Jääfla svenska land?

Av misstag klev jag upp ur sängen på tok för tidigt idag, efter att jag duschat och kikat på klockan så var den inte ens 06. Trodde inte mina ögon, jag brukar kliva upp 07.15 så jag vet inte vad jag lyckats med. Det fick bli datorn 1 timme för att dryga ut tiden, nu ska jag föna håret, äta frulle och sen ut på cykeltur ner till jobbet. Ännu en dag, jag är sliten som aldrig förr . . .
tycker jag borde ha sovit ut mina förlorade timmar snart.. för längesen.

. . . öh, förresten så har jag inte orkat uppdaterat här på ett tag.. kanske kan bero på att:
jag jobbar dagarna i ända, och efter hemkomst från jobbet så ligger mat & sova i högsta prioritet på schemat.

snart är det helg, fy attans vad skönt att vara ledig.
sova,  vila, äta och spendera lite tid med busan!

äh, hejdå.

...Actually.

Kikade nyss på Forgetting Sarah Marshall, en typisk romantisk kärlekskomedi och jag gillar sånna filmer. Man vet på något vis i varje sådan film vad som kommer hända och hur det ska sluta, men man gillar dem ändå. Den här var bra! Godnatt nu.


Jobb..

Idag var en ännu en dag på jobbet avklarad och den gick förvåntasvärt snabbt vilket är skönt. Jag och Erica tog lunch kl 13 för att äta hamburgare på marknaden och kika på när rätanspöjkan spelade! Dom är lika bra varje gång, eller kanske man ska säga att dom bara blir bättre och bättre. :)

Jag köpte hårfärg idag, har velat och inte kunnat bestämt mig om jag ska bli blond eller inte men nu är utväxten påväg ut igen och tänkte täcka den tills nästa helg så idag inhandlade jag mörkbrun! Jo, jag förblir mörk.. Ett tag till iallafall. Jag är helt förtjust i lilla Jennifer, hon är så fruktansvärt otroligt förbaskat förjävla söt! Vilken tjej alltså, och vilket hår! :D

. . . .
Tankar ner lite filmer, tänkte förgylla kvällen med en av dem men har inte bestämt mig ännu för vilken. Haha förresten årets sommarplåga låt är iallafall DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box, den är så jävelusiskt kass egentligen men det är sånna simpelt dåliga låtar som sätter sig och alla kan utan till utan att ens försöka. Haha fy.

Jobbar i ett kör tills nästa Torsdag, skulle jobbat nästa Fredag också men tog ledigt och då blir det Fävischen! Jisses anamma att ni inte ens kan ana er vad jag är pepp! Feel pepp in da bag in box. Haha! Nu ska jag ligga på sängen lite till för att smälta de gudomligt goda nygräddade våfflorna jag nyss åt och sen blir det lite plugg. Hejdå.


Fyra hästar och tre vänninor.

Gårdagen var lugn på morgonen, runt kl 15 cyklade jag över till Julia för att då hade Matulda och Sophie kommit dit. Det blev massäck som innehöll tunnbröstutar, läsk, banan, kexchoklad, chokladkakor, jordgubbar, ciggaretter och snus. Vi bytte om och sedan begav vi oss bortåt och ut till hagen för att hämta hästarna. Borstade, sadlade och tränsade, sedan hoppade vi upp på varsin häst och begav oss. Det fick bli en tur som ledde till bortanför jaktskyttebanan, så härligt med trav och galopp! Väl framme så visste vi inte hur vi skulle sätta fast dem eftersom vi glömt grimmorna. Vi knöt fast tyglarna i trädet och Matuldas häst trasslade in sig och det vart lite smått kaos. Hästen försvann, men eftersom vi hade fler hästar i närheten höll han sig omkring oss. Det fick bli en provisorisk knytning och Matulda fick hålla i hästen medans hon åt en macka. Julia höll i alla tre övriga hästarna och jag å´n Sophie satt på grästet och njöt av vår massäck.

Det var enbart skritt hem eftersom Matulda inte var så säker på om hon fick sitta kvar annars eftersom att allt satt lite lagomt ostabilt fast och hon hade hästan som var vildast. Min Spilta var bäst iallafall. När vi kom hem till Julia igen så borstade vi hästarna, sadlade av dem och släppte ut dem i hagen på grönbete. Vi satt oss på bron och njöt av fikan som vi inte kunnat inta så mycket förut. Sen började det spöregna, åska och blixtra. Jag och Gabban for på Statoil för att köpa cigg åt Matulda, och jag en efterlängtad kopp kaffe!

