onsdagkväll

Marc Cohn - Walking In Memphis, jisses så låten är sååå härlig.
Any way, imorse hade jag och Frida en resterande uppgift i Psykologi B som vi gjorde, det gick bra. Jag avnjöt en frukost och läste tidningarna, jag grät nästan inombords.. jag vet inte, kanske jag gjorde det. Allt är en ända röra, fan precis allting och jag vet inte hur jag ska få saker att gå ihop! Varför är det jag som alltid ska utsättas för sånt här, sån här skit som får en att må dåligt - du vill inget annat än att försvinna långt ner under jordens yta. Bort, ner till kyla och mörker, där allting är tyst och kallt - där du kan få pusta ut, känna dig lite mera ensam och slippa alla problem som uppstår överallt, hela tiden. Fan!
Mådde inge bra så idag vart det ingen lunch, nej jag och Macke tog oss en stor kopp kaffe istället! Det var gott. Klockan 13 var det något slags samlingsmöte inför skolbalen, som rent ut sagt inte går framåt ett dugg. haha... Balklänningen har jag iallafall hittat, men jag vet inte hur jag ska göra om jag ska lägga ut en hel månadslön på en jävla klänning som ska användas en kväll? men den är oacceptabelt snygg! Jag ska iallafall gå med min bästaste vän Martin på bal, iallafall på hans. Senare vart det en släng estetisk verksamhet, gick sådär.

Jag kockade middag hos Lina, till oss och det vart faktiskt mums - ingen ovana, men åt för mycket så nu ligger man som ett rektöt mähä på sängen, mätt som jag vet inte vad.. Lina är i stallet och jag ska kika ner på skolfan snart tror jag..

jag ska måla hela världen , lilla mamma !
jag saknar dig, men borde inte göra det.

tisdag

ligger i soffan som står litte sådär mitt i fiket, här ligger jag och väntar tills att klockan ska slå fyra. idag har jag skrivit blogg om projektarbetet, pratat med fröken anna om projektarbetet och mycket runt omkring det. klockan fyra blir det möte om indien, bilder, eftersnack, redovisningar, öppetkväll, arbeten och mycket sådant. sen blir det godnatt hos min lina i två nätter, idag og imorn. det blir mys, film, plugg och prat om vårt norge - vår flytt.

jag saknar mamma, jätte mycket.
jag saknar kristina, jätte mycket.
jag saknar martin, jätte mycket.

allt är en ända röra, det är så fruktansvärt att förstå, hur allt kan bli som det blir.