Östersund.

I Söndags styrde jag bilen mot Åre och Holiday för att plaska som barnet själv i vattnet och leka i sauna-world. Gött. Efter några timmar där var det bara att leta reda på vårt boende. Somnade på momangen när jag nått sängen, två timmar senare bytte jag om och la på en make-up och vi gick ut och åt en god middag. Efter en utsökt måltid och hela fadderullan så traskade vi hemåt igen, landade på sängen för att vänta till klockan blev 23.30 och det var repris av Hunter. Ett härligt godnatt på det.

Dagen därpå sov jag till kl 9, sen blev det frukost och vi packade in oss i bilen och åkte mot Brunflo och jag köpte bil. Gött. Sen letade jag reda på Odensalagatan 38 och en parkeringsplats, tog bussen ner på stan för att invänta Diana och Viktoria och sen blev det en fika, köpte varsin sallad på Duffys. Åkte upp till lägenheten och gjorde oss fin och sen blev det förfest hos Anette och Johnny. Rolig kväll på Stråket. Efterfest med vin och exotiskplanka. Tog en Taxi tillbaka till lägenheten för att sova. Vid 10 tiden på Tisdagen skulle Diana och Viktoria hem och jag hade bestämt mig för att stanna så jag åkte ner på Lillänge och handlade frukost och sen åkte jag till mamma. Efter lite mat i magen så åkte jag och Sören ut på sjön i ett par timmar för att testa fiskelyckan, dock gick det inge vidare men det var härligt med en båttur. Vart trött som fasiken och somnade på sängen när vi kom tillbaka till mamma. Sen gjorde hon god lax till middag! Jag va chaufför åt Therese in till stan på kvällen. Parkerade bilen på Önev. och tog bussen därifrån. Gjorde Stråket en kväll till. Var med Therese i början och sen bytte jag tält och slog mig ner med Kenneth och Ulle ist. Sen försvann visst alla och jag gick runt själv. Fick köa som en idiot för att komma in igen när man vart ut på toa, tog över en timma. Slog mig ner vid ett bord, när jag va påväg ut för att ge upp kvällen och sova istället så kom 5 killar från Dorotea och livade upp stämningen. Vi slog oss ner, skålade och vart mer full. Avslutade kvällen med en pizza på Kosmos. Tog en Taxi till Valla och somnade där.
 
Imorse va jag ute på morgonpromenad och slutligen hittade Matilda till Valla och vi kunde åka hemåt med ett mellanstopp i Åsarna för att käka. Lämnade av Matilda på Vålkojan för jobb och sen åkte jag hem, packade in och packade upp grejjer. Satt på en tvätt och sen städade jag bilen. La mig på sängen för att kika en film men somnade istället och sov till Matilda ringde och ville hem. Vi köpte en mozarellapizza och smaskade i oss den. Den gjorde våran kväll.

Nu har jag nyss duschat så känner mig nästan som en helt ny människa. Om 20 min börjar Hunter. Då ska jag bosätta mig i soffan i riktiga soffmyspyskläder och en filt. Kanske en kopp te där till.

Det var mina dagar i Östersund. Tackar för dom!

www.så-jävla-seg.nu

Igår var jag och myste med Wilma på dagen och sen vid 15 snåret tror jag, så gick jag över till Daniel och Stefan och dom drack öl så jag tog en öl innan jag cyklade hemöver för lite käk. Nån timme senare var jag där nere, jag åkte och hämtade Örjan och sen drack vi öl. Öl och varannan grogg. Gött! Åkte och hämtade mer sprit och köpte läsk. Drack grogg. Åkte upp till Jalle Wann och drack kaffe och sen ner på Husky för en öl, sen hem till Bergström och ännu mera grogg. Som ni förstår handlade gårdagen mestadels om grogg och öl.

Idag är jag så ininordens seg. Helt sjukt!
www.så-jävla-seg.nu eller?
Har inte gjort mycket idag. Kollat på film, sovit, ätit och sen tog jag tag i kragen och städade bilen. Nu såhär på kvällskvisten har jag vart chaufför men hoppas det inte behövs nå mera för nu skulle jag kunna somna på momangen, men kanske är lite väl tidigt. Har precis kikat klart på Mammoth, faktiskt en helt okej film, lite mysig. Kanske måste tanka ner någon till rulle.

