five days left.

Jag förstår inte vart all tid tar vägen, hur den bara rinner iväg. Det är omöjligt att fatta att nu är jag nästan stor, färdig med skolan och allting. Pappa säger jag ska plugga vidare eller bli en riktig arbetsmänniska och det sist nämnda passar nog in bättre på mig om jag ska vara ärlig. Igår skulle jag lämna in datorn på skolan, och det var till och tömma den för jag hade glömt min batterisladd i Östersund, klanting som man är. 34 skivor gick åt, varav att 11 av dem gick åt helvete så det blev 23 fyllda cd-skivor med bilder, skolarbeten och liknande. Inte illa, dessutom har jag inte ens tömt hemkatalogen så jag vet inte, fyra skivor kanske skulle kunna gå åt bara där! Igår när jag steg av bussen i Vemdalen och vädret var strålande, jag var påväg hemåt men mötte Emma och Kicko och dom sa att dom skulle grilla, vi inväntade Kajsa för att få skjuts.. Hem och hämtade pilsner och lite mat, sen åkte vi vidare i 140 till hån. Att använda sig av gasolgrill har jag aldrig gillat, är alltid något vingel.. Vilket det var så vi snodde grannens grill och fick sedan till en gudomligt god grillmiddag med tillhörande sommardrink! Efter duschning, musik och efter att vi druckit upp oss i fin form traskade vi mot Björne där vi hade lite trevligt folk.. Såsom: Simon, Björne, Fredrik, Mattias, Kristoffer, Isak, Magnus, Martin, Emelie, Julia, Fia, Fanny också vi då.. Det gick sönder någon stol, en bänk, en kaffe panna.... säkerligen något mer, ja.. ett bord i husvagnen tror jag. Martin hade med sig snuff direkt hemimporterat ifrån Berlin. Hur gött som helst! Idag har jag inte gjort så mycket, varit ganska så seg.. Kom hem vid halv4 då jag färgade Tommys hår, sen ute och cruisat med Jonny och raggarbilen med vädret till belåtenhet, vid hemkomst vart det pizza al'a vegetarian-mozzarella och en folköl! Mums. Blomplockning, isglassätning och brumbrum i skogen med barnen.. Nu har dom precist lagt sig :)
Imorn blir det religionsinstuderingsuppgifter, och kanske MSK'n..

nä, hejdå.

du har råd med ett skratt!


Kvinnor skaffar piercing,
tatueringar
föder barn
kejsarsnitt
får fettsugningar
avlägsnar revben
häftar ihop magsäcken
bröstoperationer
avlägsnar hår m pincett och varmt vax
gör hål i öronen
och så kan dom inte ta den i röven....FÖR DET GÖR OOONT!!!!!


Idag läggs det ner mera pengar på silikonbröst och Viagra än Alzheimer-forskning.
Så om 30 år sitter vi där med jättepattar och ståkuk men ingen minns varför...


Att ragga på krogen är som att öppna en chokladask o upptäcka att alla
godbitarna är tagna och att det bara finns några spritfyllda äckel i hörnen...


Visst finns det likheter mellan ett snöoväder och en karl...
Joo man vet aldrig när han kommer,inte hur många cm det blir eller hur länge det varar...

korallfärgad galaklänning & vita pumps.

Ja, idag vart en kort dag på skolan. vackert väder är det också, så nu ser jag faktiskt fram emot lite ledighet innan jobbet drar igång i början på juli. lämnade in en kommunikationsuppgift idag och är snart klar med den sista, ett vg där i betyg är inte fy skam. Även ett vg på virtuella miljöer och min portfolio som jag visade upp för Björn idag. MSK uppgifterna är dock inte något som faller i min smak, fan.. dom tar snarare livet på en. Åkte hem så man var hemma innan klockan slagit ett.
På vägen hem stannade vi till och inhandlade iskaffe och fruitglass, smaskens!
Imorgon blir det ingen skola, utan hela dagen spenderas i Ösd och några öl dagen till ära..
Några timmar med Mika imorgon så jag föhoppningsvis får en duglig balfrisyr!
Mot eftermiddagen/aftonen blir till att inte vara allför full av brännvin, uppställning 18.30 och sen bal natten lång. Något kul att piffa upp sig till något fint för engångs skull, hoppas man kan lyckas se lite duglig ut.. Det ska nog gå.
Nä, nu ska jag skriva lite kommunikation.

