Fredagsmys på en bra nivå!

Direkt efter jobbet så slängde jag in en pizza i ugnen och satt mig sedan vid tvn och Vem vet mest, med en cola där till. Nu ligger jag här med center i olika smaker, en urdrucken cola och en tom general dosa. Har kikat på Så ska det låta och lite av Let's dance. Här ligger jag ja, medans alla andra sjunger falska toner och göra trasiga hål i golvet till Idol-Kevin på Skalet. Ja, här ligger jag. Jag är minsann en riktig mystjej, har så blivit på äldre dar.

Tänkte slänga upp en gammal bild på mig och mamma.




17.17

Kockade ihop kroppkakor till middag, mums. Blev övvi så det räcker till matlåda imåra å. Idag har jag skottat, skottat och skottat snö. Nu efter maten åkte je å pappa ner på macken för att tanka, sen har jag vart ute och kört en sväng. Är inte så jävla gött när det bara är lössnö över allt, får frysa på lite snart va. :)

Nu sitter jag här, precis inkommen. .
Har nyss hängt upp en maskin tvätt, nu är det kaffe & bulle på menyn.

En ledig dag idag.

Idag slog jag på stort och tog en sovmorgon, fy så skönt det var.
Ledig som jag är så ska jag som vilken vanlig dag som helst ut och skotta snö snart, finns ju inget roligare att göra på lediga dagar, eller? Ska stoppa något i magen och sen bege mig ut, dessutom ska jag nog undvika att kika mig själv i spegeln idag, förmodar att jag ser värre ut än vad jag ens kan tänka mig. Hua!

Vet inte, blir väl inte så mycket gjort idag. Tänkte försöka plocka fram böckerna och plugga lite för det var bra nog länge sen jag läste, vill ju som inte förglömma allt. Blir en promenad till Ica för att inhandla middag, får se vad jag kockar ihop för smaskigt idag.

Anyway, igår klippte jag Tommy. Vi ska färga håret också, men det kanske får bli ikväll för igår hade jag ingen ork till det. Nu ska jag upp och stoppa mat i magen.

En vanlig Måndag.

V.9 innebär Stockholmsvecka, dagen har ändå varit rätt okej, dvs inte allför mycket att göra. Blir väl förmodligen och förhoppningsvis mer att göra, massor. Det är kul när det är jobbiga, envisa, tjuriga och gnälliga turistjävlar i farten, så dagen går undan menar jag. Endel kan även det här med att svara tillbaka på ett hej, ge mig ett flin och ibland ett skratt.

Blev käk när jag kom hem, sen nybakta bullar. Gött.
Ja, och ja jag fastnade vid en film. Yes man, en rulle med Jim Carrey som gick att kika på. Och ja, jag hoppade även Måndaxklubben denna Måndag, det är nog ändå ingenting för mig. Jag är en skötsam, söt tjej. Vill berätta det även fast att alla vet om det redan. Jag gillar det här med söthet, eller gillar och gillar men jag är söt så varför ändra på det. Mammor ljuger väl aldrig för sina barn? Hon har alltid sagt att jag är sådär söt så man tillslut vill peka ett finger, be hon hålla käften och sen sakta glida ner på stolen så man ramlar under bordet. Det var åldern som gjorde det blev pinsamt varje gång hon kallade en för söt med sina söt-töntiga meningar där till. Men nu kan jag svara, ja mamma, jag är söt. Ett sött barn. Inte för att du & pappa är så söta, men ni kanske va, när ni också var barn.

Nu ska jag sova, jag längtar så inibombens till på Lördag. Ge mig 28/2. Godnatt.

En helg med mig.

Fredagen var trevlig. Det blev tacos och den var utsökt god! Landade sedan i varsin soffa med en panna kaffe och en flarra whiskey. Halvkikade på Let's dance, lyssnade på musik & drack många glas ur min röda dunk. Fredagar gillar jag just pga det här hemmamyset, den känslan av å bara sitta hemma och ta några glas.

Lördag blev det jobb, hemma vid 17.30 tiden då jag började kocka ihop middag till mig själv, alltid lika roligt att laga mat till en själv. Niet. Men vad gör man, jag älskar ju mat mer än att skita. Det blev en vegetarisk gratäng, så himlans god! Landade i soffan ett tag, sen kom Matulda över. Jag tog en pilsner, vi satt som smorda i soffan brevid varann. Vi pratade ett tag, sen gick hon hem och jag tvättade bort smink, borstade tänder och kröp till sängs med en härlig skiva i högtalarna. Sen somnade jag.