Det var menat att vi skulle kika på film uppe hos Matulda senare på kvällen men vi kom aldrig så långt. Alla tre duschade och Gabban åt. Sen åkte vi runt och letade sprit eftersom vi var sugen men hittade ingen, men man kanske inte ska komma på sånt runt 23tiden en Tisdagskväll heller? Vi åkte till Åmotet, gamla landsvägen och sen runt campen för att vi såg en mycket underlig sak och tro det eller men jag och Matulda var dom som var mest rädd så vi stannade vid bilen och impulsrökte ikapp! Det var godnatt runt 02tiden.

Nu ska jag ner till Julia och hämta min cykel. Sen ska jag till farfar i några minuter, om han är hemma för jag minns inte om det var idag eller imorn han skulle in till Östersund. Sen jag ska vidare till Maddis och Stefan för att få mig lite lunch. Mums! Mina ben lider av lite träningsverk, blåmärken för att jag stängde bildörrn i benet. Ryggen är värst, kan inte förklara vilken otrolig värk den och jag lider ihop med varann.

Även att jag och Madde beslutat oss för att gå på Stråket nästa Torsdag, men vad fick jag reda på igår då om  inte att Stråket öppnar först nästa Fredag. Det var en dålig nyhet, men skit i det för vi lär hitta på något annat kul som innebär att vi tar till flaskan. Grejjen är den att vi tyckte det hade vart kul med en kväll där också innan vi beger oss mot Fäviken. Veckan där på jobbar jag hela veckan så då kan jag inte, det var så jag menade. Menmen, sprit som sprit.

Nu ska jag byta om, och sen bege mig iväg.
Kvällen förmodar jag blir lugn, hejdå.

Ps.

Jobbat hela dagen och min mage har för ovanlighetens skull krånglat och levt sitt eget liv. Snart gör jag vad som helst för att få en doktor att förstå att det inte kan fortsätta såhär, min mage har varit klen i över sex år. Mammas och mina systrars mage har också krånglat, och gör. Men dom har fått opperera, men det vågar inte jag. Skit i det nu, efter dagen var över vart det middag och sen nybakta bullar och iskall mjölk. Mums!

Landade lagomt skönt på sängen, beställde biljetter på Ticnet till pappa så han får iväg och kika på Diggilo. Kul för han. Har nyss kikat på Ps. I love you, man blir som eller har blivit på äldre dar känslig för sånna filmer. Man blir kär i filmen på någotvis, och saknar det man inte har. Haha, låter patetiskt men det känns alltså så när man kikar på filmen men sen är man glad när den är slut och snart är det läggdags för imorgon blir en väldigt lång dag..

Tänkte försöka ta mig igenom några sidor i körkortsboken imorn på förmiddagen, sen blir det till att packa och göra matsäck för sen blir det en långtur med hästar och gott sällskap. Jag, Matulda, Sophie och Julia ska iväg och rida. Det har jag verkligen inte gjort på år och dar så jag förmodar att träningsverken kommer sitta på sin plats rejält och hårt dagen där på! Tacka gud att jag är ledig då så att jag kan sova, stretcha och bara inte göra nånting. Kanske blir en middag hos Maddis och Stefan på Onsdagskvällen också. Då ska jag sagt ta en rondtur i plump också, eller rappakalja.. Roligt med spelkväll och trevligt sällskap. Nu värker ryggen snabbare, hårdare och värre  än vad klockan tickar. Aj! Dags för mig att borsta tänderna.

G O D N A T T .

Jag längtar nå så innibombens, och saknaden efter er är stor.
Madde å´n Håkan, ma raukes snart och jag forstätter att längta.


Plask!

Jag säger då bara det, såsom jag och Ellinor sa så många gånger igår och Sophie fattade aldrig riktigt meningen med det hela men hon kanske har förstått nu efter några omgångar. Innebörden av det hela var inte så stor, man är helt enkelt nå jävulusiskt idérik, speciellt på fyllan. Egentligen är allt onödigt vetande, ingen innebörd men hur kul som helst och tokeri å tull det är fina grejjer det. Nu blir det cola, snus och myspys kudden sen dyker jag ner i soffan. Jag säger det bara igen.. Haha

Å´n jeg gaur som en fisk. PLASK PLASK!
Tack för gårdagskvällen återigen Tina, Sophie & Ellis :)

Klövsjö och öl.

