Körkortsteori.

Jag gör ett försök, jag har letat fram mina böcker igen efter att dom legat undangömd i nästan ett år. Nu gör jag ett försök till att plugga körkortsteori, för jag har kommit fram till att jag måste ta körkortet snarast om det här ska gå, om det ska fungera och om det ska bli något av allt. Jag håller så klart alla mina tummar för att allt ska gå galant!

Lyssnar på gammal god musik och gör distanstest på www.korkort.com
Måste bli ganska roligt sen att se resultat, haha. Syster ska ringa även.
Mitt cv skrivande avbröt jag efter halva, det flöt inte på något bra...

FAN, det känns som allt jag gör bara blir halvklart.
Längtar tills ikväll och massa mys med Jenny :)

Utsökt helg i huvudstaden.

Fredag : Dagens tur gick ner till Stockholm, och jag trodde vi inte skulle hinna med nånting den dagen än att bara hitta fram till hotellet men vårt rica hotell låg endast ett par fotsteg ifrån centralen så det kunde inte ligga i ett bättre läge. Väl där så fick vi först fel hotellrum så det bar av ner till receptionen för att byta och sen inne på rummet packades det upp och jag låg raklång i sängen och kände av värmen som låg på över trettio plus vilket var något man inte var van vid nu! Pappa och Ann-marie gav sig iväg för en fika medans jag och Tommy var helt död efter en lång färd så vi satt på hotellrummet och degade, jag med en iskall öl och han med en cola. Jag tog en dusch och svischade sedan om till en vit sommarklänning och några lockar i håret, sen åkte dessa knallröda pumps på och vi begav oss ut för att äta middag och det var gudomligt gott. Middagen avslutades med en supergod efterrätt och en irsishcoffée, smaskens! Vi ringde Ann-sofie och hon har man inte sett på år och dar, dom letade rätt på någon krog och surrade med henne medans jag och Tommy bestämde oss för att kika på bio istället och valet var helt rätt. Vi kikade på Jiddra inte med Zohan, det  skrattades så popcornen nästan föll ur munnen innan jag ens hunnit stoppat in dem. Sedan vart det godnatt på det.

Lördag
: Dagen startades med en lång dusch så man vart som folk igen, och sedan vart det en mycket god hotellfrukost. Vi gjorde staden och det inhandlades mycket fint, jag orkar inte ens berätta vad.. God lunch och sedan hotellrummet och bytte om för att åka Djurgårdsfärgan till Grönan. Men jag hann bara gå halvvägs innan mina nyinköpta skor gav värkan och fötterna gjorde förjävla ont, skavsår som jag aldrig sett en värre modell av förut så det fick bli barfota.. Väl inne på grönan kommer ordningspersonalen fram till mig och säger att man inte får traska runt utan skor så dom leder mig till sjukpersonalen och jag får vanliga plåster? men jag blir så less, ett vanligt plåster + skorna på igen och allt är bra? aj, det blir bara tiotusen värre och jag blir less. Inte nog med det så tappar alla bort varandra men finner igen varandra inom snart och tar en middag och iskall pilnser på det, efter det bestämmer sig pappa för att skicka hem mig med Taxi för att byta skor och flip-flopsen åker på och jag är tillbaka på Grönan för fit for fight, som man så fint kallar det.. Kikar in i en affär och vad hänger där om inte flip-flop. Garanterat mycket billigare än Taxi tur och retur.. Menmen, det var redan avklarat och nu vart det karuseller och Sommarkrysset. :) Pappa imponerade mig mest för kvällen, han testade på allt och det finns kortbevis även. Han vann även en gigantisk daim, som det var mååånga små daimgodisar i. Det vart taxi tillbaka till hotellet och sedan godnatt för mig, medans som andra traskade ner till hotellets bar.