Problematiskt trött.. typ.

Drar veckan som gått, lite kort för jag vill sova snart så jag orkar inte rada upp alltför mycket och det har väl ärligt talat inte hänt allför mycket heller.. men, iaf. i Onsdags så var det dags för mösspåtagning, det innebar 1 vecka kvar till balen och 2 veckor kvar i skolan. Jisses, säger jag.. för jag förstår inte att det snart är ett slut på det här som man sysslat med sen man knappt kunde gå.. nu blir man stor och ska betala räkningar, jag börjar nog oroa mig..

I Fredags var det min tur att gå till frissan, inbokad tid sen långt tillbaks. Jag skulle vara där 10.15 och hade slagit av tre alarmklockor och somnat om, vet inte om det var menat att jag skulle upp eller om jag bara vart trött som fan. Iaf, Ann-marie kom hem på rast strax innan tio och jag sov, hon väckte mig och jag hoppade raka vägen in i duschen och sen direkt ner till Annika där jag vart klippt och färgad, härligt att göra något åt hårhelvetet som alltid ser ut som hej-kom-och-hjälp mig! sen in på ica och hämtade tre paket från hm som väntade på mig och ville att jag skulle vara fattig, men det fanns mycket finnt i paketen. jag handlade lunch och gick hem, precis när jag kom in så kommer katja och lisa också som jag skulle bjuda på lunch. jag ville kika paketen, lisa ville kika runt och katja.. ja, hon fick laga lunchen som jag skulle bju på! Jag är visst bra gästvänlig ibland. Innan klockan slagit ett så knäppte jag första ölen och det var mums, vädret var kung och det var helg! kunde nästan inte bli bättre.. efter maten packade jag ihop lite och vi hoppade i bilen, ner på affären och handlat mat till en grilladmiddag som väntade senare och sen for vi iväg mot Åsarna.. vi bakade tårtor och städade. kvällen bjöd på kalas och det tackar vi för.. jag förkyld som jag är så var jag ute på en tur med fyrhjuling och det vart inte bättre om jag säger som så.. jag kom i säng i hyffsad tid till skillnad ifrån dem andra, huvva. och lina då, jag har aldrig sett någon så kåt som hon var på fredagskvällen.. du är så otroligt rolig kvinna!
lördagen då var vi mest sega och låg som några riktiga dönickar i soffa och säng. jag åkte med 164an hem på eftermiddagen, när vi nådde vemdalen så var det bara hem o byta om.. mata hundar och åka ner till Jenny på 30års kalas. med stress och värk så var allt varmt, men med några glas bål så började det ta sig.. det vart öl, förrätt.. mat, efterrätt.. vin, öl.. kaffe och sen begav jag mig för att vara barnvakt till pontus & zara! jag skulle kika på film, gone baby gone men hade visst sett den så redan efter knappt två minuter bytte jag.. 30 days of night, och hur kul är det att kika på en skräckis ensam mitt i natten? jag låg inkurad i täcke och levde mig in i helvetet, hah och mitt som det är så kommer zara och vill sova hos mig.. hon gör det, tills hon somnat så bär jag bort henne till sängen och jag kikar klart på filmen och sen blir det godnatt även för mig.
imorse vart det god frukost, sen bus med barnen i det mycket vackra vädret.. äntligen är sommaren påväg och jag fylls med energi, glädje och förhoppningsvis mer mod, ork och lust. vi traskade hem till mig på kaffe, bullar och morsdags-jävla-tårta. senare vart det grillat till middag, mums! vi var ner på lekparken o jeg och pontus lekte med sexhjulingen en sväng i skogen innan det var godnattdax för honom. i övrigt ikväll så har jag städat hela garderoben och kastat bort hur mycket som helst och fyllt på med nytt. det känns mycket skönt.
nu ska jag sova så jag är pigg när christian kommer imorn, brandstation kl 09 också! jippie.
äh, lite irene huss.. sen godnatt.
tack alla som gjorde min helg.