Imorse var det bara att kliva upp, upp runt 08.30 snåret för att hoppa in i duschen för att få en renande känsla för att sedan återgå till att bli någorlunda fräsh. Hoppade i mjukisbrallor, sen gick jag ut med hundarna. Gick in, stoppade i mig käk från gårdagens middag. Mums! Drog plattången några gånger genom håret, för att sedan hoppa i ytterkläderna och ut och gå. Det blev jobb idag, ibland skulle jag kunna säga fuck you, till alla turistjävlar, jag ska inte säga alla men endel både beter sig som svin, är svin och ser ut som svin själva. Ja, fuck you med ett fett utropningstecken där bakom! Men, istället försöker man vara trevlig och försynt. Har nyss kikat på Wanted, dra mig nånstans, filmen var helt och hållet en i min smak. Den var bra. Fan, skit bra.

Nu ska släcka både lampa och dator för att ta mig ett möte med Herr blund.

Fartfylld och roande Fredag.

Igårkvällst hade jag, Diana och Kevin Torsdagsmys! Vi bakade negerbollar, hällde i en skvätt doléys så vi döpte om dem till blattebollar. Det är väl ändå upp till oss vad vi ska kalla våra bakverk? Annars borde inte vitök få heta som det gör, då kan det heta naturbeige klyfta med god löksmak. Näfan, vi kallar saker helt som vi själv vill. Det blev det och kaffe där till, sen kikade vi på The butterfly effect, den filmen är så bra. Den är lite svår att förstå sig på, men den är bra. Sen snackade vi massa skit om allt och inget, gick nog inte därifrån förns 00 tiden nångång.

. . Idag blev det sovmorgon, sen hamnade jag med datorn ett tag. Hoppade in i duschen och blev ren och fin, sen klädde jag på mig några trasor och tog på mig storstövlan och gick ut och skottade snö. Massvis med snö! Efter det kilade jag in, slängde in en billys i micron och sen landade jag på soffan, en minut senare kom Karin. Vi åkte ner mot campingen för att ta en omgång gocart på snö, så inåthelvete jävla roligt och man blir så glad. Kör in i drivor, sladdar och kör in i varandra. Sånt där förgyller mitt barnasinne, ja fan. Sen ner på Ica för att inhandla ingredienser och tillbehör till kvällens kommande tacos. Sen landade vi i varsin soffa och småvilade, sen blev det hemåt för att byta om.

Snart kommer tant Kerstin igen och vi ska börja med middagen, det blir rödvin och förmodligen tv eller en film. Jag gillar Fredagar då det bara är slappbyxor på, gomat och man ligger och är fet i soffan. Det är aldrig fel.

Äh, hejdå.

Alla ord börjar inte på E . .

Regler: Det här är svårare än du tror!  Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?:  Emelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Emma
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Emo-svart
7. Klädesplagg: Elvisbrallor
8. Mat: Enbärspaj
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats eller stad: Ensamheten eller Eskilstuna
11. En orsak att vara sen: Engeriproblem
12. Något man skriker: Emeliiiiie!
13. Film: Evan den allsmäktige
14. Något man dricker: Export
15. Band: Electric banana band
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Erik Dahlbergs gatan
18. Bil: Epatraktor
19. Sång: En tutte är en tutte
20. En aktivitet med fler än en deltagare: Erotiska sällskapsspel

En ledig Torsdag.

Hamnade i säng relativt tidigt igår, runt 21.30 tiden, skönt!
Tog mig en sovmorgon till 09.15 imorse, det var också skönt. Började morgonen med att hänga ut täcken och kuddar och sätta på en maskin med sängkläder. Sen blev det frukost och barnprogram, för er som inte redan visste är det i princip det ända jag kollar på i tv-väg. Sen hoppade jag i både täckbyxor och jacka och begav mig ut för att skotta snö, röjde undan på hela gårn, så typiskt, när man är klar så är det nästan lika mycket snö igen. Begav mig ner till Anna och Jonas för att få se lilla Wilma, blev både en och två koppar kaffe där. Hon var så söt lilltjejen, men idag hade hon en riktig spydag. Vad var det dom kallade hon, hmm.... minns ej, minnet sviker mig så ofta.