Söndag : Sovmorgon vilket var himla skönt och sedan en lång frukost :) Jag hade för ovanlighetens skull min hemska magvärk så jag stannade inne på rummet och gjorde ett försök till att packa medans de andra gjorde en sista runda på stan. Det ända jag bad om var mer skavsårplåster, och det var skönt! Innan klockan slagit 12.00 var vi ute ifrån hotellet och påväg mot terminalen. Hemma var man igen kl 21, och det var skönt faktiskt. Ringde Madde för att prata av mig, eller mestadels för att prata och smida vidare på våra framtidsplaner inom jobb.. Det vart bara bättre och bättre ju mer vi pratade, sen vart det körkort.. som vi båda måste ordna innan vi kan dra iväg. Puh, fast det ska bli av och det ska bli skönt. Pratade i två timmar om allting och ingenting, trötta och bara skrattade och hörde fel. Ja, jag saknar Madde å´n Håkan. Linn, du är också saknad men du får snart en inbjudning till kalaset som blir.. Borta bra, men hemma bäst.

Nu blir det faktiskt godnatt för mig och mr blund, för imorgon tänkte jag ta itu med att skriva cv, plugga körkortsteori, städa.. eller, det har jag redan gjort. Prata med syster Helena och ja, vila. På kvällen blir det filmmys och gott kvällsfika hos min vännina Jenny :) Mums på det!

Adjöken, so long..

La Stockholmo imorn.

Imorgon bär det mot vår huvudstad, la Stockholmo och det känns faktiskt bara fint även fast 08orna inte är någon hit för mig, men att åka dit på en visit är det inget gnäll på utan det känns himlans skönt. Bara vila, sola, äta gott, åka karuseller och kanske be pappa köpa någonting fint åt mig eftersom att jag är pengalös. Haha, det är pinsamt att vara såhär fattig. Vart bjuden till farfar på lunch och efter det så traskade jag ner på Ica för att prata med chefen, men ingen var där och det har dom inte varit på den närmsta tiden. Så jag fick inget samtal och vill inte ringa dom nu heller när den ena är på semester och den andra.. ja, han visste ingen vart han var så det fick som bli en skriflig lapp.
Jag har sagt det förr, men fick inte ledigt hela helgen så nu skrev jag att JAG SKA VARA LEDIG DEN 25:E JULI, för på kvällen den 24:e bär det av uppmot Östersund och senare blir det Fäviken och jag ska mysa in mig hos mor så man får låna sig en slant så att man klarar sig för månaden där på får jag pengar så att hon kan få tillbaka. Jag håller tummarna för det här och jag hoppas att Nymans ska dit som dom brukar.. Annars vet jag inte hur jag tar mig hem på Söndag, jag börjar ju 08.30 igen på Måndagmorgon och ja, jag måste ta mig hem.. Men det var ett annat problem, först och främst måste jag få ledigt.

Nu ska jag packa, försöka med lite mindre än vanligt.
Än så länge ligger dessa knallgula shorts, klänning och leggings i väskan. Men det blir påfyllning såsmåningom, då jeans, skor, tröjor, smink, locktång, plattång, hårsaker, och allt sådant ska i så jag lär fylla väskan fullt ut om inte lite till ändå. Jag och Tommy var sugen på att ta med datorn för att kika film, men kanske blir dvdn istället... annars hänger ipoden såklart med mig, vart jag än går.

Adjöken.

Jag är hjälpsam.

Jag är en mycket snäll person, jag erbjöd farfar hjälp med städning av huset idag och nu är det som skinande rent och luktar gott hela huset. Men är man 83 år med väldigt klen rygg kan man inte göra allt, dock gör han allting annat ändå fast jag säger åt honom. Som tack för hjälpen fick jag kaffe & krus, middag och 200kr på det!

Jag sov lite längre än jag tänkt mig imorse, sedan vart det dusch och senare en mycket mumsig omelett till brunch. Jag drog på mig kläder och trampade mig bort till farfars lya där papps var och arbetade tills han vart svart.