             

äh, nu orkar jag inte lägga in fler bilder..
kanske en annan gång, back to irene...


Mjaou.

Idag har jag inte gjort så mycket, sovit och sovit.
Men medicinen tar ganska bra så man sover även ganska mycket bättre än vad man gjorde när förkylningen var som värst. Nu blir det snart Så ska det låta, kikade nyss på film. Girl next door, haha. Jag grinade nästan när jag vaknade imorse, det var vitt så långt jag kunde se. JAG VILL HA SOMMAR! Om jag inte varit sjuk den här veckan hade jag och Lisa kanske varit på en pub i Alanya nu, för vi kikade på en risa som avgick igår. Det hade inte varit helt fel, med sol och värme. Imorgon är det personalmiddag på Husky, gött. Anna vill på dääns till Viken senare på kvällen, men jag är inte allför pepp! Men, vi får se..

Nu ska jag gå och blanda ett glas päronsaft och mysa ner mig framför tvn, Postkodmiljonären och efter det Så ska det låta. Det blir lilla Tvn ikväll, för pappa satsar stenhårt på Hockeykväll.. Hoppas nästan han traskar ner på Husky så man får storbild ändå. Nej, här kan man inte ligga hela tiden..
Nu har jag dragit ner på snusandet, kanske därför man mår sämre än man förtjänar.. FAN!

Subrurban Girl

Subrurban Girl, tankade ner den och det är eftermiddagstid så vad kan passa bättre för en sjukling att mysa ner sig i sängen som jag redan gjort och kika på film. Go-barna mina har vart här nyss, Zara & Pontus! Idag har inte vart en sådan bra dag, Tommy var också hemma. Mestadels legat i sängen, några minuter vid tvn, ett tag vid köksbordet och längsta tiden vid datorn. Jag vart iallafall glad mitt uppi det jobbiga, jag har hittat en studentklänning och jag hoppas för allt i världen att den hinner komma. Det står att leveransen är v.22 i slutet på Maj och min student är ju den 5juni v.23. Annars jävlar, jafan.. Fast, det vart inte bara en klänning.. utan 4st fina sommarklänningar, 1 längre top, 1tubtop och en vårjacka. även att jag beställde typ förra helgen, så jag har inte riktigt kommit fram till hur jag ska ha råd med det här..
I Fredags ganska precist lite över sjutusen på kortet. Nu när jag var in på internetbanken och kikade så har jag inte ens hälften av det. Jag blir så arg, speciellt på mig själv som bara ska handla och handla. När kommer man till vuxenstadiet där man kan prioritera med sina pengar? Jag vill faktiskt lära mig spara... Det kanske kommer en dag det också, får man hoppas på iaf.
Ungefär alla jävla pengar är man så dum och lägger ner på alkohol på krogen också, fyfan. Jag förstår inte, fast du nyss fått lön så har man inte råd att göra nånting.. men fan, du har alltid råd att gå ut.. att dricka, även fast du nästan inga pengar har. Det är märkligt, men jao.. det är även någonting jag aldrig riktigt kommer förstå mig på.. haha.
Nej, nu ska jag kika på filmen.

Hate it!

Jag bara hatar, hatar och hatar att vara sjuk. Gång på gång, blir aldrig riktigt frisk och sjukligheten tar över gång på gång. Det är nästintill skrattretande. Som min syster sa när jag var barn, "drar man på sig en förkylning hen fra härjeldaln, jao då sitt han i övvi ett år å!" Så hon gillade inte heller det här. Nu när jag verkligen behöver tid att plugga, nej då blir det såhär. Nätterna ligger du vaken, snorig och vrider dig fram och tillbaka i sängen less för att inte kunna sova. På dagarna är du trött för att du inget sovit under nätterna.
Sista redovisningen om Indien på Torsdag och jag förmodar att jag inte kan medverka, fan. Jag tror även att det är bättre att kurera sig riktigt, en gång för alla så nu ska jag banne mig ligga i sänghelvetet ända tills jag blivit frisk!
Solen kikade fram ihelgen och korts shorts, linne och flip-flop åkte på. Kan det vara det som gjort att man blivit sjuk, att man klär av sig för tidigt kanske. Men vafan, du svettas ju sönder om du ska gå i Jeans och huvtröja. Men med tre utekvällar och ungefär noll sömn, det tar väl också endel på kraferna kan jag gissa. Att man aldrig lär sig.

