lätt? Jag begriper mig inte på hur folk bär sig åt. Äh, jag säger som i Tsatziki "När den rätte dyker upp, då säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill."

Äh fan. Nu ska jag dra nått över mig och så säger jag nu godnatt.