Runt 18.30 fick jag besök av Tina som varit på besök hos momma i Hån, hon kom över på en fika och nån kopp kaffe. Det var trevligt, vi fick även besök av främmande hund som låg så snällt hos mig innan ägaren kom över. Tror hon är väldigt förtjust i min hund, för det är långt mellan oss men hon hamnar alltid hos oss, utanför Morris.
Jag och Tina har pratat om föreningskalas, eller vad det heter. Vi tar våra i samma veva vill säga och jag håller tummarna till tusen för att Madde får ledigt för då blir det röj sa hardda vore nog. Då ska vi även äta lite mer än vi gjorde sist, haha.

Nu har jag gjort inbjudan till countryfestivalen, jätte tjusiga som papps skickar ut till sina rörvänner på andra orter. Jag vart faktiskt stolt över hur mycket jag hunnit med idag. Just ja, jag har även städat mitt rum och imorn ska jag packa för strax efter sju åker vi mot la Stockholmo på Fredag morgon.

Nä, undrar om det kanske får bli en rulle till läggdags ikväll.

Jag är fattig.

Jag förstår inte hur jag ska klara det här. Jag är pank som en uteliggare. Jag jobbar inte Juni, utan Juli och får då pengar i slutet på Augusti så jag förstår inte hur det ska gå ihop. Jag kan även inte göra nånting i sommar. Jag kan inte ens leva. Jag hade en plan, och det ända var Fäviken men det verkar gå i krash pga noll pengar. Ingen country. Ingen semster. Ingenting, måste sluta snusa också så nu kommer jag bli grinig och fet. Fan.

Nu ska jag dricka ett glas saft och hurra för sista lediga veckan.
Jag ska även poppa min gudomligt bra'a låt hot road heart.


Midsommar och Håkan.

Jag vet inte hur jag ska förklara min kärlek till Håkan, Madde & Linn är minst lika kära dom och det här vet jag är på riktigt. Jag har saknat att ha någon, men nu åker jag till Stockholm till helgen så hann får stanna hos Madde i ett par dagar, eller kanske veckor men jag vet att vi ses igen och han é en redig kaar!

Tänkte försöka förklara och sammanfatta min helg, det är inte enkelt för det har hänt så fruktansvärt mycket och minnet är inte det absolut bästa när alkoholintaget låg högst upp på min lista! Men jag gör ett försök.

Torsdag : Kom in till Östersund 09.30 och tog en frukost på Krickelin med Madde. Knäppte första ölen kl 11.00 och sen har det fortsatt i ett kör. De övriga hemkom runt 16tiden, det vart hårfärgning på Madde. Ölspel och kubb för hela slanten. Dansade in i fönstret lite sent på natten så blommor och vatten kraschade datorn, tvn o strömmen gick. Ja och jag själv fastnade i gardinerna, men bytte från dator till stereo och fortsatte kalset en timma till, eller så.

Fredag : Steg upp ganska tidigt och knäppte en öl i vanlig ordning, huvudet snurrade lagomt yrigt och vi traskade över till Köris och reveljen för att smaska pizza och mannen bakom kassan var impad över oss som var där till öppning och åt, dock skickade han hem oss för att dricka mer öl för han tyckte vi såg alldeles för slitna ut. Haha. Vi packade ihop, duschade och gjorde oss i ordning och drog sedan till Lillänge då Lina kom och hämtade oss och jag skojar inte när jag säger att vi hade packning som knappt skulle fått plats i en buss.. Men vi tröck in oss och ölen slank ner, en efter en. Vi kom till Myrviken Österåsen och till Jens. Vi packade in oss, kände oss som hemma och kände av midsommar och ledighet och det var som att det mesta var på topp! Det vart kubb, utstyrsling, målning, musik, och sen kom det folk och joinade. Jag och Jocke drog några omgångar dans på bordet och sen vart det bara fler som vill göra samma sak. Det knäcktes favorit skivor så det var splitter hela huset. Robin hade äran att vara chaufför och det var uppskattat, vi drog ner oss till Fröjdholmen där det vart kalas och dans. Röjde och rockade röv som jag utlovat! Hemkom till Jens lya runt 5tiden då bara Madde var där och hon var död, Jimmy kom över en stund sen.