Igår spenderades återigen en hel dag nere på jobbet, avklarade dagen och var hemma vid 17.30. Hade försökt ringt hem flera gånger för att höra vad som stod på dagens matsedel, men inget svar. Pappa ringde och frågade om jag kunde gissa vart han var, men jag tvekade och sa nej. I Sundsvall på tjugoårskalas, och jag hade verkligen inte kunnat gissat det för att jag hade ingen aning om att Bea fyllde år då. Kul för dom, och jag inhandlade en pizza, scwishade om från arbetskläder till lite finare, drog några lockar i håret och la på en make-up. Det vart öl, musik och sedan kom Tina. Pappa o Anne-marie kom hem sen, då det vart grogg den behändiga sprit-tetran. Vi skjutsade ner dem på Husky och var sedan tillbaka hos mig. Pepp och snack om allt o ingenting och mycket Fäviken. Ta dig nånstans, jisses vad suuuugen jag är nu!! Längtar faktiskt, bra nog. Jag pimplade grogg och Tina som bestämt sig för att vara chaufför läskade med fanta. Vi drog ner på Husky där RöK spelade, dom är faktiskt bra!

Köpte en öl direkt när jag kom in, sen fick jag sitta i pappas knä. Men absolut man är verkligen "pappas lilla flicka". Det var faktiskt fullbelagt på bygget och jag vill inte stå så vem tackar nej till ett erbjudet knä? Inte då jag i första taget. Pappa bjöd självfallet och som vanligt på mer pilsner, och han hade bjudit på mer om jag så velat men sen begav sig jag och Tina mot Klövsjö och en kväll pa Tomtan. Regnet upphörde, ganska bra iallafall. Stötte på många goda gamla ansikten, vilket alltid (oftast alltid) är trevligt! Det var öl (min enda öl för kvällen faktiskt, alltså på området).

Det vart dans, Petter var inte dansgolvets favorit. Haha men det var roligt iallafall. Fick en spark av två fötter rakt på högeröga och kind, så där lagomt skönt. Njeet. En kille skulle snurra runt tjejen som en volt på dansgolvet och jag fick en kick. När jag och Sophie begav oss av från dansbanan för att köpa öl så var försäljningen slut och vi skulle traskade vidare och ta en ciggis då jag gick mellan några som (jag minns inte vad dom gjorde) men jag fick en rakhöger på mitt högra nyss träffade ansikte och jag förmodar jag lär vara blå idag på jobbet. Har inte stigit upp för att kika på mig själv än, lär se ut som en mycket hemsk person. Trailertrash, med lite puder och jag kan säkerligen avklara denna dag också. Vem har dött av lite sparkar och blåmärken?

Iallfall dansade man sig varm, kokhet var namnet! Kvällen var trevlig och vi var hemma i lagomtid till 01.34 ungefär. Jag var hemma först som jag inte brukar vara. Men jag brukar också komma hem på morgonkvisten i vanliga fall, men det tillåter allt mycket bättre när man inte ska upp på jobb dagen därpå! Tack alla för en trevlig kväll igår.

Nu ska jag kliva upp, göra någonting åt mitt hår så står åt alla håll och sedan åker kläderna på och lite frukost slinker ner i magen. Sen blir det cykeltur och sedan jobbet. Ikväll är det Söndag, eller haha det är det idag. Men Söndagar innebär alltid att det är film och jag förmodar att det får bli så ikväll. Jag gillar ändå att jobba Söndagar, kort pass och 100% ob.

H E J D Å !

Tralalalaa.

Idag har jag  varit flitig och pluggat mycket och mer ska det bli, jag har sagt det förr jag vet men jag ska verkligen inte sluta upp nu förns jag har det där förbaskade körkortet! Alla bitar ska falla på plats och jag ska klara det, först då är jag bäst men nu är jag faktiskt bra. Ikväll vart det en kriminaldrama på 4an, faktiskt ganska bra.

Nu har jag krypit ner under täcket och tänkte ta mig an ett möte mer John blund! Nu blir det jobb 5 dagar i sträck, och sedan blir det jobb ända tills den 24. Var menat att jag skulle jobbat den 25é också, men tog ledigt för att kunna åka in till Östersund tidigare och sedan Fäviken. Fysjutton vad jag längtar. Feel pepp, så innibomben.

Måste även skänka en grattulation till Pierre som tog körkort idag, Grattis!
Godnatt.

Solen skiner..

