Börjar bli bättre.

Körtelfeber och halsfluss, vilken otroligt rolig blandning!

. . . Körtelfeber är bland det värsta jag varit med om, fyfan. Inne i 3:e veckan och nu har jag börjat kunna leva igen, knaprar pencilin och igår var första dagen på två veckor jag fick i mig lite mat. Nu är jag på bättrningsvägen och det känns förjävligt skönt måste jag medge. Ge mig aldrig mer den här skiten! Idag har vi firat Zara som fyller 4, innan hemgång spelade vi Spöket Laban-spelet och jag måste då säga det, barnet finns kvar i oss alla. Man blir nästan som 4 själv när man sitter där och ska leka ljudlekar och härma olika djur eller fordon. Kul är det i vilket fall!

Ihelgen blir det lugnt, lär bli både en och två filmer. Soffan är en säker plats för helgen! Sen måste jag prata med jobbet och la chefas över schemat som jag inte sett över vintersäsongen än, om det nu är klart vill säga. På Måndag blir det Hede för tandläkarn och labbet då prover ska tas, levervärdena var inte så bra sist!

Nu ska jag sova, tror det är en dag imorgon också.

Sick.

Jag hatar att vara sjuk. Kan det vara slut på det nu. Det pågår alldeles för länge, och i för olämplig tid. Men, ja . . antar att man inte kan rå över när man ska vara sjuk eller inte. Hade dock gärna för all del varit frisk den här helgen, men så blidde det inte. Inte den gågna veckan heller, sjuk från jobbet och febern bara steg. Som högst var den närmare 40grader. Huvudet snurrade fortare än vad bilarna kör, ja . . allt den senaste tiden har varit snurrigt.

Äh, vafan. Kan väl inte deppa över att man går och blir sjuk.. ingenting man kan göra nåt åt. . . . Nu har Linn kommit hit iallafall, så vi sitter inne medans regnet regnar ute. Snart dags för te och lite mys, kanske landar framför tvn ett tag.

Äh, hejdå.