Lördag : Öl lika tidigt idag, efter att Jens hemkommit från en övernattning i Oviken så kikade vi på Mr Bean och asgarvade av trötthet och slurpade i oss varsin hamburgare medans Madde och Linn var ute på promenad för att leta Maddes borttappade telefon från gårdagen, dock hittade dom den ej men lika glada var vi för det. Vi fortsatta kalaset med kubb, öl och avnjöt det härliga vädret med en vilopaus på bron. Vi grillade på kvällskvisten med Tina och Elis även, och det var kanon gott. Det kommer över mera folk och sedan begav vi oss till någon som hade storthus och flera partytält, det dansades och jag hade inga pengar tyvär men Jocke skulle såklart ha med mig in så det löste sig. Alla vi har ihelgen tappat vårat telefoner, men efter en sur min kom mer skratt! Kvällen var rolig och den avslutades med att jag gick till Österåsen.

Söndag : Bakis och sönderslagna, blåa och fortffarande fulla. Öl och städning. Jens var död och vi andra städade ur huset och åkte tillbaka till Östersund där vi traskade till Reveljen och avnjöt en pizza och jag skojar inte om att det aldrig förr har varit så otroligt gött. Senare däckade, jag i sängen och Madde i soffan. Det vart sedan en tur ner på Ica där vi inhandlade gotta, vi kikade på Alla mina Ex och senare en Beck film. Vi pratade oss fram till klockan var 02.20 och sedan slocknade vi i varsin säng.

Måndag : Uppe kl 08.00 och startade dagen med en dusch. Frukost och nån lock i håret sen trippade jag ner på stan för att träffa Moster Linda. Bytte min ring som var för liten så det kommer en om 2 veckor eller så, tog sedan en fika på Domus. Rea hela Östersund och jag har inga pengar, vart dåligt lej så jag åkte upp till Madde igen och nu sitter jag här.. och ska snart ta mig en vila och Madde ska ner på jobbet. Åker hem kl 16 idag och jag förmodar att kvällen blir tidig.

Tack alla för en super duper rolig helg, repris snart!
Haha, förmodar att ingen orkar läsa men skit i det då.

Carlsberg export, man sa gôtt!

Ja, inne på fjärde ölen nu. Sitter i Maddes lya nästan intill Björkbacka och klunkar iskalla pilsner för fulla munnar och lysnar på härlig musik. Solen ligger på och nyss såg jag en gammal film, Bring it on. Hah, var ett antal år sen man såg den så det passade lägligt med en gammal goding. Hoppas Madde och hennes väninna kommer hem och gör mig sällskap snart annars börjar det för övrigt kännas som en alkis varning och sitta o supa sjôl. Men ässe, vad gör det när det bara är Midsommar en gång om året. Nog om det, jag vet att Midsommar är imorn men jag är faktiskt ledig.

No ske jeg rocka röv ma mä sjôl, tack & hej.
Ha en rektôt trevlôn midsommarhelg, ma raukes.

Imorn drar vi igång.. Oh ja!

Imorn börar kalaset, imorn knäpps första ölen sådär lagomt i lunchtid för att fira misommar. Jo, jag vet att Midsommar inte är förns på Fredag men är man ledig så kan man sagt börja innan. Jag åker in till Östersund imorgon runt sjutiden. Madde kanske fick sluta tidigare och hur positivit är inte det då, Ulle jobbade hela dagen lång imorn men får kika in på Eurosko och hälsa på en sväng när jag ändå är inne, nog för att dom var här igår och hälsade på men ändå så är det alltid trevligt att råkas. Nu ligger jag och tankar och tankar musik, nu ska det brännas midsommar skivor och ordet bra finns inte med, utan dom är grym så man rockar röv bara man hör en början av varje låt! Oh ja, det svängen minnsan.

Jag ska städa, packa och försöka för en gångs skull lyckas göra klart det ikväll så jag slipper jäkta och kasta ihop nånting i en gammal påse imorn. Nog för att det inte brukar vara riktigt så illa, men nästan för jag är ganska bra på att göra allting i sista stund. Om jag hinner så blir det en promend eller en te och kanske en rulle hos Jenny ikväll. Nu ska jag börja att bränna, platta ett.