Ingen vit studentklänning hittade jag heller ihelgen, tänk om Östersund kunde ta och byta ut sina affärer till någolunda bra klädaffärer. Men det lär nog aldrig hända, med det oflytet jag har.. Det gick nog pengar ändå så det räckte och blev över...

  • Make up store, Body Shop, Hm, Åhlens, Jc, Domus, Bolaget.
  • Donken, Hemköp, Pizzerior, Mark Twain, G3, News, Upstairs.


Ja, det gick speciellt med pengar.. När man handlade för två hela helgen. Tors - Sönd.
Äh, nu ska jag packa ihop datorn för jag får ändå ingenting gjort, vila lite på sängen ist.
Men helgen var helhärlig, tack för alla medverkande och ett extra tack till Matulda :)


Klantig..

Det finns inte ens ord som kan förklara hur klantig jag är. Det är ju skam.
Även att jag gjort det här under de närmsta dagarna, fan.

  • Tappat bort tre par solbrillor.
  • Haft sönder mina nya glasögon (gick på dom på fyllan)
  • Tappat massa pengar
  • Slarvat bort min Ipod

Ja, jag skulle enkelt kunna göra listan lång. Men det orkar jag inte.
Idag hade jag ingenting på förmiddagen, god frukost blev det med Kevin iaf.
Efter en lunch med Kevin och Lisa så var det dags för muntlig redovisning av projektarbete.
Avskyr, hatar det tiogånger om att stå rakt ugpp som ett träd och prata inför folk. Fyfan.
Nog för att  det gick bättre än vad jag förväntat mig, så var jag het som en glödande fritös.
Det känndes som jag legat inne och glassat runt i ugnen i 300 lite väl förlänge.. Ursk.
Efteråt vart det några för många koppar kaffe, sen redovisningar på MSK'n.

Ikväll har jag hjälpt pappa med datorn, han är dock inte så teknisk som mig själv ;)
Sen har jag legat på sängen och pratat i telefon med syster, ses på tok för sällan.
Nu ligger jag här, ska sova nu..
Ledig imorgon så då blir det till att plugga, haha...
Äe, jag måste verkligen. Fan, jag hatar det här.. Men snart slut, Åh sa skönt.

Men just ja, igår kom min balklänning. Den var himlans fin.
Den satt som smort i en degig form, skit fint. Åh, sommar...

Godernatt.


tillbaka till verkligheten..

En och en halv vecka av bara alkohol och bakisdagar, ja aldrig i helvete att det finns en chans att man vilar upp sig på klämlov iaf. Det bara fungerar inte så.. Man är mer än färdigkörd nu när man ska börja igen, och jag vet inte om jag orkar.. Har tiotusenelva läxor som borde göras, borde ha gjorts heter det väl.. men här sitter jag, gör ingenting och har ont i ögonen för att jag har glasögonen på mitt rum. Imorn, ojoj.. imorn är det bara 1-jävla-månad kvar till studenten, Oj! Vad fan händer sen, blir man vuxen sen? Hur ska det gå...

