Bloggless...

Kanske är lite bloggless, därför jag inte skrivit. Har sånna perioder faktiskt!
Har hänt ganska så mycket på sistonde, men har ingen berättar eller skrivar lust.

Det senaste stora eventet som va, va ju självklart V Å R F O R U M !
Vilket jävla goväär det var, helt sinnes + grillning 3 dagar i sträck och mängder med öl & fish. Jag mådde så gudomligt gött, ända tills jag tappade rösten, den svek, den lämnade mig, den skärde och försvann. Nu finns den ibland, sådär emellanåt. Men je e skapligt jävla lej på de hanne.... je e inte patetisk eller egoistiskt bara för att je just nu tycker jävlut jätte mycke synd om mä sjöl! Hostar så ja inte vet vars je ska ta vägen, hostar blod, hostar slem och hostar så jag tror jag ska dö. Spenderade några dagar hos la systro i Almåsa Sön - Ons, sen gjorde jag staden på Onsdagen och sen kom jag hem. Nu ligger jag här och tänker, helt sjukt att det redan är sista April... Ja, helt sinnes!

Imorn är det 1 Maj, också sinnes.... dagen efter det tänkte jag må bra, dra på mig solbrillorna och glida upp till Ramis och bli sådär pinsamt dyng! Jag vill skjuta upp förkylningshelvetet och allt ont tills mot nästa helg, då har je fan inge inplanerat så då kan je gött å väl bara ligga... Afterski 1000 here I come, oavsett tillstånd så kom je! Låt sola få skina så je kan må gött.... skin skin som den sol du ä!

Nä... säg väl tack & hej för idag!
Nu ska jag ringa en vän, sen ska jag ta en livlina och sen får fifty/fifty avgöra.

Måndaxklubb.

Igår var en sådan måndag, som kallas röd, då man får dubbelt betalt och jobbar ett kortare pass. Jobbade 11-17 och när jag kom hem var vädret strålande, åt middag utomhus. Gick in och målade på mig lite make-up, hoppade i byxor och tröja och sedan tog jag med mig rödvinsdunken och traskade över till Matulda. Där hittade jag henne liggandes i soffan, vad var det för stil. Men jag tappade upp ett varsit glas rött till oss, sen satt vi oss på bron med varsin cigg. Efter lite om och men så kom Bergström hem. Vi traskade ner, och drack desto mer. Simon infann sig där också. Emma fyllde 18 så hon kom också dit och följde sedan med ut. Vi bowlade, Tulda vann med ett tappert poäng, men det gjorde henne stolt så vi låter det stå fast så också. Dansade, tappade bort min tröja, hade ont i magen, åt vitlöksbröd, drack öl och träffade massvis med goa gamla ansikten!

Hemfärd efter stängning och somnade ganska precis vid 03 tiden. Trodde jag avled när klockan pep imorse, det var fan inte sant. Hoppade in i duschen och sen på ma mjukiskläderna. Käkade frukost, ett glas resorb och sedan var det bara att hoppa i ytterkläderna och traska ner mot affärn för ännu en dag. En dag som har varit allt annat än kort, har varit så trött och gäspat till och från hela dagen, full styrka i personal och ingenting att göra. Men pengar är pengar så det är bara att jobba på! När jag kom hem gjorde jag svin go middag till mig själv, ja tyvärr, men så är det. Entrecote, bakpotatis, vitlökssmör och en smarrig sallad med ett stort glas vatten till det! Vart så mätt så sen fick jag ont i magen. Landade på sängen och kikade på kvällens avsnitt av Andra Avenyn och nu ska jag möta John Blund. .

Imåra e je ledig, tänkte starta dagen med en sovmorgon men bara för det så lär jag vara klarvaken ilag ma tuppen, ja ungefär runt sjusnåret. Blir inte brydd, skulle inte förvåna mig ett dugg. Men även om ja gört så är det bara att ligga kvar, jag är ledig så jag behöver inte kliva upp. Imorn ska ja dona på med mycket så nu måste jag få mig lite sömn. Avslutar väl här och säger godnatt nu.

Puss.

Påskhelga har vart gul!

Jo. . . med gul menar jag att solen har lyst så underbart skönt. Uppkavlade jeans, linne och bara fötter. Det är väl inte vad man tror om April, dessutom i början av April. Att kläderna ska kunna åka av så lätt.