Alkohol för helgen är inhandlat, morgondagens mat och maten för resten av helgen handlar vi imorn.
Jag är en fattiglapp och kontot är så gott som tomt, men det ska inte få förstöra min helg. Glad midsommar.

Jag är söt.

Jag är söt, det säger min mamma och jag vill verkligen inte ta till det för det känns som att jag är ett litet gulligt barn, men på sätt och vis så är jag väl det eftersom jag är hennes minsta men hon har även en hel radda med barnbarn. Jag är söt.

Måndag : Igår målade jag färdigt och fast jag duschat och skrubbat så hitter målarfärg kvar både på kropp och i håret.. Jag har försökt, men det försvinner väl med tiden såsom allting annat. Igår kväll for pappa o co upp till Körvallen, klippte gräs, sommarstädade och fixade i ordning med nya gäststugan. Jag var hemma och höll ställningarna eller vad det så fint heter! Jag gjorde inte så mycket, pratade med Madde om Midsommar och sen kom Matulda hemkommen ifrån Östersund och vad kunde passa bättre än en härlig filmkväll för oss två ilag. På det smaskade vi oss resten av midsommartårtan, lite mjuk men förjävla god. Vi kikade först på Mamas boy, och senare vart det Irene Huss - Glasdjävulen. Eftersom Matulda numera bor högst uppe i byn så tog jag på mig mössa och övriga gokläder och följde med hon en bit på vägen, till Statoil och sen avvek jag och gick hemåt med härlig musik i Ipod:en. Jag var hemma strax efter klockan slagit 01 men somnade däremot två timmar efter det..

Tisdag : Idag har jag inte gjort nånting och jag blir så rastlös och trött av att verkligen inte göra nånting, så lagomt efter middagstid begav jag mig ut till mina hundar och städade fint hos dem i derat hundhus. Nu är allt hundhår så gott som borta, det är rent och luktar fräscht. Tommy skötte jobbet på utsidan, jäktig som han är så vart det dock lite slarvit genomfört . Till middag vart det makaronlåda och det var gott. Pappa berättade att nästa Fredag får jag inte planera in något, eller ingenting på hela nästa helg för det har han redan gjort åt mig. Det blir en weekend i fjållträsk alá 08a med la familia och det känns faktiskt som att det kan bli trevligt. Hotell, god mat, grönan, sol och shopping. Helt enkelt en avkopplande helg innan man drar igång och börjar jobbar.. Det finns ju inte allför mycket att hitta på här så det är nog mest positivt att åka bort en sväng.. en kort sväng.

Ulrika och Kenneth åkte just, dom kom och fikade kakor med mig. Hemkomna ifrån Götet och bruna ifrån Cyprus. Mitt i allt sitter jag och känner mig blek när jag sitter brevid Ulrika, Ann-marie påstår då att det just inte syntes någon skillnad.. Kan det ha att göra med att jag varit ute och målat om dagarna eller såg hon bara fel..

Onsdag, dvs imorn så har jag inte den blekaste om vad det blir. Packa och städa skulle jag gissa på och tigga till mig en slant av pappsen fattig som man är. En midsommarpeng till några pilsner! Det blir in till Östersund och till Madde på Torsdag morgon, hon slutar jobba kl 13.30 så jag får väl slå mig ner på Kricken och avnjuta en väldigt lång kopp kaffe, eller två eftersom jag själv är innte kl 09.20. Inge roligt att strosa runt på staden när man inga pengar har, då blir jag bara sinnu eftersom jag inte kan inhandla mig något. När Madde slutar antar jag att vi får handla ihop någon god mat och sen pilsner.. Sen blir det till att börja att känna av känslan på Midsommar.. Klockan 16 ska jag träffa Moster Linda då hon slutat jobba, vi ska byta storlek på min ring jag fick i studentpresent eftersom att den var på tok för liten.