Jag vaknade innan klockan ens slagit halv8 imorse, så det var bara att kliva upp och klä på sig. Visserligen fastnade jag ganska snabbt här, vid dumburken. Nu förflyttade jag mig till köket för att äta frukost.. Men då vart det tydligen lite blogg innan. Solen skiner och jag hoppas att det blir kanon väder idag, eller fint iaf.

Sitter och lyssnar på gammal härlig musik, men ska nu kocka till frukost. Platta håret, som ser just förtillfället förjävligt ut... Sen blir det att sätta sig ute i solen och läsa lite körkortsteorti. Hejja mig! ..Nu är jag snart klar med frukosten, tror värmen ute tillåter att bänka sig där. Gött. Vilken härlig början på dagen!

Något som är tråkigt men ändå skönt när man är ledig är att ingen annan är ledig. Både postivit och negativ, man kan ju iallafall vila ut i lugn och ro. Nej, back to frukosten..

Adjöken.

Ledig i 2 dagar..

Anledningen att jag inte uppdaterat är att det inte hänt speciellt mycket, men jag har fattat tycke för att skriva ändå. Det är skönt att bara få skriva av sig någonstans. Jobbade i Söndags, på kvällskvisten vart det film. Igår Måndag var det jobb i vanlig ordning, Carran kom tillbaka ifrån lite ledighet och första dagen för Erica och bossen him self gav mig i uppgift att vara Ericas lärare för dagen, vilket gick ypperligt bra. Hon var duktig :) Vi åt lunch på jobbet, och dagen var slut och man var hemma runt 18.30 då det vart flera glas mjölk och rostat bröd. Mina goknular Zara och Pontus var här på besök, lovely. Beställde en telefon till Tommy, han fyller år på Fredag. Hmm.. Sen flyttade jag över all min musik jag hade på papps dator till min, himla smidigt med Usb. Sen, ja.. sen vart det nog godnatt.

Idag och imorgon är jag ledigt, och det är fruktansvärt skönt. Idag tog jag mig en sovmorgon, till 10. Hur härligt som helst, sen blev det frukost tillsammans med Tommy och Isak. Haha, dom gjorde någonting så vår Micro brann! Sen blev det dusch, några lockar i håret och lite musik ilag med Tommy. Nu ska jag snart bli vän med boken..

Nu kallar Tommy, han har gjort det ett tag men jag vill slutföra det här.
Röka vattenpipa nu, Ciao.


Jobbigt ma jobb.

Om man varit ledig i några veckor och sen återgår till arbetet så är det faktiskt jobbigt ma jobb. Men det är en vane sak, man kommer in i det efter några dagar. Tråkigt att jobbat nu dessa dagar då vädret har varit otroligt fint, men vad gör man inte för ekonomin som just förtillfälligt ligger i botten. Försöker fördriva tiden, svettigt och varmt på jobbet och man jobbar.. Men nä, nu låter det som jag klagar men det är inte det jag vill få ut. Tacksam att man har ett arbete, det är bara så typsikt det här med väder och ledighet, eller tvärtom men det är inget vi kan rå över. Kanske är det tur, vad vet jag.

Fredag : Stekande sol som man inte fick ta del av, och även första dagen på jobbet på väldigt länge. Men väl tillbaka så går det snabbt att komma igång igen. Det är marknad på Torsdagar och det innebär lite mer folk än övriga vardagar, vilket är skönt då tiden går lite fortare. Alla gick före mig, först Jan-Åke, Anna och sen Evelina. Jag och Gunnar skötte stängningen. Jag i frukten och kassorna, medans Gunnar tog sin avdelning som är charken. Jag blåste hem i fullfart på cykeln, den gröna faran. När jag väl var hemma var klockan 19.26 och jag sprang in och hoppade rakt in i duschen och har aldrig förr duschat så snabbt. In och ut igen, kläderna på och sen åkte även lite smink på. Fönade och fixade håret och sedan var klockan nästan 19. Jag, Pappa och Anne-marie traskade ner mot Huskys i den fina kvällssolen. Vi hade bokat bord ute och solen låg på, Tommy åt även med oss. Vitlöksbröd och några öl slank ner innan maten kom, och allt var hur gott som helst. För min del avslutades det med en Irishcoffeé såklart, vilket är gudomligt! Sen kom Johanna och hämtade mig, vi plockade upp Tommy, Anton och Gustav även och sen rullade vi iväg mot Sveg. Jag som promt inte skulle till Sveg, men Johanna var chaufför och frågade om jag vill följa vilket jag gjorde. Nån till öl slank ner, det var knottigt och det var dans med musik. Kul att se några goda gamla ansikten, hemfärd runt halv3 tillsammans med Amy Diamond och Ac/Dc.