I Torsdags gjorde jag och Anna middag hemma här, hos mig, det vart super gott. Åkte ner till Viktoria & Stefan på nån förbrakare innan det bar iväg på Huskys där Togga spelade och pappa var full och golvet svingade. Alla var glada, alla var fulla och nöjda! Blev efterfest till kl 05, då tog jag mina högklackade stövlar och började traska hemöver, somnade nog fortare än jag hade nått sängen. Uppe tidigt på Fredag morgon, var nere i garaget med pappa och sen kom Tina och vi tog en härlig promenad. Runt middagstid blev jag sådär äckligt trött så jag dog i sängen och missade maten. På kvällen blev det godis, dans med sötaste lilla William och en omgång plump. Sen godnatt.

Lördag vaknade jag upp till en dimma, jag höll på att bryta ihop, det var så tråkigt. Efter frukost var vädret strålande, ja helt jävla underbart. Alla jobbade såklart, ja utom jag. Gick ner till Anna och Wilma, Jannica var också där. Vi tog en långpromenad runt byn och smaskade på varsin piggelin, drack kaffe flera gånger hela dagen, satt ute och solade. Påvägen hem tog jag med mig Bine, vi pratade mest skit om allt och inget. När hon gick hoppade jag in i duschen, gjorde mig i ordning och sen blev det grillat till middag. Sen hade jag och min dunk förfest med mig själv. Hamnade sedan uppe hos Petterssons. Eve var chaufför och det tackar vi tiotusen gånger för! Stod längst fram och röjde till Perreli, buggade så klänningen åkte på sne, drack lagomt många fish och hade riktigt roligt. Tackar såklart underbara vänner för det.

Igår jobbade jag, 11-17. Seg dag! Blev pizza på kvällskvisten, sov på spikmatta och avslutade kvällen med en film. Nu ska jag iväg och jobba 11-17 igen. Vi hörs, nu ska jag knata ut i govääre. Tack för helgen allehopa!

Tycka-synd-om-puss?

Tycker synd om mig själv. Ja fan, je tych rektöt jävla synd om mä sjöl.

. . Snuskigt mycket att göra och helt sjukt mycket folk idag, blir nog bara mer och mer. Det är kul så länge dom är trevliga, sen finns det dom där idioterna jag skulle kunna spotta i ansiktet, dom som får en att vilja peka finger, bara skrika rakt ut, gå hem eller stänga kassan och håna dom rakt upp i ansiktet, men istället sitter man där trevlig, glad och säger hej sjuttioelvatusen gånger om dagen! Det är inte alltid så kul det här med att vara trevlig, när dom är oartigare än en trubbig gnällspik själv. Je blir lej pa att man inte ens kan försöka, allt e bara fel, bara klag och dessutom mitt fel. Ja, idioter finns det gott om. Men, sen finns det även dom som förgyller ens dag och dom ske ha en stjärna i kanten.

Je ha vånt i bihålorna. I halsen och i högeröra. Har sniffat liniment, men inte fan hjälper det. Nu ska jag ta en alvedon och sen bädda ner mig i sängen. Ja, tror det eller ej men fasiken va jag tycker synd om mig själv. Je måste ju te å gara da när je int ha nån karl som kan tycka synd om mä. Tänk om je ändå kunde få en tycka-synd-om-puss! Då skulle je somna gött. Lär je gara ändå, men bara för att. Puss?

Kvällspyssel...

Idag va da folkut pa bua, jävlar anamma nu börjar turistjävlarna komma igen. Shit! Börjar som bli lej pa de hen, men inte länge kvar av säsongen snart. Kan egentligen inte klaga, det är dom nollåttorna vi lever på! Egentligen är da kanske rolet ma mycket och göra också, dagarna går som fort. Dock var idag inte kul alls. Trodde je va tvungen te å gau heim. Fick hostattack som pågick i en timma i sträck tror je, tappade rösten och fick hicka samtidigt. Int sa jävla rolen å sitta i kassan, prata å försöka va trevlön då inte! Niet. Men klarade dagen igenom.