Fredag och Lördag firas på Fröjdholmen alá myrvichen! Jag har inte planerat så mycket, det brukar bli roligast så. Känns konstigt ändå att inte fira traditionell midsommar i Olingdal, där vi brukar ha fruktansvärt jävla skit kul och va dyng fulla.  Men nångång måste dessa traditioner brytas av också, man måste testa någonting annat.
Nu ska jag ut och mysa med vovvarna i kvällssolen och i en temperatur som ligger på 41+ i solen, inte illa.

Ikväll blir det nog en film, i vanlig ordning.
Nä, hejdå.

Hjärtat slår fel o tårarna blir bara fler och fler.

Gårdagen var en ren plåga att genomgå, så hemskt så det finns inte. Så overkligt att hjärtat slår fel, jag behöver väl inte säga mer än allt gör ont och det kommer så förbli. Jag förstår inte, och svar på frågor om Varför det kommer vi nog aldrig få. Efter flera år i skolan med dig och som vän, så kommer du alltid finnas inom mig. Du lever alltid kvar. Jag trodde du skulle klara att Linus lämnade oss, men du valde samma väg och jag förstår inte varför. Saknaden och sorgen efter dem var förstor och jag hoppas du inte lider lika mycket nu när du inte är på våran jord, jag hoppas du trivs och mår mycket med dina syskon Lina och Linus. Kvar lämnade du Love, nu är han ensam. Men vi ska leva med honom, och jag tänker på dina föräldrar så tårarna rinner, dom blir fler och fler. Du orkade inte, men himlen var inte värd dig än. Du som hade så mycket kvar att ge, du hade hela livet framför dig. Jag kommer aldrig förstå. Jag kommer aldrig få ett ärligt svar.

Det gör ont, och värre blir det..
Tack för alla stunder tillsammans med dig, sov gott min vän. Lisa Thagg <3

Igår gjorde jag ingenting annat än låg raklång i soffa, såsom i säng. Jag pratade knappt med nån och svarade inte i telefonen. Det kanske inte gör saken bättre, men det fanns inte ork och kraft. Innan klockan hade slagit 21 behövde jag lite sällskap och tog min fina cykel och hurtade mig neråt till Jenny och vi drack te och kikade på en dansk rysare. Tack för att du alltid ställer upp, du är toppen.

Nu blir det frukost/lunch av något slag tror jag, sen åker målarkläderna på för att det är fint väder och jag ska försöka måla färdigt idag, jag ska försöka få lite mer träningsverk att sedan vara glad över. Ikväll kommer Matulda hem och jag anser att ingenting passar bättre än ett film-maraton ikväll med dig. Vi måste nog prata av oss en hel del, rensa ur oss.
Nu ska jag ta tag i det här.. Jag gör ett försök.

Fler blir fler..

Magen bubblar, huvudet värker, hjärtat slår fel o tårarna blir bara fler och fler.
Det är bevisat, hoppet finns inte - Jag har fått en käftsmäll av verkligheten.

Jag trodde jag visste, jag trodde livet hade en mening.
Nu vet jag inget längre, nu vet jag bara att allt gör ont.

Jag kommer alltid undra, men aldrig få ett ärligt svar.

Nu gräver jag ner mig, nu vill jag inte längre.
Det låter konstigt, men det här är ett farväl.

 

Träningsverk och grönfärg.

Fredag : Sov lite längre än vad jag tänkt mig, men det var skönt och det var i och med det en senare frukost.. Ja, allting sköts upp ett tag. Senare bytte jag om till målarkläder och gick ut för att börja, det vart ett par timmar målandes men gud vilken träningsverk jag har i högarms handled, (den jag målar med). Det känner på som fan, men jag antar att det är för att man är ovan, otränad och jag tror det är positivt med lite värk här och där. Efter middagen la jag mig på sängen och somnade som ett litet barn innan klockan hade slagit 18, oj vad skönt. Vaknade nångång runt midnatt och var pigg som bara den, låg vaken en timma eller två och somnade sedan om igen.