Ja, jag kan berätta lite kort om helgen..  medans jag ändå är här inne.
i Fredags kom Kicko, vi började dricka hos mig. Spela ölspelet, det är ju bara ett måste.
Vi lyssnade på gamla goda låtar till musik, och då följer ju självklart dansen med på köpet.
Björne var kvällens chaufför, och vi åkte till Persson. Där såg det ganska lugnt ut.
Vi drog igång musiken och det rullade in folk eftersom.. Jag kör stenhårt på Martins gamla hit!
Nångång senare så traskade vi några meter över till Kråik, där vi poppade ändå mer i stereon.
Det var pilsner, massage och sköndans. ....ja, lite mer. mina äggmackor där är ju bara för goda.
Jag beslöt mig för att inte gå och lägga mig, Matilda gick hem vid halv6 och Soppan vid halv7.
Jag stoppade i en rulle och tänkte kika på film, Lucky number Slevin. Grymt bra, men ögonen kände för att inte riktigt hänga med.. men jag gjorde några tappra försök. För att vakna riktigt till liv fick det bli barnprogram då den tillslut började hacka, den brända filmen. Jag väckte Kicko runt 10tiden och vi gick över till Persson och sa godermorgon fast han och Björne låg halvvakna och kikade på urkasstv. Jag och kicko traskade med lagomt snabba steg ner på time, jag hade ingen snus så det var ett sådant måste då måste't är starkare än strong. Vi hyrde även en film, kom hem till mig.. hittade lite väntande pizzor i frysen och sen bytte vi om till mjukiskläder och slog på rullen och gottade oss. Kicko sov igenom hela filmen. Sen la vi oss på sängen, och låg där och filosofiserade oss in med ögonen i väggen.. ungefär. sen en dusch på det och man var som fressh igen!
ner på tonys för mer pizza och pilsner tänkte jag, väl där nere var jag arg som en brunstig ko.
STÄNGT from v18, öppnar igen i Juni. Min mage höll på att smälla av, likaså jag..
in på tonys och handlade pizza sen hem och åt.. det vart eva och adam, vem vill bli miljonär och körslaget..
kicko åkte hem sådär runt halv11. matilda kom timmen därefter och joinade mig, trött som en gnu var jag dock och kanske sådär lagomt sällskaplig... vi skulle kika på film och efter halva slocknade jag så fint.
Walk Hard The Dewey Cox Story, tydligen en släng av parodi på min favorit film, Walk the line.
Idag var det vackert väder och jag gjorde god frukost åt oss båda, sen satt vi ute i solskenet och petade oss mellan tårna.. typ. sen har jag legat här lite till och från, försökt mig på att skriva en bokrecension.,. har kommit halvvägs men allt annat då? nä, det går inte framåt vill jag lova.. fan. fan. FAN.
skola igen imorgon, och det innebär även en jätte tidig morgon. mera fan.
det här var även mitt livs sista skollov, någonsin.. känns lite tragiskt, på någotvis. fan.
nä, nu ska jag hämta glasögonen.. sen kika på något blask,. sen godnatt.
tack, alla för en trevlig helg.

vilket kalas!

inte uppdaterat här på ett tag. sista skoldagen förra torsdagen, sen gick vi på lov.
torsdagen innebar vårforums första dag, och jihoo vad skoj tänkte jag som bara skulle gå in då. men fick boende på terassen för hela helgen så då innebar det forum för hela helgen och helgen var bra. orkar inte skriva så mycket mer om det, i söndags när jag kom hem så sov jag ända till i tisdags morse tror jag, haha.
det finns tiotusen gånger arton ord jag skulle kunna säga, men jag bara orkar inte... det var great iaf. 
i tisdagskväll kom matildha hit, jag hade städat in våren i hebret på dagen och fint vart det. på kvällen inhandlade vi oss äckligt mycke godis och drog till persson för att kika på film, började på två filmer men det slutade med en trevlig spelkväll istället. igår gjorde vi oss i ordning, jag beställde och betalade balklänning, deklarerade, och vi inhandlade grillvaror till kvällens måltid. vi började dricka runt ettsnåret, och gott som fan var det med årets första grillkväll.
jenny, emma, jullan och erica joinade oss, vi gick sedan i tur och ordning vidare till kristoffer där det var trevligt. vi dansade, sjöng, drack och hade det trevligt. nångång senare under kvällen var vi några som fick för oss att besöka bykrogen, andreas skjutsade anna och jag körde evelina på cykel.. lite vingligt, men fram kom vi. jag tog ett glas med pappa, sen cyklade jag tillbaka.. runt fem snåret kom man hem, idag har jag ungefär bara sovit.. hela dagen, hela veckan.. och helgen, hoppas jag blir lugn. måste verkligen plugga, fan. jag orkar inte.
snart bara en månad kvar till studenten också, det är helt sinnessjukt vad tiden rinner iväg..
äh, nu har jag tankat ner ett gäng med filmer så det blir en film nu och sedan godnatt.

De lyckliga kompisarna - När Kristoffer spelar flipperspel
gårdagens sång, för mannen med kalaset.