Traskade därifrån vid 12.30 tror jag, ja nångång då iallafall. Gick mot dagis för att hämta Mathilda, klädde på henne och precis när vi skulle gå kollade hon på mig och sa: Emelie, jag måste spy så spydde hon direkt på golvet och lillfröken var mest ledsen för att hon spydde ner sin sko. Stackarn åkte på magsjuka, Anna kom från jobbet och fick åka hem med Mathilda. Huvva, tycker så synd om hon då magsjuka är bland det värsta som finns. Jag då, leksjuk som jag var ville inte gå hem ensam så Nova följde glatt med mig hem. Det blev snöänglar, finns i sjön, saft och bullar, barntv och grimagetävling.
 
Nova är bra gullig hon - Vi hade någon form av grimagetävling, om man nu kan kalla det så, iallafall så låg hon verkligen dubbel och höll på att dö i soffan av skratt när jag höll på att grimagera mig. Sen när Mikaela och Jessica kom för att hämta hon så sa hon hela tiden, men gör den igen. Gör den igen, snälla snälla gör grimagen igen snälla och så skrattade hon lika gott igen. Haha, hon är en bra goskit den tjejen! Tur att barn för en på så himla bra humör, jag förstår inte hur stor jag är när jag har sånt barnasinne, jag är ju fan i mig ett barn!

Sen blev det middag, jätte god kyckling med dessa gudomligt goda såser. Hängde upp en tvätt, dammsög och nu sitter jag här och gör inte så mycket. Funderar på vad jag ska göra ikväll, blir nog några ostkrokar och kanske en film. Mums!

Hjärtedagen.

Ledig Lördag och Söndag, hur skönt är inte det då så säg? Fantastiskt gött!
Vi kan börja lite såhär..

Fredag : Hemkommen från jobbet runt 18.30 snåret, blev middag och sen landade jag i soffan med ett glas rött. Efter 20 tiden nångång traskade jag över till Matulda, både jag och min röda dunk, vi drack och mådde fint. Efter 22 tiden blev det Husky, och hugeda mig vad kallt det var att gå ner. Där nere var det lite med folk, men vi tog oss en öl och sen ramlade Tina, Karin och David in. David full som vanligt, han hade ju haft egen garagefest så inte undra på. Stödvila på ett bord och slutligen landade han i fåtöljen och var omöjlig att få där ifrån, att väcka till liv. Blev godnatt efter 01 tiden.

Lördag : Startade dagen med en liten sovmorgon, inte så fasligt lång men ack så skön. Började sedan morgonen med en promenad runt byn i det vackra vädret tillsammans med Matulda och Herman. Gu sa skönt da va! Sen landade jag hemma med en smörgås och obóy, efter ett tag kom Karin och vi åkte ett varv runt byn för att sedan stanna till på ICA för att handla. Sen åkte vi och kockade ihop hamburgare som blev smaskens, sen landade vi i varsin soffa till 8 mile. Vid 16 tiden var det dags att bege sig ner på affärn för att inhandla dagens alla ingredienser för en god och lyckad alla hjärtans dags middag, dvs 3 rätters med Diana och Anna. Måste säga att det blev riktigt gott. Hämtade öl hos Jimmy och sen började vi. Blev inget kalas på kvällskvisten då vi istället kröp in och lindade in oss i varsin filt till en film, Anna gick däremot på Huskys för att ha kul. Blev ett godnatt hos Diana då jag inte hade lust att gå hem i leggings och frysa.

Söndag : Vaknade tidigt och solen sken, temperaturen låg på - 15, vi åt frukost, åkte hem till mig för att byta om och sedan upp på Vargen på skojtertävling. Så skönt med en heldag ute, uppe på fjället. Tror det var något jag behövde, dock på slutet när solen gick i moln blev det kallt. Jag och pappa drog i oss två koppar kaffe, sen kikade vi på ett hit till, sen rullade bilen mot Vemdaln igen. Tack för ihelgen säger jag bara. Ikväll blir det defenetift en rulle film.

Var inte så förbaskat blind!