Lördag : Alarmet ringde klockan 08.00 och jag steg upp för att avnjuta en god frukost! Ganska enkel, men mycket god. Sen la jag mig på sängen för eftervila i några minuter, sen hoppade jag i målarkläderna idag igen. Fick vänta tills nu för innan så regnade det som bara den. Jag var ute och strök på mera grön färg och fick mera värk, men jag måste ge mig själv beröm för att jag frivilligt är duktigt och hjälper faderskapet med målningen. Nu är jag färdig med grundfärgen, nu måste det torka minst ett dygn eller något liknande. Sen blir det till att fortsätta.

Nu ligger jag på sängen, lyssnar på Frida Öhrn och annan härlig musik. Väntar på att några filmer ska bli färdig nedladdade så att jag sedan kan ta en vila ilag med en bra rulle. Måste sedan ta min fina cykel ner på affärn och inhandla något onyttigt, men det är faktiskt Lördag idag.
Kvällen återstår att se vad det blir, hoppas jag orkar vara vaken lite längre än till klockan 18 iaf.

Puss, so long..

What happen in Vegas

What happen in Vegas, såg den i förrgår när jag var barnvakt till Mathilda och vilken gudomligt rolig film! Jag och Moa kikade återigen på den igår när jag tog mig en snabb vistelse till Östersund, det vart popcorn och lite filmmys med min väninna som jag nuförtiden så sällan träffar och jag hoppas vi kan ändra på det.

Nu ikväll var jag över till Anna en sväng, nästan som varje kväll då vill säga.. haha. Lämnade lite kläder för jag har lyckats rensat min garderob och det var mer än nödvändigt, det ligger ändå bara där och skräpar eller vad man så fint säger..
Personalkalaset på Lördag verkar bli instället eftersom vädret inte tillåter, dvs vi skulle varit ute och mått gött. Kanske däremot blir Husky, några pilsner och fotboll som jag strikt inte vill se egentligen.. mot min vilja! Plånboken är nog likaså, den vill nog inte heller att jag ska iväg och jag vet inte om jag vill, eftersom jag vet hur dåligt ställt det ligger till i kassan. Fan. Fasiken vad less jag blir på vädret, ge mig tillbaka solen och värmen! Det är fan Juni = Sommar.

Imorn ska jag måla och allting ska förbli grönt.. Rött, och en gnutta vitt.
Jag var emot faderskapet ifrån en början, men nu har jag insett att det faktiskt är passande och fint. Det är behövligt att lägga på ny färg också, solen gör sitt med åren som det heter.. Så imorgon hoppas jag på fint väder, vilket jag kanske inte ska ha allför stora förhoppningar på men. ..ingen blåst, regn eller sådant skit. utan lugnt och kanske lite sol iaf.

Någon som har jobb över?
Godernajt, John Blund tar förövrigt över mig nu!

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Just det, fyyyfan vad jag är bra. -för jag har tagit studenten, tjalallalaa.
Längesedan jag skrev och jag minns inte ens allt som jag hunnit varit med om den närmsta tiden, inte såhär på rak arm och att plocka upp kalendern och läsa mig fram det orkar jag inte med. I Tisdags bar det iväg med corvett, martin, galaklänning och såklart ett par öl.. då gasade vi oss iväg mot sveg och fixade oss i ordning för en kväll på folkan, och så långt jag kan minnas var kvällen mycket trevligt. det vart ganska sent, efterfest hos markus nånstans och sen hem i säng kl 04. mamma kicki är nog snällast av allas mammor, hon gör allting för en! hämtar en mitt i natten exempel, och jag sov knappa två timmar för sen bar det iväg mot svenstavik i ottan och jag var fortfarande dyng! iväg och vi lekte och hade tävlingar, sen vart det gocart och på eftermiddagen vart det lunch, bad, kubb, fotboll & brännboll på galhammar. jag och matilda inhandlade massa godsaker på ica, sen kockade jag ihop en gudomligt god kvällsmiddag ilag med solnedgången.. mums! jag slocknade innan klockan slagit sju för matilda var i stallet men vaknade sen av ett samtal. morgonen därpå var torsdag och upp kl 05, för att vakna fräscht så stog en lång varm dusch högst upp på listan! jag fixade håret, målade mig, drog på pumps & klänning och sen knäppte jag och lina en flaska champange och hävde i oss en låda jordgubbar. vi hade champangefrukost ute i solen och fick besök av några vänninor och två herrar. vid halv9 var det dags att bege sig ner till skolan där det fotades, fikades och vi fick några fina ord av våra mentorer! sen tågade vi ut, vi sjöng, stipendies delades ut, betyg och sen vart det blommor, kramar, grogg.. raggarbil, öl, massvis med mat, tårta, öl och presenter. Tack allihopa, TACK. efter allt firande åkte jag med kusin isabell in till östersund, där jag fortsatte mitt drickande men efter att jag lagt mig i soffan vart jag trött.. vilade ett slag, min mobil dog och fick så vara till lördagkväll.. Ja, vad ska jag säga.. Jag var full i ett kör tills jag hemkom på lördagafton, då det vart studentmiddag och då bjöds det återigen på alkohol såklart och en fruktansvärt god grillbuffé med annat gottigotta!