Kom hem och surrade med syster bondfru i telefon, pratade med barna också. Sen blev det dinner. Skulle ljuga om je sa att det inte va gött ma käk. Je ljug oftast inte, är ibland för ärlig så det är taskigt. Sen har jag kikat i gamla fotoalbum och halvskrattat. Har dessutom kvällspysslat med Matuldas present även ikväll, kommer bara en liten bit varje kväll. Den tar tid och den blir försenad, men bättre det än nå halvgjort skit som man blir missnöjd med. Paket kommer gumman, je lovar je jobbar på't varje kväll efter jobbet!

Nu ske je no klä ta mä kläan, borsta tändran och sen bädda ner mig i sängen för att kika på senaste avsnittet av Andra Avenyn. När tänkte Prison break ta och komma tillbaka i rutan? Allt som je gilla å shå pa da försvinn, säkerligen bara för att je gillart! Fan. Aldrig ett je får som je vill, da slår aldri fel. Fan.

Jobba jobba Onsdag och Torsdag, sen e je fan ledig Långfredan & Påskafton.
De hen gaur int. Säg väl gonatt. Ske leta igen katta å ge han en kvällspuss!

Helga ma mä!

I Fredags jobbade jag, när jag kom hem blev det spagetti & köttfärsås. Mums! Landade sedan i soffan för la pappos ropade på mig och frågade om jag kunde ge han massage. Snäll som jag är så gör jag det. Evelina kommer över och vi kollar på Så ska det låta. Fredagsmys! Landade sedan i sängen med datorn och sen blev det godnatt.

Var jävlut glad i att je int hade vart ut och tagit till flaskan på Fredagskväll när je vakna pa Lördagsmåran. Sjukt mycket att göra på jobbet, ungefär för mycket med tanke på att det var jag och Mari som jobbade som as! Angelica jobbade till kl 14. Turistjävlar går mig på nerverna, jag hade släckt hela butiken och klockan hade passerat 17.30, dom fattade ändå inte att vi hade stängt fast jag sa det, för några andra hade sagt vi hade öppet till kl 18. Jag sa det igen, jag hade dragit ner i både chark och mjölkkyl. Dom gick och drog upp överallt. Dom var för mycket. Dom var bara blääähä! Kom hem och öppnade en öl, hoppade in i duschen och sen hoppade jag i en korallröd klänning som jag tänkte bära kvällen till ära. Kom inte på nån bra frisyr, så jag tog fram kökssaxen och klippte mig en lugg. Inte så rak, men ändå inte så ful. Skjutsen kom och vi hamnade såsmåningom på Björnriket. Dinnertime på Björnrikegården med Matulda, Sophy, Evelina och Angelica. Var sjukt gott, dock blev jag så äckligt mätt så jag tappade lusten för att dricka. Jag gick in i fasen, jobbigt sömnläge. Höll mig vaken. Vi åkte till Evelina där hon och Anna höll hus. Drack något glas och sedan begav vi oss upp på Skalet.

Mest besviken på Jerry som aldrig spelade våran låt, vi som önskade den sjuttioelva gånger och stod vid pianot i kanske två timmar. Nä, hädan efter så skiter vi i det. Vi vart lej. Svängde loss i schlager istället och hittade sedan upp till dansgolvet och King Edwards där vi svängde runt. Ja, till och med jag dansade loss så det känns i benen idag! Det är roligt, man blir som på bra humör. Träffade Flis den pinglan! Några andra gobitar sågs också till. Blev inte en enda fish på hela kvällen, hur gick det till? Men mår dessutom bra som tusan idag också, kanske tack vare att vi stod över dom där små rackarna som oftast brukar slinka ner så fint. Vet inte varför egentligen, men jag och Evelina skippade vår skjuts och fick vänta till sist på Taxi. Vilka jävla puckon man är iblann asså! Ma höll ju på å frös röva av oss. Görut kallt! Väl hemma så somnade jag nog inte förns vid 05tiden och vaknade strax efter 08tiden. Jävla mes je e, att je aldri kan söva ut. Je bli sa lej pa mä sjöl iblann. Hua. Låg iallefall och drog mä te efter 10 i sängen o da va jävlut skönt! Klev upp, gick runt och irrade och sedan stoppade jag en pizza i micron, blev inte mätt så jag stoppade in en till. Sen gick jag till Tommy, la mig på han och spelade Sims på hans telefon i säkert en timma. Det var svin trist. Hah!