Jag vet inte riktigt, jag har inget att skriva, inget att säga.
Så nu blir det bara några funderingar över egentligen ingenting.

- Hur är det att leva i en lögn?
- Vi kan känna varandra i åratal, vi kan vara förälskade eller avsky
men på någotvis blir det fel, nånstans i mitten, fast varken du eller jag vill, men vi lever i en lögn!

- Varför säga saker man inte menar? Saker man både vill säga men samtidigt inte.
men, ibland är det faktiskt okej. Okej med en vit lögn!

Varken du, jag eller någon annan är perfekt, skapade för varann.
men det vi däremot kan är att omforma oss, försöka passa in. Göra om oss.
Alla lever vi nångång i en lögn, ofta vet vi inte ens om det, vi drar vita lögner dagligen!

Men det vi däremot inte ska ändra på, det är oss själva. Vi ska vara den vi är.
Ändra inte dig själv inför olika personer, då vet du snart inte vem du själv är, ljug inte för dig själv!

Det är okej, men gör det inte för ofta. Förfan, öppna ögonen!
Det du inte ser, det ser någon annan. På något konstigt vis vet alla nånting om alla, både bra och dåligt.


Nu ska jag sova, godernatt bloggläsare eller icke!

Tisdagkväll.

Tänkte bara slänga iväg ett kort litet inlägg nu såhär på kvällskvisten.

. . . Halvligger för ovanlighetens skull och fläskar ut mig i soffan, Våfflan ligger också här och är tjock tillsammans med mig. Tur jag har ett fett och gött kattskrälle, vad skulle jag annars ta mig till? Är jag myssjuk så myser vi, är han det så myser vi även då! Han lyssnar och är alltid go. En bra en karl de!

Anyway, lovade att inlägget skulle bli kort för ikväll så jag tänkte bara säga att jag har det jag gör ikväll när det snart blir dags för Andra Avenyn. Undrar förresten om det blir nå mer av mitt Prison break? Det kan inte sluta som det gjort, isåfall ett dåligt slut. Jag vill ju se mer av min Wentworth såklart, han är ju faktiskt läcker! Serien är inte så pjåkig heller, inte alls faktiskt, skit bra och med spänning. Ingen dravell serie ma bara intriger och kommer ingen vart, kan hålla på varje dag i 10 år & inget förändras.

Nä, nu får det räcka för ikväll. Byyyyyyyyye!

. . Rydell & Quick.

Men vi startar med Torsdagen som direkt efter jobbet spenderades på Skalet, det blev öl och grillbuffé med Aftonbladet. Så jävelusiskt gott, för farlgt gott så jag och Anna trodde vi sprack så vi var tvungen att gå ut och ta en runda runt parkeringen för att låta maten sjunka. Mera öl, och några till. Sänkte massvis med shots, säkert 10-15 st fish! Sen till en början var jag stel och trög att komma igång, men min mage tillät inte annat heller... Men efter ett tag var det full rulle på oss alla och jävlar vilken kväll, vilket drag! Helt underbar kväll, tacka för de när allt va gratis! Det gillar jag :)

. . . jobb på Fredag, sen blev det hem och dö i soffan till Let's dance. Godnatt på det.

Lördag och jobb till kl 14, hem och la mig i soffan och vilade till kl 16 då Diana kom och hämtade mig, vi åkte upp på Skalet och röjde gärnet på afterskin till Rydell & Quick. Så jävla gött! Jag söp och Diana körde, det funkar också. Jag är ju som så trögstartad utan hjälp ifrån spriten.. Well well, afterski slut och vi åkte hemåt, hem och hämtade två dunkar vin, ner på pizzan för att käka. Sen blev det äta och dricka, vi snackade skit, lyssnade på musik och Evelina kom också :) Sen blev det upp på Skalet runt 00 tiden. Det blev dans och öl och såklart fish, heeeela kvällen! Så jävla kul kväll. Mindre kul var väl att vi fick stå i minus 20grader och frysa sönder oss, i två timmar i väntan på Taxi. Not fun! Uhh.

Söndag, jag var inget annat än död. Fullkomligt, förjävligt. Jag gick verkligen och dog. Fan, på riktigt.


                 


Åter igen, stort tack för en superduper bra helg tjejor. Mindre kul Söndag, menmen.