Nä . . imåra bläs ma till Åre!
Plaska runt på Holiday som ett barn och på Måndag blir det Stråket och Ö-sund.

Solsken!

Hade jag bott i Karlstad hade jag sagt . . å sola ho skin!
Nu bor jag inte där, men solen skiner faktiskt även här idag. Efter allt regn så trodde man inte att den rackars solen skulle kunna tränga sig fram bland alla moln och gömma regndropparna för ett tag. Men det lyckades, åtminstonde för idag och man ska väl vara glad för det lilla man får. Kanske ska börja tro på . . . att efter regn kommer solsken. Skönt att vakna upp och morgondagen gryr med heta solstrålar och tänka vilken underbar dag!

Jag har legat ute på gräset, druckit kaffe och löst korsord. Försökt ringa Tommy i flera timmar men inget svar. Han ska ju svara när jag vill. Han håller på att kapa ved så visserligen är det väl så att han inte hör, men ändå. Jag tänkte ta mitt vrålåk och brumma iväg till Klövet ikväll för att testa fiskelyckan där och därför ville jag veta när det var dags att åka.

Nu ska jag slå en pling på en 740 som får bli min framtida bil för ett tag. Åker till Åre på Söndag och in till la stados för att gå på Stråket på Måndag så då tänkte jag hämta henne! Ja, hon får förbli en tjej i mina händer.




Som jag sett framemot att gå på Fäviken. Då det har blivit något slag av tratidion.
Kallar man det inte så, är det iallafall sommarens höjdpunkt, åtminstonde för mig.
Det såg väldigt negativt ut för mig när det blidde regn och gråa moln hela helgen.

Y E S !

Jag säger bara YEEEEEEEES och skålar med kaffe!
Det är vad jag gjort idag. Fan. Äntligen! Känns så otroligt skönt och så jävla bra.




Ungefär så här G L A D är jag just nu. Dvs, happy som bara den!

Längesen . . . .

Ja ni . . . det var minsann längesen jag skrev något här.
Har inte något större lust att skriva om allt som hänt på sistonde, för det inlägget skulle bli flera kilometer isånnafall och det orkar varken jag eller du som läsare med. Visserligen kan man korta ner det, men det orkar vi inte heller så vi startar från nu, man kan säga att vi börjar om. Från idag. Då blir inlägget med andra ord rätt kort eftersom det inte händer nånting alls när regnet här bara vräker ner. Det öser, inga lätta droppar utan tunga, stora och fylliga vattenbollar som slår emot vårt plasttak på altanen, det hörs och i och med det så försvinner orken till att gå ut, till att göra något vettigt.

Tänkte kika på en gammal hederlig rulle med goa Roffe sen, allas våran Roffe - Rena Rama Rolf! Förra helgen hämtade jag Anja så hon var här, Emma stannade kvar medans de andra for hem på Måndagen. Jag hann även med att gå på Svegsfesten. På Torsdagen var jag på Ams och sen på kvällen for jag och Emma till Almåsa. På Lördagen var det toppfest på Almåsa berget. Skit kul. Inge Jorm och Ständut Blakk spelade. Skulle åka hemöver på Söndagen eller Måndagen hade jag tänkt mig men syster övertalade mig att stanna, vilket var ganska så enkelt. Åkte till mamma på Torsdagen och firade henne med paket och goda tårtor. Vi skickade henne till Tallin! Sov på Rödön en natt och på Fredag morgon kom Tina och jag bjuppade på Kaffe och smörgåstårta sen begav vi oss mot Vemdaln med ett stop i Myrviken först. Väl hemma så donade jag på lite, på kvällen blev det kaffe och dooléys hos Diana. Tog även 1öl på Huskys och ett glas rött hos Vickan.


Fredagmorgon åkte vi till Härdal för att gå på marknad och åka karusell. Åkte hem, gjorde mig i ordning och åkte sen ner till Diana och knäppte en flaska rosé och några öl. Blev Härdal på kvällen, men det var ingen vidare hit. Var faktiskt en besvikelse då det inte var speciellt roligt alls. Menmen. Igår var jag bakis och trött, fikade kaffe och nybakt kärleksmums hos Diana. På eftermiddagen blev det pizza med Tommy och Daniel. Gött som bara den!

Nu regnar det . . svin tråkigt!