Onsdag.

En helt vanlig Onsdag. Vaknar av att Nina ringer imorse och vill byta sin massagetid mot min och eftersom jag är ledig så gick det ypperligt. Tog mig upp ur sängen och åt smörgås å drack en kopp kaffe. Plockade i och ur diskmaskinen och satt på en tvätt. Åkte upp till Mannes och Viktoria. Fick se nybygget L I V E ! Jädrans vilken skillnad, blir nog skit fint när det är klart där. Vi tog en kort skogspromenad med Bosse & Nila. Sedan värmde vi oss i stugan med en varsin kopp te. Efter det åkte jag ner på pizzan och pratade lite och därefter upp på Hogna för en personalmassage. Det var såååååå skönt! Åkte hem och gjorde hamburgare till middag. Nu i eftermiddag har vi plockat undan alla cyklar och har en till carport öppen för bilarna.

Nu ringde Diana så jag åker ner tilll henne en sväng.
Imorn ska jag till Hede kl 09 med Pappas bil på Service. Tjoho va skoj! Eller.

Äh, avslutde väl här och sa hejdå. Idol kl 20.00.

H Ö S T !

Hösten är så mysig med alla färger som kommer, faller och går. En mörkhet som träder fram och med sig har den kylan. Jag gillar att sitta inne, inlindad i en filt eller vid en öppen brasa med massor av värmeljus och stora koppar te! Är inte det mys så säg? Jag tycker det är helmysigt. Skulle gärna dela hösten med nån!


        Tänkte bjuppa på lite höstbilder som jag tog i fjol. Jenny en höstkväll.



     



     



Visst är det fint?
Fint med alla höstfärger och Jenny som hösttjej.


Nedräkning.

Je räkna dagar.... And I Like It!
Nu är det nära . . Fy bubblans så skönt.

Fick hoppa Idol ikväll för en stor kopp te och en film nere hos Viktoria istället. Men det var mysigt det också. Nu har jag lagt mig för ett tag sen, borde verkligen sova, eller gjort det för längesen för att orka upp imorn. Men tog en sovmorgon imorse och då blir det som svårt å somna i tid ikväll. Knepigt deranne! Tog på mig jobb på Söndag, men det blir en kortis dag 08-11 endast så det räknas väl bara sådär halvt.

Nästa vecka jobbar jag bara Fredag så om jag fick som jag ville så skulle jag LÄTT, utan tvekan börja flytta då. Göra det medans man ändå är ledig. Men men, jag får väl se hur det blir. Hade ju tänkt mig inflytt kring den sista sept, men kanske kan ändra mig. Vi får se det nästa vecka....... kanske.

Äh. Nu ska je nappa tag i Herrn John B! Godernight.

Fredag hela veckan!

Är som lite inne i perioden då jag skriver blogg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock eftersom det nu inte händer nå roligt alls i mitt liv! Mina dagar består endast av jobba, äta, sova. Kom hem nyss efter en dag av jobb. Jobbar ihelgen också, man känner inte ens av att det är helg. Skulle vara ledig Mån, Tis, Ons. Det gick ju vägen. Eller? Nä... såg på schemat idag att jag jobbar 05.30-15.30 på Tisdag. 10 timmar! Åh. Menmen jag behöver pengar nu när jag ska flytta på mig och dom lär gå åt som smör. Älskar ju mat, är beroende av snus, bensin är dyrt och sen vill man leva också och inhandla massa fina pryttlar till lyan!

Till veckan ska jag till Östersundet med farfar och handla lite. Blir lite långt för farbrorn att köra själv så jag är en vänlig själ och följer med på min lediga dag. Tänkte försöka hitta en mikrovågsugn, dammsugare, skurset, lite mattor och gardiner. Har även beställt ifrån Jotex, sängkläder och gardiner. Shit så jag kommer få det fint. Jag ska ta med mig Diana till Sundsvall och då ska vi eller åtminstonde jag S H O P P A ! Wiho så skoj. Var verkligen år och dar sedan jag var där. Tänkte även hinna med en krogrunda! Det får bli nångång i Oktober.

. . . vet inte mer vad jag ska säga.
Är mest trött när jag kommer hem så känns inte som jag har så mycket till liv! Men en säsong ska jag nog klara av, sen vill jag röra på mig! Vet inte vart jag vill, trivs som här men vill ändå bort en sväng. Vill hitta på nåt! Indien skulle vara helt underbart.. allt var så förbaskat enkelt där även fast det var kaos på något vis, konstigt det där.

Nu ligger jag på sängen och lyssnar på Lasse i mina gröna lurar, laddar ner en film och skulle kunna ligga kvar här resten av kvällen men är rädd för att jag skulle kunna somna när som helst då, finns en sån risk eller ska jag säga att jag är bra på att sova? Inget fel med det.... är ju så skönt! Längtar till den 26-27/9 då jag är ledig. Ska bli SÅÅÅÅÅÅ fukking jävla snuskigt jätte skönt med en helt ledig helg! Ska åka iväg till älsklings Olle som fyller år. Ska gratta och mysa med han! Var länge sen jag köpte paket till han så jag har nästan glömt bort vad jag handlat. På kvällen är det Ständut på Husky, ska väl försöka ta mig ut. Känner som inget sug för att gå ut längre, det försvinner väl när man bara jobbar och inte dricker på länge. Är inte alls pepp faktiskt, men kanske kan komma å bli... hope so! Annars är det inte helt tokigt med en god middag hemma och ett glas rött eller en kall bira. Somna på soffan till en bra film.
Fan.... vilken mystjej ja ä! Ja hör det själv.

Äh. Hejdå vettja!

L E D I G !

Det stämmer.. L E D I G !
Både idag å imåra, så otrooooligt skönt!

. . .
Igår kikade jag på en rulle, Van wilder freshman year. Enkel och rätt rolig. Var vaken lite längre igår, eller kanske mycket, enligt mig var det länge och det resulterade med sovmorgon imorse som var såååå skönt. Det går inte beskriva. Hoppade in i duschen, tvättade, gjorde fruktsallad, drack kaffe och åt smörgås med farfar, hjälpte han med canaldigital och sen cyklade jag till Evelina, hon var inte där men jag satt där i en halvtimma och väntade iallefall, men åkte hem. Tog en kaffe hos Annika och sen har Jejje varit här. Nu ska vi åka till Hede på Friidrottsskola. Ikväll kanske det blir spelkväll annars blir det mys i soffan med en kopp te.

Ledig imorn också och då funderar vi på att plocka lingon.
Hej så länge!