En kulen helg.

Fredag och jobb i vanlig ordning till 18 snåret, eller rättare sagt strax därefter. Traskade hem i vintervädret och kylan och kockade ihop en alla tiders god pizza med ost, skinka, champisar, mozarella och pesto. Super gott, och några glas coca cola där till och det till tvn, kunde inte blivit en bättre Fredag. Matilda kom förbi efter 22 snåret, började kika på en rulle på datorn, men somnade efter 10 minuter . . sen bad jag hon gå hem, trevlig jag är, för jag kände att det var lika bra att hoppa till kojs på riktigt.

. . Kl 07, eller strax före pep väckarklockan och jag hoppade in i duschen, efteråt kikade jag på termometern och den visade -22. Helvete tänkte jag, men det var bara till att dra på sig arbetskläderna ändå. Ner och jobbade, inge folk och inget att göra vilket var en förjävla seg dag. Men jag hade ju turen och slutade kl 14, jihoo! När tiden var inne och jag slutat var både Diana och Matulda där för att vi skulle bestämma oss vad vi skulle inhandla för kvällens middag. Vi inhandlade matvaror och sen gick Diana hem till sig, jag tog med mig Matulda och hem till mig för att hämta vin och kläder för kvällen sen gick vi några meter och landa hos Matulda som skulle duscha, medans la jag mig i soffan med en filt och ett glas vin, nu var det verkligen helg och jag var ledig kände jag. Efter Matuldas dusch hämtade Diana oss, och vi började dricka mera där nere. Till middag blev det potatisgratäng, sås, kyckling, sallad och massvis med vin, dunkar med vin helt enkelt. Hur gott som helst. Det var jag, Diana, Matulda, Anna och Evelina som åt, Angelica fick bara titta på (hon hade faktiskt redan ätit innan).

Sen fixade vi oss, målade oss, kirrade schyssta frisyrer och hittade både ett och två plagg som åkte på inför kvällen. Det blev mycket musik, dans, sång, prat (skitprat), spel och alkohol! Det rullade, eller ramlade, vilket som, in mer folk och vi drack desto mera. Senare kom Anton och vi fick skjuts upp. Det tackar vi för. Dansade hela kvällen och drack shots som aldrig förr tror jag, fyfan vart hur många som helst, typ för många. För Diana vart det för många så hon stoppade på sig dom, tog med dom hem, tittade på dom och somnade. Haha.

Anyway, dans och träffade både ett och flera kända gamla ansikten! Fick skjuts hem med Erica på kvällen. Evelina hade jätte ont i ryggen, så när dom väl var hemma skulle Angelica springa in för att hämta en värktablett, men några minuter senare kommer istället Sivan ut med värktablett och säger att Angelica drog en vurp och bröt armen så hon fick åka ambulans in till Östersund och sjukan, hon är fortfarande där den stackarn. Sen blev det godnatt iallafall.


..... Söndag, jag vaknade och sprätte upp en burk cola och tog en ipren, låg och halvsov med tablett och burk i varsin hand, men tillslut fick jag i mig dem. Sov till 11 kanske, sen åt jag en bit pizza. Diana hämtade upp mig och vi tog oss upp på Skalet för att åka vessla till Timmerkojan. Väntade hur länge som helst så jag somnade nästan i en snöhög medans (det var då huvudvärken var som värst), sen tillslut när vi var påväg så kokade vesslan efter halvvägs och vi blev sittandes. Gustaf kom med skoter och vi fick skjuts, Robin tolkade på bob efter.. Framme vid stugan träffade vi Karin och ett gäng gubbkarlar. Det blev macka och varmchoklad, mums! Sen skulle jag och Robin åka bob, gick högst upp för att kunna åka långt och jag lovar att det var jobbigt, när vi väl var uppe fick jag inte åka så jag fick gå hela vägen ner. :/ Lite taskigt tycker jag.

Skoter igen, sen hem. Hämtade mina saker hos Diana, sen blev det kycklinglasagne hemma och sen somnade jag i soffan. Blev ett ganska tidigt godnatt. Men jag tackar för helgen, jag hade det jätte trevligt.

Nu sitter jag i myskläder i soffan, ska snart borsta tänderna och sova tror jag. Ciao!