Lördag : Innan jag ens vaknat ångrade jag i vanlig ordning att jag varit ute kvällen som varit då huvudet snurrade, men arbetskläderna åkte på och för att bota ett bakslag av en liten bakfylla åt jag frukost och sen cyklade jag med frisk luft och John Fogerty i öronen.. Idag hade jag hand om det mesta då vi var klent med folk, men det var ändå inte mycket att göra. Jag och Björn hade svårt att fördriva tiden och Isa slutade kl 14 för att åka till Gatufesten, endast över natten eftersom hon och jag jobbar imorgon. Efter stänging var jag hemma 17.30 idag och kläderna åkte av då värmen låg på. Det var framdukat på bordet med grillad kyckling, marinerade potatisklyfter och kalla goda såser! Efter maten vart det en vila på några minuter och sedan upp till Inga-Lill o co för att avnjuta en kaffetår, sen hem igen. Efter niotiden kom Johanna och vi pratade om allt möjligt och sedan vart det film, Its a boy girl thing. En sådan förutsägbar amrikansk komedi, som alltid fungerar. Johanna for nyss hem och lika snabbt sjönk jag ner under täcket och nu ska jag sova för att vara pigg imorgon på jobbet och för att även få lite sömn. Skönt att jobba Söndagar ändå, vilket innebär korta dagar m. sovmorgon och 100% ob så det är faktiskt ett plus.

Kikade förut och det ska vara molnigt och fult i princip hela veckan förutom på Onsdag då jag är ledig, då det var en stor sol och jag hoppas att det så förblir så man kan försöka få lite färg att fästa sig på mig och min kropp vilket är passande då det faktiskt är eller ska vara sommar. Vid ledig tid blir det även att jag och boken ska bli bästa vänner igen, kanon!

Ja, nu orkar jag inte skriva mer jag ska inte trötta ut er trogna läsare.
Nu blir det adjö, godnatt och ett möte med John blund. Puss på det!

Ortholmen.

Imorse steg jag upp tidigt för att avnjuta en god frukost i solen. Huvudet var vingligt och kroppen snurrig, men det gick över med lite frisk luft och mycket vatten på det! Pratade med Erica och hon skulle till Ortholmen och jag ville genast haka på så jag tog mig en rask promenad ner på affärn för att inhandla bröd, ishavssallad, kiwi, banan och honungsmelon till dagens fika! Packa och bytte om till bikini. Av vår stora förväntan om att Ortholmen skulle vara proppat med folk så fick vi hela Ortholmen för oss själva då det visade sig vara tomt och vi blev glada. Vi pressade i solen, fikade och badade hela dagen. Riktigt kanon dag innan jobbet drar igång imorn. Känns tråkigt att börja jobba nu när sommarvädret har börjat kommit tillbaka, men vad gör man inte för att tjäna cash. Jag hade med mig körkortsboken så jag läste lite till och från, då solen inte låg på som värst. Många pluspoäng till mig.

Efter hemkomst vart det en gudomligt god kycklingsallad och sedan promenad runt byn och det hanns även med en cykeltur efter det. Sen kom Inga-Lill & Jonny med barnen för att hälsa på och ta en fika, trevligt. När dom hade åkt gick jag in för att lägga mig här på sängen och sen dess har jag legat här, kikat på massvis av gamla kort och det är mig ett stort nöje och jag får skratt som står mig upp i halsen. Magknip fick jag när Tina berättade massvis med roligheter om allas vår Petter, vilken man och jag blir inte förvånad! Haha.

Nu väntar jag tills klockan ska slå 23, så jag får två avsnitt av Sex and the city.
En kopp te skulle nog sitta fint också, sen blir det godnatt och tidig morgon imorn.

Två flaskor rött!

Igår efter middagstid tog jag min cykel och trampade mig neråt till Jenny, och vi satt ute i kvällssolen som var så härlig så det inte går beskriva, den låg på och värmde mina ben. Vi delade på en flaska rött, och när den var slut gick solen ner, det var kyligare och myggen började bita oss. Vi traskade in och öppnade ny flaska och spelade några omgångar maxi yatzy, men det gick inge vidare för mig. André kom runt 21 tror jag, då vart det mer vin och vi satt och pratade om allting och det var skönt att bara prata. Sen ringde jag och väckte upp Mr. Kork, så stackarn fick stiga upp ur sängen och köra oss bara några hundrameter. Men jag kan det där med att övertala, vi hämtade hårfärg för vi fick för oss att göra blonda slingor och jag förstår inte hur man tänker att man ska färga året när man druckit och så mörkt hår som jag har! Haha, jag måste medge att slingorna inte vart blonda iaf. Det vart musik, och jag hade en riktigt trevlig kväll. Tack för igår!