Vädrade kläder och stökade på lite, Kicko kom över och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det blev kaffe och sjukt mycket fikabröd, orkar inte ens äta middag. Vart väldöt glatt överaskad att du kom på besök, var rolen. Sen gick je ner pa affärn för att checka av läget, men mestadels för att köpa snus. Ja, så nu överlevar jag nog idag också. Blir kanske en trip till Diana ikväll, svingar ner dit med en rulle film! Mojsigt värre.




Självfallet går dagens tanke, med ett hipp hipp hurra till Matulda.
Ho e blann de bäste je vejt, så je önska na ett stort jävla grattis.

Tidsfördriv.

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna nedan genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen? Jag hann.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Jag vill ha kaffe. 
3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss? Ja det gör vi. Jag slår en pling. Puss 
4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende? Då kommer jag snart.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Jag tänkte höra om jag kunde komma förbi en sväng?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? Hejsan, jobbar du?
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Du det är nog några timmar kvar. Vi får kanske ta det  i morgon kväll istället efter vi jobbat klart.
8. Vad vill du höra mest av allt? Det är så jävla äckligt.
9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv? Go natt, sov gott.
10. Vad var dina allra första ord? Åh jag vill oxå landa i sängen.

Blondin?

Det blev svampsoppa och varma mackor till middag. Smarry som vanligt med käk. Vad annars. Fick deklarationen idag också, det var positivt och får ganska många slantar tillbaka. Jippie! Efter 20 snåret kom Johanna och vi åkte till B-rike för att sola, vi intog ett varsit solarie och glassade där i 25minuter vardera. Tog sedan en välbehövlig och skön dusch, sen for vi hem. Landade i soffan med mjukiskläder, en kopp te, melon och doftljus runt om kring mig. Lite sådär halvgött. Vart sugen på att shå en schysst rulle, dock ville inte min dator det då tvn var upptagen så jag vart sittandes och kikade runt på nätet istället. Är lite måttligt less på ipred och dumma lagar, tycker det är så förbaskat innibombens onödigt. Rent ut sagt töntigt, hah!

Åter till frågan, som jag ännu inte ställt.
Blondin?

Tänkte snart boka en tid hos la frissos och återbli blond. Var alltför längesen och jag vill ha tillbaka det! Det är ju så snyggt att vara a blondino med bruna ben, plus min schyssta röda hudton på sommarn. Ja, det låter kanske inte så smickrande med mina härligt utvalda ord men jag gillart! Vad tycker du? Tell me. Slänger upp en gammal blondin bild sen förr. Njut och gör dig redo, för snart ser du mig så igen. Tack och gokväll. Nu ske je klä ta mä och inta sängen. Godnatt.


1 April 2009.

Inget skämt har jag dragit idag heller.... inte ens har jag hört något.

Farfar hoppade upp ett år i trappsteget igår och landade på 84. Skämtet him self, dvs Pappa i egen hög person blidde 53 år idag. Började morgonen med en sovmorgon, sen hoppade jag i kläder och satt upp håret i en tofs så den fick slänga bäst den ville. Började sjunga på En sockerbagare . . . . . och sedan vips så var jag i fullgång med tårtbak! När den var färdig så slog jag in paket till farsgubben. Plockade i och ur maskin. Stekte en hamburgare till lunch! Donade på lite. Tog en promenad i solskenet ner till dagis där jag hämtade Mathilda. Vi har lekt mest hela dagen. Fikat har vi gjort också, massvis. Sen har vi varit ute och lekt i snön. Till middag blev det la pappos favoriträtt, fläsk&löksås ma pära. Mums!

Farfar kom över, Mathilda åkte hem och la familia ala Grym/Blomqvist kom över på tårtkalas. Det blev såklart kaffe & tårta med massor av kakor och bullar där till. Super smarry! Vad skulle jag annars säga, jag som är en allätare och en fikaälskare. Finns inga dumma ord mot goda kakor helt enkelt.

Undrar just om man blir lurad något idag eller om man ska lura någon. Det återstår att se. Jag som är lite gosjuk kanske ska mysa lite med Matulda ikväll. Det vore inte alls fel. Den kvinnan är lite av det bästa jag vet.


Wentworth, han är mig aldrig emot. Ögongodis tillåts alltid i min vardag.
Förresten så saknar jag Prison break och hoppas det är tillbaka snart.