Igår var min och Annas dag, vid 10 begav jag mig till Anna och vi pressade i bikini, sen tänkte vi åka till Rätan för att bada men jag kom med bättre förslag och sa att vi skulle cykla till campen och minigolfa, det gjorde vi och Anna tog dock hem segern med fyra fjuttiga poäng! Det vart godlunch alá Tim och en pilsner på det! Vi solade mera och tog oss ett dopp! Cyklade hem och duschade och svidade om snabbt, tillbaka till Anna och sen tog vi med oss Evelina för att cykla ner på pizzerian för att avnjuta en mycket god söndagsonyttighet! Vi hyrde film på Time, cyklade hem.. Ante kom så vi åkte och köpte kaffe, och lite gott till det.. Sen låg vi i soffan och kikade på filmen som jag inte minns namnet på.. Evelina som är massageterapeauft (stavas nog ej så) fick ge mig och Anna en omgång med massage och det tackar vi ömt för!
Idag har jag inte gjort allför mycket, städat och hälsat på gamlegode farfar.. Fikat och vilat.

Nä, nu ska jag kika film.. Har laddat ner några st.
På Lördag blir det personalmiddag, igen :)

Matte söker husse.

Ett tappert försök till att göra religion idag, gick sådär lagomt bra när värmen var enorm och jag hade dessa knallgula korta shorts på mig.. Ville ju som ingenting annat än att vara ute i värmen och mysa med barna mina. Gick in för att försöka återigen, fick nästan till 12 uppgifter, men sen somnade jag.. och sov, ja.. 2 timmar tror jag och det var skönt som bara fan. Det vart grillat till middag och var riktigt gott. Kikade nyss på en romantiskkomedi som gick på Tv3, Matte söker husse. Man blir sådär löjlig, att man vill ha en kaar själv att mysa ihop sig med! Den fungerade iallafall att titta på, ganska bra. Mitt i filmen ringer Martin, kanske åker in med han, Björne och Jesper till Östersund imorgon för att ta sig en öl.. eller fler. Men jag vet inte, jag måste på skolan och lämna den där jävla datorsladden som jag glömde av i Fredags! Jag bestämmer mig imorgon hur jag gör, jag orkar inte ta mig an att bestämma det nu.. Det blir mer "kul" i det hela om man bara bestämmer sig för det minuten innan, då har man inte så stora förväntningar på det hela och då brukar det kunna bli kul som bara fan... och Kicko, min älskade vän! Imorn är det andra-jävla-juni, ett helt år sen. ett år har gått, och det var bästa dagen i mitt liv tror jag. Med tanke på att det är imorgon borde jag nästan åka in, så vi kan försöka göra något till repris, inte för att det går få till något så lyckat som vi hade då.. men, så att vi kan vara tillsammans och skåla för det vi hade iaf! haha.
Njet, godnatt.