Jag fick ett meddelande av Linn igår och hon sa att plugga teori när man är full inte är någon hit, och då sa jag likså är det med att färga håret. Haha det tokan försöker med boken, vart hon än befinner sig. She makes me proud! Jag lämnade cykeln för att gå hem, annars hade jag landat i första bästa diket kände jag och påvägen pratade jag med Linn i telefon. Vi pratade om vår framtid, om oss, och såklart om Madde å´n Håkan som är våra goda vänner! Saknar er.

Klockan var 08 när jag steg upp imorse, och jag tänkte ta mig en sovmorgon eftersom det är sista dagen ledig innan jag börjar arbeta men jag visste att om jag hade somnat om hade jag säkert sovit till efter 11 och då känns det förjävligt, för jag avskyr att sova länge speciellt när vädret är såhär vackert. Tubtop och kortashorts är dagens outfit i sommarvädret! Idag är sommarens första marknad, men jag vet inte om jag ska dit. Kanske man kan ta sig ett kik, när jag ändå måste  ner på byn för att hämta min cykel. Nu blir det till att äta lite, sen blir det boken och jag en sväng i solen. :)

Sen ska jag prata med Erica, hon kanske har lust med marknad eller en fika!
Det var nog allt för nu, Ciao!

I'm on.. Jag pluggar, frivilligt.

Det är helt sinnes, jag är ledig och jag ställer alarmet för att kliva upp och plugga. Jag är stolt och förbryllad eller vad det heter, av mig själv. Jag är så duktig. Idag har jag nästan läst igenom hela boken och jag ska verkligen fortstätta tills jag har det där förbaskade kortet! Jag har läst från tidigare morgonen till nyss då pappa ringde och sa det var middag, och det satt fint i magen. Nu ligger jag på sängen för att vila benen, men det är nästan inte ens skönt för jag vill bara ut ut ut till solen. Det är så fint väder idag, och jag blir så energifull av det! Hurra på det.

Ikväll blir det vin i kvällssolen med Jenny och André. Om det går någon bra film kanske vi kikar på en sådan, annars vet jag att Jenny har massvis med filmer nedladdade som vi inte kikat på ännu. Det kommer bli en härlig kväll och jag ska krama om dig hårt för det är sista gången jag får se dig på riktigt länge för sen går du på semester på Fredag och jag börjar att jobba då.  Ingen puss på det, utan det tar vi först när lönen är inkasserad. Jihoou!

Jag och boken, vi är nu nära vänner med varandra.
Vi står ut med varandra dag in och dag ut, grr på det!

Körkortsboken + filmkväll.

Idag sov jag längre än jag tänkt mig, jag slog av alarmet på telefonen och somnade om. Startade sen dagen med en lång och härlig dusch, hur skönt som helst. Sedan vart det rostade mellanbruna bröd med smör, ost, flera skivor färska tomater och flingsalt och några glas mjölk. Det är så fruktansvärt gott så jag skulle kunna leva på det, nog för att det skulle bli uttjatat och att det kanske inte är mycket till mat men det är smaskens!

Ringde även syster för hon hade försökt ringt mig men jag sov och det var länge sedan jag pratade så lång tid med henne i telefon, men hon hade tid och vi hade som sagt lite att prata om. Jag missar tyvär Olles dop som äger rum på Lördag, och jag fick förfrågan om att bli hans fadder gudmor som det för kallades och självklart tackade jag ja. Jag och Tommy var uttråkade så vi tog våra fötter med lagomt raska steg och traskade över till hebret för att kika på film. Vi kikade på Hounted forest, efter middagen gick satt jag mig ute då det var en oerhört fin kvällssol. Plockade blommor och åt glass och sedan bar det iväg hebre igen och jag fick ett samtal med min moder. Efter det vart det film, Feast of love. Nu är jag hemma i min säng och ska ordna så att Tommy får tillbaka lite pengar på försäkringen av sin mobil som han själv körde över, haha. Sedan ska jag slå ihop datorn och läsa lite körkort. Go for it, Madde & Linn! Det är bäst vi inte ligger på latsidan för då blir det ingenting av nånting och då kommer vi garanterat hänga läpp om vi inte kommer iväg.

Godernajt.